Mama Cristinei Rotaru, reacție dură după ce a văzut sărutul dintre ginerele ei, Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii: „Dezamăgire totală”

.

Emisiunea „Insula Iubirii” a fost martora unor momente de intensă dramă și trăiri contradictorii, însă puține situații au stârnit o reacție atât de vehementă precum cea a mamei Cristinei Rotaru. Văzându-și fiica trădată și umilită public de comportamentul soțului ei, Andrei Rotaru, după ce s-a sărutat cu ispita Diandra, soacra acestuia a răbufnit, publicând un mesaj dur și plin de dezamăgire.

Cristina şi Andrei Rotaru, căsnicie de 10 ani distrusă după cel de-al şaselea episod de la Insula Iubirii

Cristina și Andrei Rotaru, un cuplu cu o istorie de zece ani împreună, au ales să participe la emisiunea „Insula Iubirii” pentru a testa puterea relației lor. Cei doi au fost întotdeauna un cuplu solid, chiar și după nouă ani de căsnicie. S-au cunoscut și s-au căsătorit în cadrul sezonului trei al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Deși Andrei a fost inițial extrem de gelos, Cristina a reușit să-l tempereze, ulterior construind o relație bazată pe încredere și iubire.

Participarea lor la „Insula Iubirii” a avut un scop clar: să se privească de la distanță și să verifice dacă tentația are vreo putere asupra lor după atâția ani de conviețuire. Cei doi sperau să afle dacă dragostea lor este încă vie sau dacă a fost înlocuită de obișnuință

Citeşte şi: Cum arăta Diandra Doris Moga, ispita de la Insula Iubirii, înainte de intervenţiile estetice. Era roşcată cu părul scurt

Citeşte şi: Imagini uluitoare cu Cristina şi Andrei Rotaru de la Insula Iubirii. Cum arătau în urmă cu 10 ani, în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”

Andrei Rotaru s-a sărutat cu ispita Diandra la Insula Iubirii

Odată ajunși pe insulă, lucrurile au luat o întorsătură dramatică. Andrei Rotaru a fost atras de Diandra, una dintre ispitele show-ului de la Antena 1, și s-a lăsat purtat de val. Cei doi au dezvoltat o conexiune puternică, petrecând mult timp împreună și fiind surprinși în ipostaze compromițătoare. Apropierea dintre Andrei și Diandra a culminat cu un sărut pe plajă, departe de ochii curioșilor, în cel de-al şaselea episod al emisiunii, difuzat pe 24 iulie 2024, dar surprins de camerele de filmat ale emisiunii de la Antena 1.

Andrei și Diandra au recunoscut amândoi chimia dintre ei, afirmând că au simțit o conexiune puternică. Deși ispita de la „Insula Iubirii” era conștientă de impactul pe care apropierea lor îl va avea asupra Cristinei, aceasta a continuat să se implice emoțional cu Andrei.

„A fost un gest de afecțiune pe care amândoi simțeam să-l facem. Poate nu mai aveam ocazia să facem asta. Ce am simțit în acel moment? Liniște!”, a spus Diandra la Antena 1.

Andrei, la rândul său, a încercat să justifice comportamentul său, afirmând că relația cu Cristina nu mai era ceea ce a fost și că a simțit nevoia să exploreze noi sentimente.

„Cred că știu ce fac, cine sunt. Realitatea doare, că m-a durut și pe mine ani de zile. Chiar și pe avion, serile în care stăteam cu Cristina. La noi nu există comunicare. Sunt într-o liniște totală, sunt mulțumit și nu mi-e frică de nimic. Mă simt mai bine ca la 15 ani. Prima oară când ne-am sărutat nu pot să spun în cuvinte”, a explicat Andrei în cadrul emisiunii de pe Antena 1.

Chiar dacă încă nu a văzut imaginile în care soţul ei şi ispita Diandra s-au sărutat, Cristina a clacat şi a izbucnit în lacrimi în momentul în care a realizat că Andrei a prins drag de cea care a venit în Thailanda pentru a ispiti concurenţii bărbaţi.

Mama Cristinei, reacţie acidă la adresa ginerelui ei, Andrei

Mama Cristinei nu a putut să rămână indiferentă la suferința fiicei sale. Văzând scenele la televizor, aceasta a răbufnit, criticând aspru comportamentul ginerelui ei, Andrei. Femeia și-a exprimat dezamăgirea profundă și furia față de acesta, afirmând că acesta nu o merită pe Cristina și că nu o respectă așa cum ar trebui.

„Capul sus, fetița mamei. Nu ai de ce pleca capul. Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură, adică nu te merită și nu te respectă. Te iubesc, îngerul meu de copil. Insula iubirii și-a dorit-o soțul tău, să-și arate de ce e capabil. Dezamăgire totală, Andrei Rotaru”, a transmis mama Cristinei, potrivit cancan.ro.

Reacțiile din partea publicului nu au întârziat să apară. Mulți telespectatori s-au întrebat dacă scenele din emisiune sunt regizate, fiind greu de crezut că un cuplu cu o istorie de zece ani poate trece prin astfel de încercări. Mama Cristinei a confirmat autenticitatea evenimentelor, răspunzând comentariilor de pe rețelele de socializare.

„Doamnă, eu sper să fie regizat, sunt șocată, e ireal. E josnic ce face el, asta dacă nu e fake”, a scris un internaut. „E foarte real. Vă mulțumesc cu respect, oameni frumoși la suflet. Viața bate filmul. Sper când vedeți o soție distrusă de surpriza urâtă a soțului, să nu mai aveți dubii”, a răspuns mama concurentei.

Sursa foto: Captură Video şi Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton