Marcată de suferință, Charlene se pregătește să marcheze 12 ani de mariaj cu Albert. Cât costă cămașa purtată de Prințesă la un eveniment

.

Charlene de Monaco a petrecut o zi în familie și a fost din nou un exemplu de eleganță. Ea i-a avut alături pe gemenii Jacques și Gabriella și pe Prințul Albert de Monaco, soțul ei.

Prințesa, în vârstă de 45 de ani, a purtat o cămașă de mătase în dungi, verde cu alb, de la Ralph Lauren, care costă 349 de dolari, la un eveniment dedicat siturilor istorice ale familiei Grimaldi din Monaco și a uimit cu look-ul său sofisticat.

Charlene de Monaco, îndrăgosită de pesele vestimentare de la Ralph Lauren

Cu această ocazie, ea a ales să își completeze vestimentația cu o pereche de pantaloni kaki din in, largi, de la același brand. Charlene și-a accesorizat ținuta cu o curea maro groasă și ochelari de soare supradimensionați.

Prințesa, care are părul castaniu acum, a etalat o pereche simplă de cercei cu perle și un machiaj discret.
Soțul ei, Albert de Monaco, în vârstă de 65 de ani, arăta la fel de impunător într-un sacou bleumarin și pantaloni bej.

Citeşte și: Charlene, surprinsă cu soțul ei. Prințesa și Albert de Monaco demontează zvonurile că se despar

Citeşte și: Charlene de Monaco a bifat o nouă schimbare de look. Transformările care „vorbesc” despre nefericirea Prințesei

Citeşte și: Prințesa Charlene și Regina Letizia au electrizat atmosfera la recepția dată de Regele Charles. Ținutele cu care s-au afișat la Buckingham

Charlene și Albert de Monaco, 12 ani de mariaj

Celor doi, care vor sărbători luna viitoare cea de-a 12-a aniversare a nunții, li s-au alăturat și gemenii în vârstă de opt ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella.

Fetița, care seamănă foarte bine cu celebra sa mamă, și-a făcut apariția într-o într-o rochie albă. Mai mult, Jacques a ales o ținută în aceeași notă cu tatăl său, cămașă albă cu nasturi și pantaloni bej.
În cadrul evenimentului despre fostele cetăți controlate de familia regală din Monaco, copiii au avut șansa să mângâie câțiva cai și să se fotografieze cu bufnițe.

Cuplul a avut-o alături și pe Prințesa Stephanie de Monaco, 58 de ani, care a purtat un costum alb pentru ocazie.

Citeşte și: Charlene și Albert de Monaco au uimit pe toată lumea cu felul în care s-au afișat la un eveniment. Nimeni nu mai crede că se despart

Citeşte și: Charlene s-a afișat la Milano cu bodyguardul și fără verighetă, iar Albert de Monaco a fost la bal cu sora lui, Caroline

Jacques și Gabriella, tot mai prezenți în viața publică

Istoria familiei urmează să fie documentată într-un nou serial TV, care este produs de unul dintre nepoții regretatei Grace Kelly. Luna trecută, Jacques și Gabriella au avut o altă apariție pblică. De această dată la celebrarea a 100 de ani de la nașterea Prințului Rainier al III-lea.

În timp ce Prințul Jacques întins brațele pentru a prezenta tortul mulțimii, Prințesa Gabriella, îndrumată de mama ei, a tăiat o felie ceremonială. Principatul Monaco a sărbătorit centenarul nașterii lui Rainier al III-lea, a cărui domnie a fost marcată de o puternică dezvoltare urbană.

Albert al II-lea, fiul actriței Grace Kelly și al prințului Rainier al III-lea, este căsătorit cu Prințesa Charlene din 2011.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton