Maria Lungu, probleme după eliminarea de la Survivor All Stars: „Organismul nu a înțeles neapărat ce s-a întâmplat” / Exclusiv

.

Maria Lungu a fost eliminată joi, 22 februarie, de la Survivor All Stars, show-ul care se difuzează la PRO TV și pe VOYO!

Concurenta din echipa Războinicilor a pierdut duelul cu Alexandra Ciomag, astfel că ea a fost cea care și-a luat “la revedere” de la colegi și stafful din în Republica Dominicană, unde au loc filmările emisiunii.

Ce spune Maria Lungu după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars?

Maria Lungu spune că a fost una dintre cele mai grele experiențe de până acum și că abia acum a cunoscut ce înseamnă să îți fie foame. Ea spune că Survivor All Stars a schimbat-o atât fizic, pentru că se confruntă cu ceva probleme de sănătate, cât și emoțional.

Cum te-a schimbat participarea la Survivor All Stars?

M-a schimbat fizic, în primul rând, m-am umflat, am niște probleme hormonale. Sunt niște lucruri firești, pe care le știi când intri în această emisiune. Nu te obligă nimeni să mergi, ești conștient de toate astea.

M-a schimbat la nivel emoțional, de comportament, pentru că se vede o diferență foarte mare între Maria din sezonul 4 și cea de acum. Am învățat să accept o părere care poate nu coincide cu a mea.

Maria Lungu: „A fost prima dată când am înțeles ce înseamnă foamea, când se produce o schimbare în organismul tău”

Ce ai simțit că a fost cel mai dificil de această dată în competiție?

Eu prima dată nu am simțit lucrurile așa, am stat două săptămâni și organismul nu a înțeles neapărat ce s-a întâmplat. All Stars a fost prima dată când am înțeles ce înseamnă foamea, când se produce o schimbare în organismul tău, cum reacționează când reții apă. Am încredere în mine și organismul meu și știu că o să-mi revin foarte repede.

Viziunea mea asupra trăirii în colectiv, cred că a fost cea mai mare lecție. Probabil pentru că sunt singură la părinți, probabil pentru că atunci când am luat o decizie, am luat-o singură. Poate și din cauza asta, singură făceam tot.

Ai vreun regret după această participare?

Nu e bine să ai regrete, în general. Consider că a fost o experiență de viață, din care am învățat mai multe lucruri și din care am avut de câștigat.

„Sunt persoane cu care nu m-aș vedea la o masă sau cu care nu m-aș vedea împrietenindu-mă”

Cu cine ți-ar plăcea să ții legătura după finalul show-ului?

Sunt deschisă să țin legătura cu toată lumea. Ce-i drept, sunt persoane cu care nu m-aș vedea la o masă sau cu care nu m-aș vedea împrietenindu-mă. Unii au anumite viziuni, alții diferite, cu care nu suntem compatibili.

Ce îți dorești să mai urmeze pentru tine în televiziune după Survivor?

Nu prea îmi place să vorbesc tare planurile de viitor pentru că, de obicei, aleg să le țin pentru mine. Și în Survivor am meditat asupra acestui obiect și am ajuns la ideea că iubirea, puterea și banii trebuie să fie în liniște, să fie doar pentru tine. Sunt deschisă pentru orice propunere, nu voi refuza absolut nimic.

Show-ul Survivor All Stars se difuzează în fiecare marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO. Până acum au fost eliminați 6 concurenți, Elena Ionescu, Andreea Tonciu, Relu Pănescu, Elena Marin, Roxana Nemeș și Maria Lungu.

Foto: PR Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton