„Ce minciună!” Mama actorului Gabriel Guevara, prima reacție după ce fiul ei a fost arestat pentru agresiune sexuală

.

Gabriel Guevara are doar 22 de ani și a fost acuzat recent de agresiune sexuală. Actorul spaniol a fost arestat la Veneția, în baza unui mandat internațional emis în Franța.

Tânărul actor este cunoscut pentru rolurile sale din filmul Culpa mia şi versiunea spaniolă a serialului Skam. Înainte de a fi reținut de poliție, Gabriel a încărcat mai multe story-uri pe pagina sa de Instagram, în timp ce se afla la Festivalul de Film de la Veneția.

Cine este Gabriel Guevara

Gabriel Guevara Mourreau este un actor și model spaniol-francez. Actorul s-a născut și a crescut în Spania. Mama sa este Marléne Mourreau, actriță, model și prezentatoare de televiziune din Franța, în timp ce tatăl actorului era dansatorul cubanez Michel Guevara.

Tânărul actor a fost atras de lumea de divertisment de la o vârstă fragedă, participând la diferite campanii și a obținut mici roluri, în timp ce urma și cursuri de dans.

La sfârșitul anului 2018, Gabriel și-a făcut debutul în televiziune în rolul lui Cristian Miralles Haro în primul sezon din Skam España, adaptarea în spaniolă a lui Skam, un serial norvegian de dramă pentru adolescenți care s-a concentrat pe viața de zi cu zi a adolescenților și luptele lor. El a continuat să apară în douăsprezece episoade ale seriei între sezoanele 1 și 2.

Următorul rol important al lui Gabriel a venit în serialul TVE din 2020, HIT, o dramă de liceu despre un educator neconvențional însărcinat să refacă instituțiile cu probleme . Gabriel a apărut ca personajul principal Darío timp de două sezoane.

Cel mai important rol al lui Gabriel până în prezent a fost în filmul de dragoste Prime Video din 2023, „Culpa mia”, n rolul lui Nick Leister, care este implicat în scena periculoasă a curselor de stradă, iar mai târziu începe o poveste de dragoste ilegală cu sora sa vitregă, Noah, interpretată de colega său Skam España, Nicole Wallace.

Citește și: Iuliana Marciuc, sărbătorită de Adrian Enache și de fiul lor la aniversarea de 56 de ani. Ce tort a avut

Citește și: George Clooney și soția lui, Amal, au întors toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția. Cum s-au cunoscut

Actorul spaniol, arestat la Festivalul de Film de la Veneția

Guevara a fost arestat pe 2 septembrie 2023 la Veneția, Italia, în baza unui mandat internațional pentru o presupusă agresiune sexuală, ce ar fi avut loc în Franța. El urma să primească premiul „Cel mai bun actor nou” de la Filming Italy, care a fost suspendat în urma arestării sale.

Un mandat internațional de arestare ar fi cântărit asupra tânărului întrucât infracțiunea de violență sexuală ar fi fost comisă pe teritoriul francez pe când acesta era minor, notează El Espanol.

Pe de altă parte, avocatul actorului spune că este o eroare și speră că acesta va fi eliberat în curând.

„Sperăm că va fi eliberat în scurt timp, odată ce se va verifica eroarea dintr-o reținere pe care o înțelegem a fi neregulată”, a declarat avocatul lui Guevara, Pedro Fernández González.

Avocatul a emis o declarație în care informa că, într-adevăr actorul „a fost reținut de poliția italiană la Veneția” din cauza „unui proces vechi din Franța, pe când era minor” și că „în Spania a fost deja rezolvat în favoarea sa, fiind achitat”.

În acest fel, avocatul său și mai ales familia sa speră „că va fi eliberat în scurt timp” întrucât au încredere că „eroarea” acestei rețineri pe care „înțelegem că nu este regulamentară” se va dovedi.

Citește și: Dan Negru și soția sa au ales învățământul de stat pentru copiii lor. Imagine rară cu Dara și Bogdan

Citește și: Daniela Nane va avea grijă de fiica Ioanei Maria Lupașcu, după moartea pianistei: „Trebuie să ne adaptăm la noua viață”

Marléne Mourreau, surprinsă de acuzațiile aduse împotriva fiului ei

Marléne Mourreau a fost contactată de jurnaliștii emisiunii Socialité de pe postul de televiziune Telecinco, pentru a afla mai multe despre scandalul în care a fost implicat fiul ei, înainte ca acesta să fie reținut.

Actrița a negat acuzațiile categoric. Mai mult, aceasta a precizat că nu știe nimic despre această problemă și că nu era la curent cu această știre.

Marlène a răspuns la întrebări foarte surprinsă.

„Oh! Ce minciună. Nu a mai pus piciorul în Franța de când era mic, nu am vorbit cu el săptămâna asta”, a explicat ea, citată de Marca.

Totodată, actrița a încercat să își apere fiul și spune că lui Gabriel Guevara i se aduce o acuzație falsă.

Potrivit lui Mourreau, fiul ei nu ar fi comis niciodată o asemnea infracțiune.

Nu a făcut niciodată nimic cu nimeni, în plus, nu merge în Franța, nu s-a mai întors în Franța din 2015. Nu a existat niciodată violență sexuală”, a precizat ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gabriel Guevara

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton