Maria Buză nu are concediu de ani buni: „Tânjesc după o vacanță cum nu vreți să știți” | Exclusiv

.

Maria Buză nu a avut un concediu de câțiva ani buni, iar atunci când are „poftă” de vacanță, răsfoiește albume vechi, din tinerețe. Actrița nu are nicio zi liberă pe săptămână, muncește la foc continuu, însă nu se plânge. Este fericită că face fix ceea ce îi place.

Maria Buză o interpretează pe Zina Vlahu în serialul Groapa, difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV. Actrița ne-a dezvăluit cum au decurs filmările pentru ea, mai ales că trebuia să se împartă în mai multe locuri pentru a-și onora contractele.

De ce nu și-a luat concediu Maria Buză de ani buni?

Maria, cum arată vara ta? Știm că în general ești foarte prinsă pe litoral, cu multe cântări!

Îmi vine în minte șlagărul „Eu vara nu dorm”. Eu vara cânt. Așa e, s-au adunat ceva veri, ce-i drept. Anul acesta ar fi al nouălea an.

Vara trecută am avut un program foarte încărcat și mi-a fost greu să-i fac față. Greu tare! Anul trecut, pe vremea asta, filmam la București și Giurgiu pentru primul sezon al serialului Groapa și, în același timp trebuia să onorez contractul pentru sezonul estival pe litoral. Dar, totul e bine când se termină cu bine! Zic eu că așa a fost, s-a încheiat cu bine. A fost înțelegere din ambele părți. Am mulțumit cerului și pământului pentru asta!

Groapa a revenit pe TV de aproape o lună. Cum a fost să revezi aceste episoade? Ce emoții te-au încercat acum?

Da, ce bucurie mare am avut cu toții când am primit vestea că revine serialul pe TV! E bine așa, acum pot să ne vadă și bunicii și toți cei ce nu au la îndemână noua tehnologie, iar singura posibilitate de a ne urmări rămâne televizorul cu cablul cel de toate zilele.

Deci, sincer? Nu știu cum, dar îmi pare că sunt mult mai bine acum. Parcă mai talentată, zău!  Îmi place mult de tot și retrăiesc totul cu aceeași emoție și teamă, grijă pentru a fi totul așa cum directorul de regie și producătorul Millo Simulov crea secvențele în totalitatea lor: actorie, tehnic, imagine, racord, acțiune, machiaj, efecte ș.a.m.d, alături de întreaga echipa de producție condusă de Delia Mihai.

Citește și: Actrița Teona Stavarachi, Alma din serialul „Groapa” de la Pro TV: „Vreau să descopăr această meserie cu totul și să depășesc granițele” / Exclusiv

Citește și: Daniel Nuță, actorul din serialul Groapa: „Nu mi-am propus niciodată să arăt ca Arnold Schwarzenegger în tinerețe” / Exclusiv

Citește și: Emilian Oprea a filmat nud în serialul „Groapa”, de la PRO TV: ”Greul revine echipei” / Exclusiv

„Mă simt împlinită și norocoasă. Scena a fost generoasă cu mine ca actor încă de la început”

Cum te-a provocat pe tine acest rol? Simți că ți s-a potrivit această latură pe care ai testat-o ca ”Zina” sau preferi rolurile de comedie?

Orice rol pentru un actor este o provocare. Eu cu Zina Vlahu, rolul din serialul Groapa, ne-am găsit în momentul potrivit al carierei mele de actriță, din perspectiva vârstei și a experienței, dar cu aceeași emoție a unui început, a unui proiect nou. În povestea serialului, personajele sunt încercate de stări emoționale cu suferințe și dureri sufletești, intrigi, complot, iubiri, despărțiri, secrete, răzbunări, dorințe nesfârșite și neîmplinite. Toți actorii trăim fiecare clipă a poveștii noastre, a personajelor noastre, și ne bucurăm de prietenia și întâlnirea noastră într-o echipă minunată!

Îmi doream ca în cariera mea de actriță să interpretez un rol dramatic, dur, cu o personalitate puternică și astfel să surprind întregul public ce m-a urmărit și apreciat în multe spectacole de comedie, de divertisment, parodie și spectacole muzicale. Mă simt împlinită și norocoasă. Scena a fost generoasă cu mine ca actor încă de la început, studentă fiind, să pot să joc alături de mari actori și să debutez pe prima scena a țării a Teatrului Național București I.L Caragiale.

Sunt fericită! Și pentru asta vreau să mulțumesc Liei Bugnar, pentru a nu știu câta oară, și lui Anghel Damian.

Maria Buză: „Când vine vorba de vacanță, mă uit prin poze de prin trecut când eu și George eram tineri, iar Andrei era copilaș”

Ce îți aduce ție bucuria în meseria ta? Ce te mai motivează după atâția ani de apariții?

Bucuria, în meseria asta, este cu fiecare împlinire la final de spectacol prin aplauzele publicului și cu fiecare îmbrățișare a spectatorului când te întâlnește, dincolo de scenă sau micul ecran. Când acesta e fericit că îți poate spune că este fanul tău și te apreciază, că nu ratează nicio emisiune și că te urmărește de la prima apariție. Noi, actorii, avem un  „serviciu” frumos! Să tot mergi la lucru cu normă întreagă și ore peste program!

Cum te relaxezi după perioadele încărcate din viața ta? Urmează vreo vacanță pentru tine?

Vacanță?! Tânjesc după o vacanță cum nu vreți să știți! Dar când vine vorba de vacanță, mă uit prin poze de prin trecut când eu și George eram tineri, iar Andrei era copilaș și mai cutreieram prin țări străine și locuri frumoase ca să ne bucurăm de plimbări și să ne relaxăm. A fost odată! Nu există zi din viața mea în care să nu am activitate, muncesc în fiecare zi. Nu îmi doresc să mă opresc. De la o vârstă, dacă te-ai oprit, e greu să mai pornești, rămâi în urmă!

Foto: PR Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton