Marcela Fota s-a despărțit de iubitul mai tânăr cu 22 de ani?: „A fost o trăire care nu cred că a afectat pe nimeni, dimpotrivă”

.

Marcela Fota și-a pierdut soțul într-un mod neașteptat în urmă cu trei ani. Omul de afaceri a fost răpus de un infarct la 47 de ani. Rămasă singură cu un copil, artista a făcut totul pentru a depăși momentul. A vrut ca David să lase în urmă acest episod care îl putea marca pe viață și s-a luptat pentru asta. Apoi în viața ei a apărut un alt bărbat.

La doi ani de la cruntul episod, Marcela Fota și-a găsit alinarea în brațele unui bărbat mai tânăr cu 22 de ani. A fost judecată pentru trăirile ei de cei din jur, dar artista s-a ținut tare și nu a plecat urechea la vorbele apărute.

Cum explică Marcela Fota relația cu iubitul tinerel

Deși nu se știe dacă mai formează un cuplu cu cel cu care a avut o relație după moartea soțului și căruia i-a dedicat și câteva piese, Marcela Fota explică acum cum au stat, de fapt, lucrurile. Ea susține că această relație a venit în viața ei ca un pensamet după o perioadă grea și că nu a văzut în acest bărbat un tată pentru copilul ei.

„Poate aveam nevoie de un bărbat tânăr să mă resusciteze puțin și să îmi dea altfel de trăiri ca pot să depășesc un moment. Poate bărbatul respectiv avea nevoie de o femeie mai matură, mai stabilă… Dacă eu și acest bărbat a fost să ne întâlnim și să trăim o poveste, așa a fost.

Așa a fost întâmplarea. A fost o trăire care nu cred că a afectat pe nimeni, dimpotrivă, mi-a făcut mie bine, și lui”, a precizat Marcela Fota în emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată”, la Metropola TV. „S-a încheiat povestea? Nu vreau să spun… Dar eu sunt bine! Suntem ok…”, a adăugat Marcela Fota.

Nu m-a interesat ce părere are lumea, ci ca sufletul meu să fie mângâiat, să fie alintat și iubit”

Artista suține că a vrut ca sufletul ei să fie mângaiat și nu a luat în considerare ce spunea lumea. Ba mai mult, are convingerea că această relație, despre care nu vrea să spună dacă a ajuns la final, i-a făcut ei bine, dar și lui. Și mai presus de toate, nu a afectat pe nimeni. Marcela Fota nu se simte, însă, pregătită să aducă un alt bărbat în viața fiului ei și în casa lor.

Nu m-a interesat ce părere are lumea, ci ca sufletul meu să fie mângâiat, să fie alintat și iubit ca să poată oferi mai departe iubire. Nu poți emana bine dacă ești bolnav pe interior. Eu am luat niște decizii în viața mea, dar mi-am asumat fiecare lucru pe care l-am făcut. Atâta timp cât faptele mele nu afectează oamenii din jur.

Eu sunt pregătită să-mi ofer mici bucurii sufletului meu și să-i ofer lui David o viață frumoasă. Sunt pregătită să mă bucur de fiecare chestie pe care Dumnezeu consideră că trebuie să o trec. De un singur lucru nu sunt pregătită, momentan, de a aduce pe cineva în viața lui David sau în casa lui. Să ne vindecăm putem doar noi doi, eu cu el‘, a precizat Marcela Fota.

Citeşte și: Calvin Klein, surprins cu iubitul mai tânăr cu 46 de ani, după ce au fost la sală. Designerul a avut în trecut două soții

Citeşte și: Jean-Paul Belmondo și Ursula Andress, o iubire tulbure. Actorii și-au părăsit partenerii de viață ca să fie împreună

Citeşte și: Laura Cosoi, total schimbată în rolul din serialul „Bravo, tată!”: „Interpretez un personaj cu care nu m-am mai întâlnit”

Citeşte și: Cornel Păsat, adevărul nespus despre relația cu Oana Roman: „Are suflet bun, dar e aprigă la mânie”

Marcela Fota nu vrea să se mai căsătorească

Solista recunoaște că nu se mai vede căsătorită și spune că în primul mariaj au ajuns la altar când avea copilul 10 ani, tocmai ca familia soțului să nu creadă cumva că îi râvnește averea. Dorința soțului a fost, însă, mai puternică și așa au ajuns să formeze un cuplu și în fața lui Dumnezeu.

Nu mă văd căsătorită. Eu foarte greu m-am trecut în acte și cu tatăl lui David. Ne-am trecut în acte când David avea 10 ani. Nu mi-e frică de această hârtie, însă eu mi-am dorit foarte tare copil și tatăl lui David mai fusese căsătorit, avea doi copii dintr-o căsătorie anterioară, iar în momentul în care am rămas însărcinată și i-am prezentat situația, i-am zis că sunt însărcinată și fac copilul, dar asta nu îl obligă pe el la nimic.

El financiar era mult mai ok decât mine și am zis să nu creadă cineva că vreau să pun mâna pe avere, i-am zis că singura dorință este să nu mă ceară de nevastă, să nu zică familia lui acest lucru. El mi-a respectat decizia, dar în cele din urmă s-a hotărât”, a mai spus ea la Metropola TV.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton