Mara Bănică desființează vedetele care își fac operații estetice pe barter: „Toate mocangistele”

.

Mara Bănică a dezvăluit că a cheltuit cu mult peste 20.000 de euro pe intervențiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul anilor. În același timp, jurnalista a criticat vedetele care își fac operații estetice pe barter, după care se laudă în spațiul public că au investit mulți bani în imaginea lor.

Mara Bănică critică vedetele din România care fac operații estetice pe barter

Invitată în podcastul „Vorba lui Jorge”, realizat de Jorge, Mara Bănică a vorbit deschis despre operațiile estetice pe care și le-a făcut, precizând că, de fiecare dată, și-a plătit facturile pentru acestea. Totodată, jurnalista a dat de pământ cu vedetele care aleg să își facă astfel de intervenții pe barter, după care se laudă că au dat foarte mulți bani pentru schimbările pe care și le-au făcut.

„Am cheltuit cam 50 de ani, în timp așa s-au adunat. Păi numai ultima a fost 16.000 de euro. Eu mi-am plătit întotdeauna (facturile la operațiile estetice). M-a operat un plastician cu specializare în chirurgie oro-maxilofacială”, a declarat Mara Bănică, când Jorge a întrebat-o dacă a cheltuit mai mult de 20.000 euro pentru operațiile estetice făcute.

Aceasta a sunat medicul în direct pentru a confirma faptul că și-a plătit operația și nu a făcut nimic pe barter.

„Înnebunesc că apar tot felul de d-astea operate, reoperate, „am plătit nu știu cât”. N-ai plătit, mă, nimic. Că eu care sunt as în medicină estetică, știu”, a mai spus Mara Bănică.

Jurnalista a precizat că finul ei lucrează la una dintre cele mai cunoscte clinici estetice la care apelează mai multe vedete din România, subliniind faptul că știe cine nu și-a plătit intervențiile estetice.

„Deci îți dai seama că știu tot, toate mocangistele. Și de ce te mai duci la ziar să spui că te-a costat atât? Stai acasă când știi că te-ai făcut gratis și mai sunt și martori. Înnebunesc pe chestii din astea”, a afirmat Mara Bănică.

Citește și: Mara Bănică, incident neplăcut pe șosea. Mașina ei a luat foc: „M-am speriat foarte tare”. Ce marcă este automobilul / Video

Citește și: Mara Bănică, atac la adresa iubitului Iuliei Albu: „Opinia mea, iartă-mă!” Detaliul observat de jurnalistă în participarea celor doi la America Express

Care a fost prima operație estetică pe care și-a făcut-o Mara Bănică

Mara Bănică a explicat că a ales de fiecare dată să își plătească intervențiile estetice de teamă că s-ar putea întâmpla ceva și nu ar putea cere niciun fel de daune.

Aceasta i-a dezvăluit lui Jorge că prima operație estetică a făcut-o după vârsta de 30 de ani și a fost o rinoplastie.

„Prima operație majoră pe care mi-am făcut-o a fost rinoplastia. În 2013. Eu nu am intervenit asupra feței mele până la 30 și ceva de ani. Și am avut mari emoții și mi-am plătit operația. Am rămas foarte bună prietenă cu Sorin Tădulescu, cel care m-a operat pentru că atunci când mi-a dat ghipsul jos, eu am început să plâng. Era vorba de un complex nasol pe care îl aveam și răutatea asta a oamenilor la televizor, mă făceau năsoasă. Nu îl aveam nici măcar cât Tonciu, știi? Și mi-a creat un complex. Și am început să plâng când m-am văzut la el în cabinet, dar întotdeauna am zis, măi, îmi plătesc actul medical pentru că, Doamne ferește, se întâmplă ceva, că e om și chirurgul ăla. Eu nu pot să-mi cer nici daune nici nimic. Că dacă ai semnat un contract de barter, nu ai ce să faci. Și niciodată nu m-am jucat cu sănătatea”, a explicat ea.

Citește și: Mara Bănică, reacție după ce a fost criticată pentru operațiile estetice: „Hai să vă spun un lucru!” Mesajul jurnalistei

Citește și: Cum arăta Daiana Anghel la începutul carierei. Cine au fost bărbații care au cucerit-o, înaintea soțului ei, Sorin Gonțea

Ce intervenție vrea să-și mai facă jurnalista

Mara Bănică spune că nu a terminat cu intervențiile estetice și acum vrea să își mai facă una, la nivelul ochilor. Aceasta a precizat că, în urmă cu ceva timp și-a pus acid hialuronic pentru a-și acoperi cearcănele, dar că aceasta a fost o mare greșeală, întrucât acidul se înnegrește în timp.

Acum, ea spune că și-a înlăturat acidul, care deja a lăsat urme, și că intenționează să își pună grăsime proprie.

„Acum sunt într-o chestie la ochi, că am făcut o greșeală pe care au făcut-o foarte multe femei, și-au pus acid ca să acopere cearcănele. Și acidul este criminal în timp, în ani, în 15 ani, pentru că necrozează, devin negre, și se pătează obrajii. Și mi-am scos acidul ca să-mi pun grăsime proprie. Însă pielea, de la acidul ăla, s-a înăsprit foarte tare și trebuie să fac vreo trei luni tratamente”, a precizat Mara Bănică.

„Eu cred că poți apela la chirurgie estetică cu mult bun simț oricând și pentru orice. Interesează să nu treci limita aia, că sunt foarte multe femei care au trecut-o”, a mai zis jurnalista.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mara Bănică

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton