Maria Covasa, tunată și transformată după „Insula Iubirii”. A intrat într-o relație cu ispita Beni la întoarcerea în România

.

Maria Covasa a suferit o schimbare radicală de look, la scurt timp după încheierea filmărilor emisiunii „Insula Iubirii”. Participarea la reality-show-ul de pe Antena 1 nu doar că a testat limitele relației sale cu Daniel Ungureanu, dar a și declanșat o serie de transformări în viața personală și înfățișare. După revenirea în România, concurenta nu doar că a pus punct relației cu Dany Boy, dar a optat și pentru câteva modificări estetice. Mai mult decât atât, a intrat într-o relaţie cu ispita cu care nu a avut foarte mari tangenţe de-a lungul emisiunii… cu ispita Beni.

Maria Covasa, tunată și transformată după „Insula Iubirii”

La întoarcerea în România, Maria Covasa de la „Insula Iubirii” a decis să își îmbunătățească imaginea, apelând la estetician pentru a-și pune fațete dentare și a-și mări buzele. Această schimbare a fost remarcată rapid de urmăritorii emisiunii, care au observat că aceast arată acum total diferit față de momentul în care a apărut pentru prima oară pe micul ecran.

Cu un zâmbet strălucitor și buze voluminoase, concurenta de la emisiunea de pe Antena 1 pare să fie o cu totul altă persoană. Transformarea fizică a atras atenția și a stârnit curiozitatea publicului, mai ales în contextul evoluțiilor dramatice din viața ei sentimentală.

Maria Covasa de la „Insula Iubirii”, într-o relaţie cu ispita Beni

Maria Covasa a intrat în emisiune alături de Daniel Ungureanu, cunoscut și sub numele de Dany Boy, într-o încercare de a testa soliditatea relației lor. Cu toate că la început păreau un cuplu unit, gelozia lui Dany a ieșit rapid la iveală, punând presiune pe relație.

Citeşte şi: Iustina de la Insula Iubirii, cu burtica de gravidă la vedere, la mare, alături de Cornel şi cei patru copii ai săi. Era însărcinată în timpul filmărilor? „Mi-a făcut-o intenţionat”

Citeşte şi: Imagini cu Maria Covasa de la Insula Iubirii, după ce ar fi fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, Daniel Ungureanu. S-au despărţit după emisiune

Pe parcursul reality-show-ului Insula Iubirii, Maria s-a apropiat de două dintre ispitele masculine, Marcel „Maluma” și Alin Simoiu, provocând valuri de speculații cu privire la posibilele relații pe care le-ar putea forma cu unul dintre aceștia. Marcel, cunoscut pentru farmecul său, părea să fie favoritul publicului în cursa pentru inima Mariei, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Citeşte şi: Motivul pentru care Marcel de la Insula Iubirii a plâns din cauza Mariei la TV: „De când m-a făcut măicuţa pe mine n-am văzut aşa ceva”

În mod surprinzător, după terminarea filmărilor, Maria Covasa a început să petreacă tot mai mult timp cu ispita Beni, un alt participant care nu părea să fi avut șanse reale în timpul show-ului.

Potrivit cancan.ro, cei doi au păstrat legătura după întoarcerea în țară, iar Maria a făcut numeroase călătorii de la Brașov la Alba Iulia pentru a-l vedea pe Beni. Acest lucru a stârnit și mai multe speculații, mai ales după ce Beni a fost văzut îmbrățișând-o pe Maria și sărutând-o pe cap, un gest care sugera o apropiere mai mare decât cea dintre niște simpli prieteni.

Maria Covasa, devastată după ce a văzut imaginile intime dintre Dany Boy şi ispita Mădălina

Decizia Mariei de a se despărți de Dany Boy nu a fost una ușoară, însă a devenit inevitabilă după ce acesta a fost surprins în ipostaze intime cu ispita Mădălina. Acest moment a fost probabil picătura care a umplut paharul, Maria realizând că relația lor nu mai putea continua în aceleași condiții. Trădarea lui Dany a determinat-o pe Maria să își reevalueze prioritățile și să își deschidă inima către alte oportunități.

În timp ce apropierea dintre Maria și Marcel „Maluma” părea inițial să fie cea mai probabilă evoluție, lucrurile s-au schimbat dramatic odată ce Beni a intrat în scenă. După câteva întâlniri, Maria Covasa de la „Insula Iubirii” și Beni au decis să își acorde o șansă, deși distanța dintre ei s-a dovedit a fi un obstacol major. Deși au petrecut timp împreună și au încercat să dezvolte o relație, distanța geografică și dorința de a rămâne fiecare în orașul natal au condus, în cele din urmă, la o ruptură.

Maria de la „Insula Iubirii” şi ispita Beni, o relaţie de scurtă durată

După trei călătorii la Alba Iulia pentru a-l vizita pe Beni, Maria a fost chiar prezentată mamei acestuia, ceea ce sugera că relația lor ar putea deveni ceva serios. Totuși, diferențele de viziune și distanța au cântărit greu în decizia de a pune capăt relației înainte ca aceasta să se dezvolte cu adevărat.

Sursa foto: cancan.ro, A1.ro, Capturi Video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton