Maria Constantin, o mireasă strălucitoare la propriu! Cu ce bijuterii și-a accesorizat ținuta de nuntă

.

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit după trei ani de relație. Interpreta de muzică populară a purtat două rochii, una la cele două cununii, iar pe cealaltă la petrecere. Ambele ținute de nuntă au fost simple, dar elegante.

Maria Constantin și Robert Stoica s-au logodit anul trecut. Inelul de logodnă al solistei are în centru un diamant baguette, fixat pe o bandă stil pavé din aur galben. Bijuteria este similară celei din imagine, vândută pe site-ul Etsy, singura diferență fiind banda. Inelul Mariei Constantin are banda complet îmbrăcată în diamante.

Maria Constantin, o mireasă strălucitoare la propriu! Cu ce bijuterii și-a accesorizat ținuta de nuntă

Prima rochie, purtată la Starea Civilă, în urmă cu o săptămână, a fost din satin, lungă și cu bretele subțiri, accesorizată cu un buchet de plante suculente, o alegere atipică, dar cu o semnificație aparte. Buchetul de mireasă ales de solistă simbolizează o iubire de durată.

A doua rochie de mireasă a artistei, purtată la ceremonia religioasă din acest weekend, a fost transparentă și din dantelă. Dacă prima a fost accesorizată minimalist, de această dată, Maria Constantin și-a accesorizat ținuta cu bijuterii strălucitoare: cercei, colier și brățară din cristale în valoare totală de 720 de lei.

Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. Robert a optat pentru un costum de o culoare atipică, un albastru-turcoaz, pentru cele două cununii, și pentru un costum alb, semnat Adina Buzatu, pentru petrecere. „Ginerică a fost superb”; „Ținuta mirelui la superlativ”, au comentat doi urmăritori.

Citește și: După Survivor, Maria Constantin vrea să-i testeze limitele viitorul soț la America Express: “Dacă nu mănâncă, îi tremură mâinile, devine nervos”/ Exclusiv

Cum și-a „pregătit” Maria Constantin silueta pentru nunta cu Robert Stoica

În trecut, Maria Constantin declara că nu va cânta la nunta cu Robert Stoica. „Nu, nu o să cânt. O să am atât de mulți colegi de breaslă, încât nu o să mai fie nevoie să cânt eu. Am cântat la cele două nunți și nu prea mi-a mers bine, deși nu sunt superstițioasă, dar nu mai vreau să încerc varianta aceasta. A treia oară este cu noroc!”, a declarat Maria Constantin atunci.

Citește și: Ce sumă cere Maria Constantin pentru a cânta la o nuntă. „Cânt orice gen muzical”

În iunie 2023, Maria Constantin ne-a povestit cum și-a „pregătit” silueta pentru eveniment. „Eu foamea fac tot timpul, adică nu e prima oară. Nu s-a schimbat nimic, pentru mine, e cam ca un stil de viață. Chiar acum vreo săptămână am ținut 2 zile în care într-adevăr nu am mâncat absolut nimic, am stat doar pe apă. Consider că lucrul acesta este foarte bun în primul rând și pentru o detoxifiere a organismului, nu neapărat că mi-am dorit eu să slăbesc nu știu cât. Mi-am dorit, pur și simplu, să fac chestia asta pentru mine, pentru o detoxifiere”, a declarat Maria Constantin, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Maria Constantin a mai fost căsătorită de două ori

Maria Constantin a mai fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin. Ulterior, solista s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac. O perioadă, artista a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

Citește și: Viciul la care a renunțat Maria Constantin chiar înainte de nuntă: „M-am apucat atunci când tatăl meu a murit și nu m-am oprit”/ Exclusiv

„Va fi ultima (n.red.: nuntă). Mi-am promis solemn. M-am maturizat, am trecut prin foarte multe. Am văzut că noi nu ne certăm, tocmai asta e!”, mai declara Maria Constantin în martie 2022, pentru Click!.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton