Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa ginerelui ei, după ce Andrei a picat testul fidelității la Insula Iubirii: „Nu cumva ești expirat demult?”

.

Mama Cristinei Rotaru l-a atacat dur pe rețelele de socializare pe Andrei după ce bărbatul a căzut în ispită la Insula Iubirii. Bărbatul, care este însurat de 10 ani cu Cristina, a ales să o înșele cu Diandra, în Thailanda, declarându-se, la momentul respectiv, fericit cu ispita. În tot acest timp, soția lui plângea pe insula fetelor, la vederea imaginilor cu Andrei și Diandra.

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat după Insula Iubirii

Deși Andrei a ales să uite de soția lui și să formeze un cuplu pe Insula Iubirii cu ispita Diandra, se pare că după emisiune cei doi s-au împăcat și au mers împreună la nunta Iustinei cu Cornel.

Ajunși pe Insulă, Andrei Rotaru s-a îndrăgostit de Diandra, dând cu piciorul celor 10 ani de căsnicie cu Cristina. La vederea imaginilor cu soțul ei și ispita, femeia a avut o cădere nervoasă, plângând neîncetat. Ignorând suferința soției sale, bărbatul și-a continuat liniștit idila cu ispita, declarând cu fiecare ocazie că este îndrăgostit de aceasta.

Mai mult, Andrei și Diandra și-au făcut și tatuaje în Thailanda. Cei doi și-au tatuat câte un soare, el pe abdomen, iar ea pe piept.

Însă, după terminarea filmărilor, Cristina l-a iertat pe soțul ei pentru infidelitate și i-a mai acordat o șansă. Cei doi s-au afișat împreună la nunta Iustinei cu Cornel, concurenta părând să fi trecut peste suferința provocată de faptul că soțul ei a căzut rapid în ispită.

Citește și: Cum arată iubita ispitei Marcel Andrei de la Insula Iubirii. S-au cunoscut după încheierea filmărilor

Citește și: Bianca și Robert, cuplul eliminat de la Insula Iubirii. Decizia luată de cei doi la plecarea din Thailanda

Mama Cristinei Rotaru, mesaj dur la adresa ginerelui ei

Acum că emisiunea este difuzată la televizor, Cristina retrăiește momentele dureroase din Thailanda și, potrivit Cancan, ar fi apărut din nou tensiuni între ei. Supărată că își vede fiica îndurerată, mama concurentei l-a atacat dur pe ginerele său pe rețelele de socializare.

„În ce etică a vieții sau conduită etică se scrie că trebuie să îți trăiești fericirea lângă prima femeie, pe care o întâlnești, după 10 ani de căsătorie? Soția ta unde se află acum, în trăirile tale de macho man? Nu cumva ești expirat demult? Ea, soția ta, îți dă valoare. Tu, fără ea, în curând ești nul”, a scris Tanța Blonda în mediul online, după ce a văzut comportamentul lui Andrei Rotaru.

Citește și: Cum arăta Diandra Doris Moga, ispita de la Insula Iubirii, înainte de intervenţiile estetice. Era roşcată cu părul scurt

Citește și: Marcel Andrei, ispita de la „Insula Iubirii”, a lucrat cinci ani în armată. Cum arăta înainte, fără barbă și fără tatuaje

Potrivit publicației menționate anterior, mama Cristinei este foarte supărată pe Andrei, cu care înainte de Insula Iubirii avea o relație foarte bună. Se pare că femeia nu mai vrea să audă de cel care încă îi este ginere. Aceasta i-a transmis pe rețelele de socializare și un mesaj de susținere fiicei sale.

„Capul sus, fetița mamei! Nu ai de ce pleca capul! Să plece capul în pământ de rușine cine te-a adus aici și în batjocură, adică nu te merită și nu te respectă. Te iubesc, îngerul meu de copil! Insula Iubirii și-a dorit-o soțul tău, să-și arate de ce e capabil. Rușine, Andrei Rotaru!”, a mai scris mama Cristinei.

Andrei și Cristina Rotaru s-au căsătorit în urmă cu 10 ani, după ce s-au cunoscut în emisiunea Mireasă pentru fiul meu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cristina și Andrei Rotaru

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton