Mara Bănică, la 48 de ani: „Mă simt singură și cam a nimănui”

.

Mara Bănică împlinește 48 de ani și face bilanțul. Jurnalista recunoaște că nu e fericită, că se simte singură și a nimănui, că duce dorul tatălui pierdut și a iubirii pe care el i-o dăruia.

Mara Bănică spune că pe rețelele de socializare realitatea e cosmetizată, în timp ce adevărul e cu totul altul, iar mărturisirile pe care le face nu se opresc aici.

Mara Bănică, la 48 de ani: „Am doi copii, pe mama și îmi lipsește tata mult”

„Asta sunt eu, aveam vreo 3 ani, poza e făcută de tată, ca toate pozele mele reușite dealtfel. Scriu despre tata și azi, pentru că împlinesc 48 de ani, am doi copii, pe mama și îmi lipsește tata mult. E a două aniversare fără el, pe prima n-am conștientizat- o, tocmai se dusese.

Ei, azi e mai rău decât atunci. Mă simt singură și cam a nimănui, așa. Nu îmi ziceți chestii gen “îi ai pe cei mici” ,că nu-s în depresie. Simt doar nevoia de iubire că a tatei și pe care știu că n-am cum să o mai găsesc pe lume.

Și acum, bilanț. Băi copii, nu-s fericită. Aia e. Dar sunt bucuroasă că sunt slabă. Amân multe lucruri pe care vreau să le fac pentru mine și am zile în care mă simt ca la Târgșor în varianta de 11 stele”, spune Mara Bănică, pe o rețea de socializare.

”Pe rețelele de socializare, toate suntem frumoase. Eu mă simt chiar urâțică, dar pe 8 decembrie m-am programat la lifting”

Jurnalista povestește că luna viitoare s-a program la lifting, pentru că își dorește o schimbare de imagine. ”Pe rețelele de socializare, toate suntem frumoase cu Faceapp, bogate pe colțul canapelei și fericite cu n Rolex fake. Bă, eu mă simt chiar urâțică, dar pe 8 decembrie m-am programat la lifting , nici mega bogată nu sunt, dar trăiesc mai bine decât mulți, Rolex am din banii mei, dar aș mai vrea unul”, adaugă ea.

Citeşte și: Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea de sărbători: „Mă surprinde mereu cu cadouri și cuvinte frumoase”/ Exclusiv

Citeşte și: Mara Bănică, scrisoare emoționantă la un an de la moartea tatălui: „Am avut o vreme în care m-au copleșit toate”

Citeşte și: Ileana Badiu vorbește despre sacrificiile făcute în relația cu soțul: „Au fost momente în care mă întrebam dacă are sens”/ Exclusiv

Citeşte și: Anca Țurcașiu, escapadă în Dubai. Imagini de neratat din piscină / Video

„Ați fost ani de zile la petrecerile mele, dar dacă nu mai fac chefuri, habar nu aveți când e ziua mea”

Mara Bănică se simte dezamăgită de cei care veneau cândva la ziua ei, dar astăzi au uitat-o.

„Mulți din listă, ipocriți, o să-mi dați acum whatsappuri, pentru că ați fost ani de zile la petrecerile mele, dar dacă nu mai fac chefuri, habar nu aveți când e ziua mea, pentru că așa sunteți, ipocriți. Am primit odată de la o dră din showbizz un tricou cu eticheta de la EcoClean. A fost amuzant.

De 7-8 ani, la 12 noaptea, îmi scrie „La mulți Ani!” Lizeta Haralambie. Inclusiv asta seară a făcut-o, așadar e numărul unu. A fost și motivul postării mele. Mi-a cam îndoit reflexele. Constanța este cheia spre un caracter drept și ea e un om constant. Drept nu știu cât e, că ne-am ciondănit noi într-o vară, dar despre morți, numai de bine!

Eu când nu sunt fericită, scriu. Dar cum n-aș vrea să-mi zică unii că n-au citit atât de mult niciodată, mă opresc, îmi rog cunoștințele să nu abunde în whatsappuri cu urări, că știm cum e treaba deja, și vă anunț că vin tăvălug anul asta. Urarea mea către voi de ziua mea e “iubiți-vă cât ține!”

Urarea mea către mine e regăsește-te!”, mai spune Mara Bănică.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton