Marcel de la „Insula Iubirii” s-a îndrăgostit de Maria sau doar şi-a făcut rolul de ispită? Ce a spus logodnica lui despre rolul lui în emisiunea de pe Antena 1

.

Marcel Andrei, cunoscut sub numele de „Maluma de România”, este una dintre cele mai populare ispite din emisiunea „Insula Iubirii” de pe Antena 1. De la replici amuzante și stilul său carismatic, până la momentele emoționale care l-au făcut să plângă în fața camerelor, Marcel a reușit să atragă atenția publicului și să se impună ca o figură memorabilă în peisajul televiziunii românești. Invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, Marcel Andrei a dezvăluit dacă a fost sau nu îndrăgostit de Maria, aşa cum a dat impresia de-a lungul show-ului.

Marcel de la „Insula Iubirii” s-a îndrăgostit de Maria sau doar şi-a făcut rolul de ispită?

Una dintre cele mai controversate întrebări care i-au fost adresate lui Marcel Andrei a fost legată de relația sa cu Maria, concurenta de la „Insula Iubirii”. În timpul emisiunii, ispita de la emisiunea de pe Antena 1 a părut extrem de atașat de ea, ceea ce a ridicat semne de întrebare în rândul telespectatorilor. A fost vorba de dragoste adevărată sau doar de un rol bine interpretat?

Marcel Andrei a recunoscut că s-a atașat de Maria în timpul filmărilor și că a avut sentimente reale pentru ea. De altfel, acest atașament a fost vizibil în momentul în care Maria a refuzat să înceapă o relație cu el, determinându-l să verse lacrimi. Cu toate acestea, el a clarificat ulterior că, în ciuda emoțiilor trăite, a încercat să creeze o poveste în cadrul emisiunii și să ofere un exemplu de comportament față de femei.

Citeşte şi: Cum arată casa lui Marcel Andrei de la Insula Iubirii. Ispita are o vilă cu piscină, saună și jacuzzi

Citeşte şi: Motivul pentru care Marcel de la Insula Iubirii a plâns din cauza Mariei la TV: „De când m-a făcut măicuţa pe mine n-am văzut aşa ceva”

Am vrut să creez o poveste și să fiu un exemplu pentru lumea de acasă. Uite cum e să te comporți cu o femeie, cum să faci, să nu renunți”, a explicat Marcel în cadrul „un podcast mişto by Bursucu'”. Totuși, el a subliniat că, de la bun început, a simțit că Maria nu va avea „treabă” cu el și că, de fapt, ea era mai interesată de Alin, cealaltă ispită.

Logodnica lui Marcel, Armina, dezvăluiri despre rolul lui la „Insula Iubirii”

La scurt timp după participarea la „Insula Iubirii”, Marcel Andrei și-a găsit fericirea alături de Armina Adelina Grigoraș, o tânără brunetă cu care a început o relație serioasă. În cadrul podcastului moderat de Bursucu’, cei doi au discutat despre perioada din Thailanda și despre cum a afectat această experiență relația lor.

Armina, care nu urmărește emisiunea din cauza imaginilor cu Maria, a dezvăluit că Marcel i-a povestit în mare despre ce s-a întâmplat în Thailanda, însă, la acel moment, ei nu erau într-o relație oficială.

Noi nu eram împreună pe vremea aia. Nici în momentul de față nu mă uit la emisiune. Sunt o femeie geloasă. Oricine iubește e gelos”, a declarat ea.

Citeşte şi: Maria de la „Insula Iubirii”, vacanță de vis în Grecia, cu noul iubit. A uitat de Dany Boy, de Marcel și de ispita Beni

Citeşte şi: Maria Covasa, tunată și transformată după „Insula Iubirii”. A intrat într-o relație cu ispita Beni la întoarcerea în România

În timpul podcastului, Armina a explicat că Marcel s-a atașat de Maria, dar a subliniat că acest atașament a fost parte din rolul lui de ispită.

El s-a atașat foarte mult acolo. S-a atașat de femeia aceea, dar și-a făcut rolul de ispită, pentru că e normal să te atașezi în ziua de azi. Și eu sunt foarte atașată de câinele meu. Te atașezi de un câine de pe stradă, dar păi de un om”, a mai spus Armina, stârnind un amestec de reacții din partea celor prezenți.

Marcel Andrei a cerut-o în căsătorie pe Armina, în cadrul podcastului

După experiența intensă de pe „Insula Iubirii”, Marcel a reușit să găsească fericirea în brațele Arminei. Cei doi doar au vorbit pe rețelele de socializare înainte ca Marcel să plece în Thailanda, dar relația lor s-a consolidat abia după ce el s-a întors în România. În ciuda momentelor dificile, precum gelozia Arminei față de imaginile din emisiune, cuplul pare mai puternic ca niciodată.

Am vorbit, dar nu ne-am văzut niciodată înainte să plece la Insulă. El s-a atașat foarte mult acolo, dar eu nici în momentul de față nu mă uit la emisiune”, a mai spus Armina, explicând că deși a aflat detalii despre ce s-a întâmplat în Thailanda, preferă să nu revadă acele momente.

Recent, Marcel a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Armina. Cererea în căsătorie a avut loc în cadrul aceluiași podcast moderat de Bursucu’, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Armina a spus un „Da” hotărât, deși a recunoscut că a fost surprinsă de gestul romantic al iubitului ei.

Marcel de la „Insula Iubirii” urmează să devină tată pentru prima dată?

Tot în cadrul podcastului, Armina a fost întrebată de Bursucu’ dacă speculaţiile precum că ea şi Marcel Andrei vor deveni părinţi pentru prima dată sunt adevărate.

„Aş vrea să spun ceva, dar nu pot spune nimic momentan. Rămâne un mister”, a spus Armina, în cadrul podcastului. Iar Marcel Andrei a completat: „Maybe”. Răspunsurile amândurora nici nu au confirmat, dar nici nu au infirmat zvonurile cum că vor deveni părinţi pentru prima dată.

Cert este că Marcel Andrei și-a făcut un nume în showbiz-ul românesc datorită rolului său controversat din „Insula Iubirii”. Replicile sale carismatice și momentele emoționale l-au transformat într-un personaj viral, însă adevărata sa poveste de dragoste s-a desfășurat departe de camerele de filmat. Cu toate că perioada din Thailanda a fost una intensă și plină de provocări, ispita de la „Insula Iubirii” pare să fi lăsat în urmă trecutul și să se fi dedicat complet relației cu Armina.

Sursa foto: Captură Video, Instagram şi A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton