Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment

.

Maria Constantin și logodnicul ei, Robert Stoica, s-au căsătorit civil după trei ani de relație. Maria și Robert s-au cunoscut la un eveniment și s-au mutat împreună la scurt timp de la începerea relației. Artista a fost cea care a făcut primul pas.

Pentru cununia civilă, interpreta de muzică populară Maria Constantin a ales o rochie albă din satin, lungă și cu bretele subțiri. Robert Stoica a optat pentru un costum cu o culoare atipică, un verde intens. Și buchetul miresei a fost ieșit din comun, solista optând pentru plante suculente.

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit civil

În iunie 2023, Maria Constantin ne-a povestit cum și-a „pregătit” silueta pentru eveniment. „Eu foamea fac tot timpul, adică nu e prima oară. Nu s-a schimbat nimic, pentru mine, e cam ca un stil de viață. Chiar acum vreo săptămână am ținut 2 zile în care într-adevăr nu am mâncat absolut nimic, am stat doar pe apă. Consider că lucrul acesta este foarte bun în primul rând și pentru o detoxifiere a organismului, nu neapărat că mi-am dorit eu să slăbesc nu știu cât. Mi-am dorit, pur și simplu, să fac chestia asta pentru mine, pentru o detoxifiere”, a declarat Maria Constantin, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Viciul la care a renunțat cântăreața înainte de nuntă

Tot atunci, cântăreața ne spunea că a renunțat la fumat. „Mi-am dat seama că pur și simplu trebuie să mă opresc, că nu este neapărat un viciu pentru mine și că nu simt nevoia de nicotină, ci pur și simplu este doar gestul în sine. Ok, după masă luam țigara sau când mă plictiseam sau când aveam timp liber. Simt nevoia de tabiet în sine, de gest, și am renunțat la acest viciu”, a mai declarat Maria Constantin, pentru UNICA.ro.

Citește și: După Survivor, Maria Constantin vrea să-i testeze limitele viitorul soț la America Express: “Dacă nu mănâncă, îi tremură mâinile, devine nervos”/ Exclusiv

Maria Constantin și Robert Stoica s-au logodit anul trecut. Inelul de logodnă al solistei are în centru un diamant baguette, fixat pe o bandă stil pavé din aur galben. Bijuteria este similară celei din imagine, vândută pe site-ul Etsy, singura diferență fiind banda. Inelul Mariei Constantin are banda complet îmbrăcată în diamante.

În trecut, Maria Constantin declara că nu va cânta la nunta cu Robert Stoica. „Nu, nu o să cânt. O să am atât de mulți colegi de breaslă, încât nu o să mai fie nevoie să cânt eu. Am cântat la cele două nunți și nu prea mi-a mers bine, deși nu sunt superstițioasă, dar nu mai vreau să încerc varianta aceasta. A treia oară este cu noroc!”, a declara Maria Constantin atunci.

Maria Constantin a mai fost căsătorită de două ori

Maria Constantin a mai fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin. Ulterior, solista s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac. O perioadă, artista a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

Citește și: Viciul la care a renunțat Maria Constantin chiar înainte de nuntă: „M-am apucat atunci când tatăl meu a murit și nu m-am oprit”/ Exclusiv

„Va fi ultima (n.red.: nuntă). Mi-am promis solemn. M-am maturizat, am trecut prin foarte multe. Am văzut că noi nu ne certăm, tocmai asta e!”, mai declara Maria Constantin în martie 2022, pentru Click!.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton