EXCLUSIV. Majda Aboulumosha, despre relația cu iubitul ei. Când va îmbrăca rochia de mireasă

.

Majda Aboulumosha (35 de ani) este o prezență acaparantă, jovială și radiantă pe micile ecrane. Împreună cu colegele ei de la “Vorbește Lumea”, Cosmina Păsărin și Emily Burghelea, Majda ne binedispune cu optimismul debordant și ne aduce zâmbetele pe buze ori de câte ori se ivește ocazia.

Când nu se află la filmări, Majda își petrece timpul cu familia ei frumoasă, alături de fetița ei, Jacqueline (9 ani) și de partenerul său de viață, Mihai, cu care are o relație de peste mai bine de cinci ani.

Noi am stat de vorbă cu Majda și am aflat în exclusivitate, câteva lucruri inedite legate de Jacqueline și de iubitul ei, dar și de problemele din trecut cu greutatea și de implicarea ei în proiectul de la Pro TV care acum o face fericită – “Vorbește Lumea”.

Cum te simți în echipa “Vorbește lumea?”. Sunteți trei prezentatoare, trei femei care emană optimism, energie, naturalețe și, cel mai important, originalitate. Cum vă înțelegeți?

Îți mulțumesc frumos! Ne înțelegem foarte bine. Există multă energie și e important că ne începem dimineața așa și o putem continua după cu aceeași stare bună.

Ce așteptări ai de la această provocare?

Am învățat să nu am așteptări, doar să mă bucur! Fac cu pasiune această meserie, iar dacă ar fi să am totuși o așteptare este aceea, că îmi doresc ca oamenii de acasă să se bucure odată cu noi. Să le facem diminețile mai ușoare și să zâmbească.

V-ați lovit până acum de situații neprevăzute în show? Dacă da, cum le-ați rezolvat?

Da. Bineînțeles! Se întâmplă într-o emisiune live, dar suntem acolo să ne susținem și o avem pe Andreea Caranda care ne este alături în fiecare secundă!

Există vreun moment amuzant petrecut în emisiune pe care ni-l poți împărtăși?

Eu am multe momente amuzante! De exemplu, momentul în care am ajuns să fac sport în rochie și nu mă gândeam că e posibil. Chiar e foarte multă distracție la noi în platou.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cosmina Păsărin: „Lecțiile au fost dure și greu de acceptat!”. Destăinuirile tulburătoare ale vedetei

Domeniul în care lucrezi este unul extrem de competitiv. Ce faci tu ca să fii mereu cea mai bună?

Eu știu așa: e loc pentru toată lumea! Îmi știu locul! Îmi știu firescul și nu mă îndepărtez de mine. Ascult părerile celor din jurul meu, merg pe mâna celor experimentați și trec totul prin sufletul meu. Citesc diferite cursuri despre televiziune și niciodată nu mă culc pe o ureche! Nu știu de ce e expresia asta… că, în mod normal, noi așa dormim 😂😂.

Arăți foarte bine! Ești într-o formă fizică de excepție, ții vreo dietă acum? Ai vreun truc legat de nutriție de la care nu te abați niciodată?

Mulțumesc! ♥️ Am grija la ce mănânc! În general, fructe și legume. Acum nu țin o dietă strictă, dar am ținut mereu! Dacă simt că iau câteva kilograme, imediat revin.

Menținerea la o greutate constantă este mai dificilă ca procesul de slăbire și implică, în mod evident, un echilibru psihic. Ce faci când simți că lucrurile scapă puțin de sub control?

Țin imediat dietă, respir adânc și îmi dau seama că dacă nu acționez atunci când s-au depus câteva kilograme, după vor fi mult mai multe și o să-mi fie greu. E bine când vezi că ai urcat în greutate să iei măsuri imediate.

Problemele cu greutatea fac parte din trecut. Dar cum au apărut?

Pe la 19 ani. Nu am realizat la timp că mă îngraș și uite așa am ajuns aproape de 90 de kg.

La ce te gândești prima oară când auzi cuvântul “copilărie”?

La familie! Pentru mine, familia este foarte importantă. M-au învățat încă din copilărie ce înseamnă iubirea.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cristina Cioran ne-a dezvăluit la Unica Urban Party 2022 ce talent ascuns are

Dacă ai avea o gumă de șters cu care să faci să dispară anumite momente din trecut, ce ai șterge cu ea?

Dacă mă întrebai în urmă cu mulți ani, cred că ștergeam plecarea tatălui meu, dacă mă întrebi acum, aș spune părăsirea oamenilor dragi din această viață! Dar realizez că fiecare etapă, fiecare întâmplare a fost cu un scop și pe mine m-au făcut mai puternică, inima mea a rămas umilă și întotdeauna gata să ofere iubire celor din jur.

Știm despre pasiunea ta pentru gătit și că ești expertă în preparatul dulciurilor. Care este cea mai gustoasă și ușor de făcut prăjitură, din punctul tău de vedere?

Să știți că în fiecare luni vă aduc câte o rețetă la „Vorbește Lumea”. Prăjitura cu mere se pregătește ușor și poate chiar o să fac asta în direct 😍

Să trecem acum la familie. Fetița ta, Jaqueline, este deja o domnișoară. Ce înclinații are, ce îi place să facă? Ar vrea să-ți calce pe urme?

Pare să fie atrasă de actorie, are o voce foarte frumoasă! Îi place tenisul, dar aș zice că are înclinații în zona artei .

Cum se înțelege cu Mihai?

Cu Mihai se înțelege foarte bine. Întotdeauna a fost așa. Este în viața ei în mod activ.

Tu ce fel de mamă ești – mai restrictivă, mai permisivă?

Între ☺. Când e cazul sunt permisivă, când simt că ceva nu e bine sunt restrictivă.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Andreea Berecleanu ne-a spus care este secretul pielii sale lipsite de imperfecțiuni

Cum te-a cucerit Mihai? Care este povestea voastră?

Aș îndrăzni să spun că este o poveste frumoasă pentru că niciunul nu crede în basme și atunci știam clar ce vrem. A pornit totul dintr-o prietenie, ne făcea plăcere să stăm împreună și să povestim. El trebuia să se întoarcă înapoi în America unde locuia, dar eu nu aș fi putut să fac acest pas la început. Așa că el a renunțat la biletul spre America și am rămas împreună de atunci! Cel mai important pentru mine a fost că a știut să se apropie de Jacqueline, fetița mea. Au o relație foarte frumoasă.

Ce-i gătești când vrei să-l impresionezi?

Tot ce-i place! Îi place să-i fac o tocăniță turcească, dar și cheesecake. Uneori mă impresionează el, gătește foarte bine!

Care este cel mai romantic gest făcut de el de când vă cunoașteți?

Gesturile cele mai mici, în general! E foarte atent la detalii. Îmi lasă bilețele.

Vă gândiți să-i faceți un frățior/o surioară lui Jaqueline?

Nu ne-am gândit în viitorul apropiat! Exact cum am mai spus, eu iubesc copiii, iar dacă Dumnezeu și-ar dori să mă binecuvânteze, am îmbrățișa această veste.

Citeşte şi: EXCLUSIV. În lumea lui Denis Roabeș, artistul „The Motans” și noul jurat de la „Vocea României” sezonul 10. „Găsesc cel mai bun confident în mama”

Când veți face pasul cel mare? Să ne așteptăm să te vedem în rochia de mireasă în viitorul apropiat?

Nu am fost cerută în căsătorie. Am mai spus că noi glumim cu această întrebare și el oricum mă mai strigă „nevastă”, dar nu a fost o cerere oficială. Nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, dar niciodată să nu spui niciodată. Cred că fiecare familie alege ce este mai bine pentru ea, important e să fie iubire acolo.

Formați o familie superbă. Și pentru că ești pasionată și de desen și pictură, aș vrea să te rog să îți închipui cum ai schița pe o hârtie esența cuvântului “familie”. Cum ar arăta?

Ce frumos ai spus! Ce exercițiu superb! Aș face o inimă, un soare, casă și oameni! Inima reprezintă iubirea, soarele reprezintă căldura, casa reprezintă liniștea, iar  oamenii sunt brațele! E important ca oamenii să îmbrățișeze iubirea cu căldură și să simtă liniște! Liniștea înseamnă iubire!

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton