Maria de la „Insula Iubirii”, vacanță de vis în Grecia, cu noul iubit. A uitat de Dany Boy, de Marcel și de ispita Beni

.

Maria Covasa de la „Insula Iubirii” pare că s-a descotorosit de toată drama din România şi şi-a găsit un nou iubit. După un parcurs controversat în cadrul emisiunii de pe Antena 1, concurenta a fost văzută recent, în vacanţă cu un bărbat care nu e nici Dany Boy, nici Marcel „Maluma”, nici ispita Beni. Imaginile au stârnit numeroase speculaţii şi au făcut deliciul fanilor care au ajuns la concluzia că blonda a vrut să se detaşeze total de trecutul amoros tumultuos.

Maria Covasa de la „Insula Iubirii”, în vacanţă cu noul iubit

După ce imaginile surprinse de un utilizator de TikTok au început să circule pe internet, potrivit cancan.ro, Maria Covasa de la „Insula Iubirii” a intrat din nou în atenția publicului. Fanii au reacționat rapid la vestea că blondina și-ar fi găsit un nou iubit, de data aceasta într-o vacanță idilică în Grecia. Comentariile nu au întârziat să apară, mulți fiind uimiți de rapiditatea cu care Maria pare să fi trecut peste relațiile anterioare.

„Maria de la Insula Iubirii cu un nou iubit prin Grecia”, a fost mesajul care a aprins imaginația fanilor, conform sursei menţionate anterior, aceștia întrebându-se dacă acesta ar putea fi începutul unei noi relații serioase.

Citeşte şi: Maria Covasa, tunată și transformată după „Insula Iubirii”. A intrat într-o relație cu ispita Beni la întoarcerea în România

Citeşte şi: Imagini cu Maria Covasa de la Insula Iubirii, după ce ar fi fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, Daniel Ungureanu. S-au despărţit după emisiune

Unii au fost surprinși de schimbările rapide din viața sentimentală a Mariei, în timp ce alții au amintit de relațiile ei trecute, punctând că era şi cazul să se întâlnească cu cineva din afara emisiunii de le Antena 1, ca să poată merge mai departe.

Maria Covasa de la „Insula Iubirii”, o prezenţă controversată în emisiunea de pe Antena 1

Cei care au urmărit parcursul Mariei la „Insula Iubirii” știu că povestea ei nu a fost lipsită de controverse. Maria a intrat în emisiune alături de Daniel Ungureanu, cunoscut și sub numele de Dany Boy, într-o încercare de a testa soliditatea relației lor. Cu toate că la început păreau un cuplu unit, tensiunile nu au întârziat să apară, iar gelozia lui Dany a pus o presiune enormă pe relația lor.

În timpul show-ului, Maria a început să flirteze cu ispita Marcel „Maluma”, stârnind astfel speculații cu privire la o posibilă relație. Marcel, cu farmecul său, părea să fie favoritul publicului în cursa pentru inima Mariei. Însă, în ciuda apropierii dintre cei doi, Maria l-a ales pe Alin, o altă ispită, decizie care a surprins pe toată lumea. Flirtul dintre Maria și Marcel s-a dovedit a fi doar un joc de scurtă durată, Maria testându-și limitele emoționale și lăsându-l pe acesta cu inima frântă.

Mai mult decât atât, după terminarea filmărilor, Maria a continuat să surprindă, formând o relație cu ispita Beni – bărbatul cu care nu părea să aibă prea multe tangenţe în cadrul reality show-ului. Cei doi au păstrat legătura după emisiune, iar Maria a făcut numeroase călătorii de la Brașov la Alba Iulia pentru a-l vedea. Cu toate acestea, relația lor nu a fost una lipsită de obstacole. În ciuda apropierii lor, distanța geografică și diferențele de viziune asupra viitorului au condus, în cele din urmă, la o despărțire.

Deși relația cu Beni părea să aibă potențial, realitatea s-a dovedit a fi mult mai complicată. Maria l-a cunoscut chiar și pe mama lui Beni, semn că lucrurile ar fi putut deveni serioase între cei doi. Totuși, drumul lor comun a fost unul scurt, iar despărțirea a fost inevitabilă.

Sursa foto: cancan.ro, A1.ro, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton