Marea finală Românii au talent. Ce momente au pregătit concurenții: „A fost cea mai grea perioadă” | Exclusiv

.

Marea finală Românii au talent are loc vineri, 31 mai, la Pro TV. După un sezon în care sute de concurenți au impresionat cu talentul lor și au obținut DA-urile mult visate, doar 24 s-au calificat în semifinale. Dintre aceștia, 11 vor da piept cu șansa lor vieții în marea finală a show-ului Românii au talent, care va avea loc LIVE, de la ora 20:30, la Pro TV și pe VOYO.

Înaintea marii finale Românii au talent, fiecare dintre cei 11 concurenți ne-au spus, în exclusivitate, cât de dificilă a fost perioada scurtă pe care au avut-o pentru a pregăti un moment de neuitat și câte emoții au.

Cine sunt concurenții din marea finală Românii au talent, sezonul 14? Luptă pentru premiul de 120.000 de euro

Cristian Ciaușu spune că a fost o perioadă destul de agitată înainte de finala Românii au talent, sezonul 14. „A fost o perioadă cu mult stres, mai ales că am avut doar o săptămână să îmi pregătesc momentul. Dar sunt încântat să le arăt oamenilor ce am reușit să fac”, declară el.

Și Eduard Anghelescu și-ar fi dorit ceva mai mult timp să se pregătească așa cum trebuie pentru marea finală Românii au talent. „A fost cam cea mai grea perioadă din Românii au talent pentru mine, mult mai grea decât semifinala pentru că am avut puțin timp să mă pregătesc. Însă am muncit cu trupa pentru a fi ce trebuie și va fi un moment incredibil”, spune finalistul.

„Mă simt foarte liniștită. În semifinală am fost foarte stresată, puneam multă presiune pe mine”

Pentru Villa se anunță o seară cu emoții de nedescris. „Sunt foarte emoționată pentru momentul de finală, din mai multe motive. Știam că asta e piesa pe care voiam să o cânt, dacă aș fi avut norocul să mă calific. Cred că e mai emoționant faptul că această piesă care e atât de personală, va fi publică. Tocmai pentru că e vorba despre visuri care se pot împlini și știu că asta se poate întâmpla aici”, ne-a spus Villa.

Ana Nuță este probabil unul dintre puținii concurenți care nu au stres, emoții sau sunt agitați. Ea este pregătită pentru marea finală a sezonului 14 Românii au talent. Și mai mult, se declară liniștită.

 „Sincer, mă simt foarte liniștită. În semifinală am fost foarte stresată, puneam multă presiune pe mine. Acum mi-a venit o idee de aproape două săptămâni – am vorbit cu profesorul meu să-mi împrumute cavalul și am reușit să aduc un plus. Dacă nu a ieșit în semifinală, m-am gândit că acum ar fi momentul potrivit. Nu a studiat nimeni cu mine, ci am văzut pe internet. Cred că asta contează – să aduci ceva nou și să surprinzi”, spune Ana Nuță, pentru Unica.ro.

Anastasiia Beaumont spune și ea că nu a avut timp cât și-ar fi dorit să se pregătească pentru seara finalei Românii au talent: „Este foarte provocator pentru că trebuie să pregătim dansul într-un timp scurt și avem multe modificări de făcut. Trebuie să fiu creativă și să vin cu idei care sunt bune și pentru Salsa”.

Ansamblul Hecenii, Karlos Tănăsucă, emoții puternice pentru marea finală Românii au talent

Calisthenics România a pregătit ceva special pentru finala Românii au talent. „Momentul a fost realizat tot online. Fiind o perioadă foare scurtă, au apărut și anumite dureri, accidentări. Însă, trecerea în finală ne-a motivat să continuăm și ne-a oferit încredere că putem câștiga pentru a crea o mișcare în acest sport”, declară Calisthenics România.

Ansamblul Hecenii mărturisește că îi încearcă emoții puternice, dar și o teamă care nu le dă liniște. „Avem foarte mari emoții în ceea ce privește ziua de vineri. Un sentiment de frică persistă în noi, dar avem încredere”, spun ei.

Karlos Tănăsucă nu a avut suficient timp să se antreneze pentru această seară. Imediat după semifinală, a participat la un concurs în Spania de unde s-a întors cu locul 1: „Sunt foarte emoționat pentru că trebuie să pregătesc un alt moment și am avut puțin timp. Imediat după semifinală, m-am dus la un concurs din Barcelona, unde am luat locul 1. Și am revenit în țară târziu, așa că nu am avut multă vreme să mă antrenez”.

„Merg cu toată credința înainte. Vreau să-i dăruiesc mamei acest moment”

Emanuel Barica își dorește să facă imposibilul pe scenă, să uimească atât jurații Românii au talent, în marea finală, cât și telespectatorii. „De această dată voi desena pe 6 metri și pare, pe alocuri, imposibil. Sunt emoții foarte mari, dar trebuie să o fac pentru că am fost votat și trebuie să dovedesc că am meritat. Nu vreau să dezamăgesc oamenii care m-au susținut și au avut încredere în mine. Merg cu toată credința înainte. Vreau să-i dăruiesc mamei acest moment”, spune el.

Dora Debreczeni crede că pune mâna pe trofeu

Dora Debreczeni are o încredere imensă în ea și crede că va reuși să câștige marele premiu. „A fost foarte greu, dar știu că voi reuși. Încă nu-mi dau seama dacă am emoții, cred că o să am când voi urca pe scenă”, ne-a spus ea. 

Emoții puternice îl încearcă și pe VAN, desi susține că este foarte pregătit, din toate punctele de vedere, pentru marea finală Românii au talent. „Piesa o aveam pregătită de ceva vreme, chiar dinainte de semifinală. Am îmbunătățit-o când am aflat că m-am calificat în finală și chiar dacă timpul a fost scurt, simt că am fost eficient. Având abilitatea de a da rime pe loc, mi-a fost ușor să modific textul și să iasă în cea mai bună calitate. Sunt pregătit 101% pentru finală și am emoții aproape groaznice”, spune VAN.

Câștigătorii Românii au talent din sezoanele anterioare

Emisiunea Românii au talent a ajuns la sezonul cu numărul 14. Premiul cel mare pentru care luptă concurenții este în valoare de 120.000 de euro, iar premiul de originalitate oferit valorează 10.000 de euro. Până acum, finalele Românii au talent au fost câștigate de următorii concurenți:

  • Adrian Țuțu, câștigătorul sezonului 1
  • Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2
  • Bruno Icobeț, câștigătorul sezonului 3
  • Formația Brio Sonores, câștigătorea sezonului 4
  • Speedcubing, câștigator sezonul 5
  • Laura Bretan, câștigătorea sezonului 6
  • Lorelai Moşneguţu, câștigătoarea sezonului 7
  • Emil Rengle, câștigătorul sezonului 8
  • Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9
  • Radu Palaniţă, câștigătorul sezonului 10
  • Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc care a câștigat sezonul 11
  • Darius Mabda, câștigătorul sezonului 12
  • Rareș Prisăcariu, câștigător al sezonului 13

Foto: PR Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton