Majda Aboulumosha îşi face lipoaspiraţie, după ce a slăbit 30 de kg. Cum arăta înainte vedeta

.

Majda Aboulumosha a avut parte de o transformare dramatică, după ce în urmă cu câţiva ani şi-a schimbat total stilul de viaţă şi a slăbit 30 de kilograme. Însă pentru că urmele trecutului încă se văd pe corpul ei, vedeta urmează să îşi facă lipoaspiraţie pentru a scăpa de surplusul de piele rămas. Cum arăta înainte prezentatoarea TV?

Majda Aboulumosha îşi face lipoaspiraţie, după ce a slăbit 30 de kg

Majda Aboulumosha este un exemplu de perseverenţă şi dedicare, după ce a reuşit să scape de 30 de kilograme. La vârstă de 36 de ani are o siluetă de invidiat, însă lucrurile stăteau total diferit în urmă cu 17 ani, când la vârsta adolescenţei arăta cu totul şi cu totul altfel.

La 19 ani, Majda avea 90 de kilograme, motiv pentru care a decis să aibă grijă la alimentaţia sa şi să apeleze la activitate fizica. Chiar dacă procesul nu a fost deloc uşor, vedeta a ieşit câştigătoare. Iar pentru că este o perfecţionistă, prezentatoarea TV a luat decizia de a scăpa şi de surplusul de piele rămas după slăbirea drastică prin apelarea la intervenţia de lipoaspiraţie, după cum a declarat chiar ea pe contul său de socializare.

„Cine mă cunoaște, știe ca sunt un mic cercetaș, pun în balanță mult deciziile și când mă hotărăsc știu foarte bine ca am făcut cea mai bună alegere. De-a lungul timpul am avut oscilații de kg, pierderi de aproape 30, 20 kg, etc. și acestea au lăsat urme pe corpul meu, în special în zona picioarelor. Sunt adepta mâncatului sănătos, a sportului și mereu am avut grijă să echilibrez, dar unele lucruri chiar nu mai țin de mine.”, a scris Majda Aboulumosha pe contul său de socializare.

Mai mult decât atât, în cadrul unui interviu pentru „Vorbeşte Lumea„, vedeta a dezvăluit şi care sunt zonele in care îşi va face lipoaspiraţia pentru a obţine silueta pe care şi-o doreşte.

„Eu venit la consultaţie, nu ca un moft. De-a lungul timpului am tot ţinut diete. Sunt anumite depozite de grăsime în zona picioarelor, dar cred că şi în zona abdomenului, de care nu mai pot scăpa, iar lipoaspiraţia asistată este metoda ideală să scap.”, a spus Majda Aboulumosha, în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Cu ce complex s-a confruntat Majda Aboulumosha în adolescenţă

În ciuda faptul că la vârsta de 19 ani ajunsese să cântărească 90 de kilograme, nu greutatea a fost motivul pentru care Majda Aboulumosha era complexată, ci culoarea pielii sale. Vedeta a mărturisit în urmă cu ceva timp că au existat mulţi oameni care au arătat cu degetul spre ea din cauza culorii tenului său, motiv pentru care atunci când mergea la plajă nu voia să se bronzeze pentru a nu işi închide şi mai mult nuanţa tenului, de teama de a nu fi judecată.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu o inspirație pentru oamenii de lângă mine. Am povești pe care nu le-am spus. Întotdeauna am spus că nu are legătură cu mine, dar până la 15 ani am stat cu prosopul pe mine când mergeam la plajă. Nu voiam să mă bronzez pentru a nu mă închide mult mai mult la ten, poate oamenii mă vor judeca, nu înțelegeam exact ce se întâmplă’, a spus actrița pentru impact.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton