Mara Bănică a dat în judecată familia lui Iancu Sterp, înainte de finala Survivor All Stars: „Ne vedem în instanță”

.

Mara Bănică a decis să dea în judecată familia Sterp pentru afirmațiile pe care aceștia le-au făcut în public, dar și pentru mesajele pe care i le-au trimis în privat. Jurnalista a dezvăluit pe rețelele de socializare că deja i-a acționat în instanță pe membrii familiei lui Iancu Sterp, cu doar o zi înaintea marii finale Survivor All Stars.

Mara Bănică a dat în judecată familia lui Iancu Sterp

Un scandal a izbuncit zilele trecute între Mara Bănică și familia lui Iancu Sterp, cu doar câteva zile înainte de finala Survivor All Stars ce va avea loc în această seară. Totul a pornit de la un mesaj publicat de jurnalistă pe rețelele de socializare, în care a explicat de ce nu îl va vota pe Iancu. Tot atunci, ea a adus mai multe acuzații familiei concurentului Survivor 2024.

Jurnalista a dezvăluit că, de-a lungul carierei sale, a scris multe subiecte despre cum anumiţi angajaţi ai familiei Sterp au fost trataţi inuman şi au fost bătuţi şi umiliţi chiar la locul de muncă. Mai mult decât atât, Mara Bănică a lansat şi un atac dur la adresa mamei fraţilor Sterp, despre care a spus că îşi ascunde adevărata personalitate în spatele unui zâmbet fals.

„De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni. Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg, în opinia mea nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun”, a scris Mara Bănică în mediul online.

În urma acestor acuzații, membrii familiei Sterp au avut reacții acide și chiar au amenințat-o pe jurnalistă că o vor da în judecată. Însă, cea care i-a acționat prima a fost Mara, care spune că a primit mai multe mesaje pline de injurii din partea lor.

Citește și: Scandal de proporţii între Mara Bănică şi familia lui Culiţă Sterp, înainte de finala Survivor. Acuzaţii grave şi ameninţări cu judecata: „Scuipați și umiliți”

Citește și: Mara Bănică, o nouă intervenție estetică de 3.200 de euro. „Sunt foarte mulțumită!” Jurnalista s-a fotografiat bandajată la ochi

„Când recunoști că ai bătut un om, dar a fost acum 10 ani și ‘nu se pune’, când califici oamenii în ‘țigani’ și restul lumii, nu subestima memoria nimănui. Faptele noastre, bune sau rele, se întorc că un bumerang în viață. Te bați cu propriile vorbe. Vă rog cu ocazia asta, pe toată familia, că sunteți vreo 4-5, habar nu aveam, să nu-mi mai trimiteți mesaje private cu înjurături. Beți un ceai de tei și evitați internetul la nervi. Și da, ne vedem în instanță”, a precizat jurnalista pe Instagram.

„Eu una să fiți siguri că v-am acționat astăzi în judecată pentru toate grozăviile pe care mi le-ați trimis în privat sau le-ați declarat în presă”, a mai scris ea.

Cum a reacționat familia lui Iancu Sterp la acuzațiile aduse de Mara Bănică

După ce au văzut mesajul în care Mara Bănică preciza de ce alege să-l susțină și voteze pe Zanni, Geta Sterp, sora lui Iancu, a avut o reacție acidă.

„Să îți fie rușine pentru ce ai scris! Noi suntem oameni simpli, de la țară, cu frică de Dumnezeu! Dar tu pentru minciunile spuse aici, o să dai cu subsemnatul în instanță! Am înțeles că nu îl susții pe Iancu, nici nu are nevoie de așa ceva din partea ta, are cine să o facă, dar ca să vorbești așa trebuie să fii ultima, după ultima… să nu zic ce! Dar ne vedem curând, nu îți face griji Mara Banică!”, a spus Geta în mediul online.

Aceasta a ținut să dezmintă spusele jurnalistei.

Citește și: Câștigător Survivor All Stars 2024. Concurentul care pleacă acasă cu premiul de 100.000 de euro, conform caselor de pariuri

Citește și: De ce s-a simțit Daniel Pavel vinovat față de concurenții de la Survivor All Stars: „Omagiul meu total merge către fete” / Exclusiv

„Noi nu ne-am bătut niciodată joc de nimeni, motiv pentru care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu sănătate în primul rând și cu multe altele! Dar o să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură prin ce minciuni ordinare ai spus despre noi! Nu rămâne așa, te asigur «distinsă doamnă!»”, a mai zis sora lui Iancu Sterp.

La rândul lui, Culiță Sterp a precizat că o va da în judecată pe Mara Bănică.

„Mara Bănică, cine sunteți dvs. și ce vă reprezintă de vă permiteți să vorbiți așa despre familia mea? Să aduceți acuzații atât de grave și de false, mai false și mai nereușite decât operațiile dvs. Plus de asta, vă permiteți să faceți conversații false între dvs. și „Daniela”, nu vă e rușine? Nu știu dacă știți, dar eu recent am mai câștigat două procese cu televiziunile la care „lucrați” dvs, ce mai e un proces în plus și cu dvs? O să ne vedem în instanță pentru toate afirmațiile grave și false pe care le-ați adus la adresa noastră”, a fost comentariul scris de Culiță Sterp, în urma postării Marei Bănică, pe rețelele de socializare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mara Bănică și familia Sterp

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton