Marcel Andrei, ispita de la „Insula Iubirii”, a lucrat cinci ani în armată. Cum arăta înainte, fără barbă și fără tatuaje

.

Marcel Andrei se numără printre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 8 şi este un tânăr de 31 de ani, cu o poveste de viață remarcabilă. Acesta a trecut printr-o serie de transformări care i-au conturat personalitatea și l-au adus în fața publicului într-o ipostază cu totul diferită față de cum era cunoscut înainte. Cine este Marcel Andrei şi cum arăta înainte, fără barbă şi fără tatuaje?

Marcel Andrei, ispita de la „Insula Iubirii” a fost caporal în armată

Marcel Andrei a plecat în Thailanda la „Insula Iubirii” pregătit să testeze fidelitatea cuplurilor concurente. Bărbatul de 31 de ani s-a făcut remarcat, prin personalitatea sa spumoasă, motiv pentru care mulţi dintre telespectatori au fost curioşi să afle care au fost etapele prin care a trecut acesta în viaţă.

Ispita din reality show-ul de pe Antena 1 a fost caporal în armată, dedicând cinci ani din viața sa serviciului militar, potrivit informaţiilor de pe a1.ro. Această perioadă i-a oferit o disciplină riguroasă și o perspectivă asupra vieții care, ulterior, s-a dovedit valoroasă în toate experiențele sale ulterioare. Însă, în ciuda dedicării și a efortului depus, Marcel Andrei a realizat că viața militară nu i se potrivește pe deplin. Dorința de a explora noi orizonturi și de a-și găsi adevărata chemare l-a determinat să renunțe la armată și să caute alte oportunități.

Citeşte şi: Reacția lui Cornel Luchian de la „Insula Iubirii”, după ce s-a spus că și-ar fi bătut soția. „Are niște apucături!”

Citeşte şi: Imagini uluitoare cu Cristina şi Andrei Rotaru de la Insula Iubirii. Cum arătau în urmă cu 10 ani, în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”

După ce a părăsit armata, Marcel Andrei s-a mutat în Anglia, unde a început o nouă etapă a vieții sale. Aici a început să se tatueze, o pasiune care i-a transformat treptat aspectul fizic. După o perioadă petrecută în Anglia, a decis să se mute în Tenerife, Insulele Canare.

În prezent, Marcel locuiește acolo și lucrează ca barman și chelner într-un restaurant de lux. Pe lângă aceste ocupații, el este și antrenor personal, mândrindu-se cu un trup bine sculptat, rezultat al multor ore petrecute în sala de fitness.

Cum arăta Marcel Andrei înainte să aibă tatuaje şi barbă

Marcel Andrei a trecut printr-o transformare fizică radicală de-a lungul anilor. În 2018, imaginea lui Marcel Andrei fără barbă și fără tatuaje era complet diferită de cea din prezent. Aspectul său de acum conturează un „bad boy”, după cum au fost şi primele impresii ale câtorva concurente din emisiunea de pe Antena 1.

În primele ediții ale sezonului 8, telespectatorii au avut ocazia să-l cunoască pe Marcel și să afle mai multe despre povestea sa de viață.

Potrivit dezvăluirilor făcute de acesta concurentei Maria, viaţa lui a fost profund marcată de divorțul părinților săi, care a avut loc când el avea doar 15 ani. Rămas pe cont propriu de la o vârstă fragedă, a trebuit să se maturizeze rapid și să înfrunte provocările vieții de unul singur. Părinții săi, ambii lucrând ca gardieni publici, au decis să plece în străinătate în căutarea unor oportunități mai bune, ceea ce a dus în cele din urmă la separarea lor.

Citeşte şi: Când și cum a aflat Bianca Mitroi de la Insula Iubirii că Robert Braia i-a aruncat motanii de la balcon. Imagini cu cele două animăluţe: „Am fost sub şoc”

Această experiență dificilă a lăsat urme adânci în sufletul său, dar a și contribuit la formarea unei personalități puternice și independente. Tatuajele sale simbolice, care reprezintă legătura cu familia sa, reflectă dorința de a păstra aproape amintirile și relațiile importante, în ciuda distanței fizice.

Sunt plecat de acasă de la 15 ani. Părinții mei lucrau amândoi ca gardieni publici, dar salariul nu le mai era suficient, așa că mama mea a plecat prima, urmată de tatăl meu, iar în cele din urmă au divorțat.

De la 15 ani am rămas singur. Am tatuaje care îmi spun povestea: sora mea, nepoata mea, mama și numele tatălui meu.

Am și un tatuaj cu un soldat, deoarece am lucrat cinci ani în armată. Mi-am făcut aceste tatuaje pentru a simți că sunt aproape de familie, deși eram mereu departe”, a povestit Marcel la Antena 1, potrivit click.ro.

Deși la început a fost perceput ca un „bad boy” dur și impasibil, Marcel a dezvăluit treptat o latură sensibilă și profundă. Această dualitate a personalității sale a fost subliniată de relația sa cu concurenta Maria, care a descoperit în el un bărbat sensibil și atent, contrar primei impresii.

Când l-am văzut prima dată pe Marcel la ceremonia ispitelor, mi-a inspirat imaginea unui bad boy și atât. Nu mi-a trecut nicio secundă prin minte că ar putea avea un suflet atât de sensibil”, a spus Maria.

Sursa foto: Facebook şi A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton