Mara Bănică, incident neplăcut pe șosea. Mașina ei a luat foc: „M-am speriat foarte tare”. Ce marcă este automobilul / Video

.

Mara Bănică (48 de ani) a dezvăluit în mediul online că mașina ei a luat foc în mod neașteptat, undeva în București. Incidentul s-a petrecut marți, 13 februarie.

Mara Bănică a postat la Insta Story un videoclip cu mașina ei, un automobil marca Mercedes, din care curgea lichid.

Mașina Marei Bănică a luat foc. „Din senin”

„Deci îmi curge ceva din mașină. Nu mai iese fum”, spune Mara Bănică în Insta Story. Ulterior, un bărbat se aude spunând: „Aici se simte miros de apă, ulei. Nu e f”, înainte ca filmarea să se încheie brusc. Pe videoclip, Mara a mai scris: „Nu mă sunați! Că nici baterie n-am”.

Ulterior, jurnalista a postat un alt videoclip în care a oferit mai multe detalii despre mașina ei și despre locul în care s-a petrecut incidentul. Mara Bănică conduce o mașină Mercedes, sigla brandului fiind prezentă pe motor și jante.

„Marți 13: 17 ceasuri rele la mine. Mi-a luat foc mașina undeva în București. M-am speriat foarte tare. Mi-a luat foc din senin. N-am niciun fel de explicație de ce s-a întâmplat asta. O mașină bună, competitivă, cu toate reviziile la zi. Inexplicabil, absolut inexplicabil”, a spus Mara Bănică pe Instagram.

Citește și: Mara Bănică, atac la adresa iubitului Iuliei Albu: „Opinia mea, iartă-mă!” Detaliul observat de jurnalistă în participarea celor doi la America Express

Citește și: Mara Bănică, reacție după ce a fost criticată pentru operațiile estetice: „Hai să vă spun un lucru!” Mesajul jurnalistei

Citește și: Mara Bănică, la 48 de ani: „Mă simt singură și cam a nimănui”

„Bine că nu s-a întâmplat nimic grav și nu e nimeni rănit!”

„Mi-a luat foc mașina. Marți, 13!”, a scris Mara în descrierea postării. Videoclipul are peste 450 de aprecieri și mai multe comentarii de susținere.

„Dă-o încolo de mașină, bine că nu ai pățit nimic și nu au fost victime!”; „Wow, îmi pare sincer rău de șocul pe care l-ai avut”; „Bine că nu s-a întâmplat nimic grav și nu e nimeni rănit!”, au scris câțiva dintre urmăritorii fostei concurente de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Mara este mama a doi copii, un fiu și o fiică, Dima și Donca. Jurnalista și soțul ei, a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie, sunt căsătoriți din primăvara anului 2021. Bărbatul conduce o multinațională în Germania.

Mara Bănică a fost corespondent de război pe fronturile din Irak, Afghanistan, Kosovo și a acoperit atentatele din Spania și Londra și subiecte precum eliberarea Fâșiei Gaza. Și-a făcut debutul ca reporter la TV Soti, apoi a fost corespondent al publicației ZIUA. A lucrat la Realitatea TV, Național TV, Kanal D și Antena 1.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton