Mandy Moore, mamă pentru a doua oară. Actrița a născut un băiețel

.

Mandy Moore a devenit pentru a doua oară mamă. Actrița a adus pe lume un băiețel pe data de 22 octombrie.

Moore (38 ani) și partenerul ei, Taylor Goldsmith (37 ani), au devenit părinți pentru a doua oară, după ce vedeta a născut un băiețel. Vestea a dat-o Mandy, pe rețelele de socializare.

„Ozzie este aici! Oscar Bennett Goldsmith s-a născut puțin mai târziu, dar cu mult aplomb (a fost o naștere ușoară, spre bucuria noastră). Fiecare vorbă este adevărată: dragostea noastră s-a dublat. Suntem recunoscători pentru familia noastră compusă din patru membrii”, a scris Mandy Moore pe Instagram.

Primul copil al actriței, tot băiat, a venit pe lume la începutul anului 2021.

„Băiețelul Goldsmith va sosi la începutul lui 2021”, a scris aceasta pe social media.

Mandy Moore este împreună cu Taylor Goldsmith de aproximativ 5 ani, iar în anul 2018, la doar un an de la logodnă, cei doi s-au căsătorit.

Mandy Moore a devenit cunoscută publicului larg datorită rolului ei din filmul „A Walk to Remember”. Aceasta i-a dat viață lui Jamie, o tânără simplă, care suferă de o boală necruțătoare: leucemie. Ea se îndrăgostește de cel mai popular băiat din școală, cu care ajunge să se mărite, înainte de a muri.

Pentru acest rol, actrița, pe numele ei adevărat Amanda Leigh Moore, a fost recompensată cu mai multe premii, precum Premiul Teen Choise pentru cel mai bun debut feminin într-un film sau premiul MTV Movie pentru cel mai bun debut feminin.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Mandy Moore.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton