Majda Aboulumosha, cadou costisitor. Vedeta și-a făcut mama să plângă / Video

.

Majda Aboulumosha i-a făcut o bucurie imensă mamei sale, iar gestul ei emoționat-o până la lacrimi. Vedeta i-a dăruit celei despre care spune că i-a fost și mamă și tată o mașină și a împărțit acest moment cu prietenii ei virtuali.

Fericirea celor două nu poate fi povestită în cuvinte. S-a lăsat cu lacrimi, dar și cu multe amintiri de neuitat. Majda Aboulumosha și mama ei au traversat multe greutăți, dar s-au avut un ape cealaltă și asta a contat cel mai mult.

Majda Aboulumosha i-a luat mamei sale o mașină

“M-am tot gândit dacă să postez sau nu, dar m-am gândit că o să va bucurăți pentru mine, cum ați făcut-o mereu. Nu e vorba despre valoarea lucrului cât este despre amintirea și bucuria pe care i-am făcut-o.

Mami este eroul meu! Este mama și tata! Este omul care mă simte, mă înțelege și mă susține”, și-a început Majda Aboulumosha povestea, pe o rețea de socializare.

„În brațele tale mereu o să mă simt copil și mereu o să-mi fie cel mai bine”

Vedeta nu i-a spus nimic mamei sale. Și-a anunțat vizita, la Ploiești, dar a reușit să o surprindă, pentru că nu a venit singură, ci cu un superb bolid pe patru roți, pe care i l-a făcut cadou. “Acum două zile i-am zis că poate trec până la Ploiești, adică la ea. Și mi-a zis că s-ar bucura mult, măcar să stăm o oră. Atât a vrut . Că în ultima vreme mereu am fost pe fugă și când ajungeam la ea, imediat plecam cu treabă.

Părinții noștri vor timp, timp să-l petrecem cu ei. Îți mulțumesc mami pentru tot ! Îți mulțumesc că m-ai învățat despre simplitatea lucrurilor și despre cum să fac oamenii fericiți în jurul meu .

În brațele tale mereu o să mă simt copil și mereu o să-mi fie cel mai bine. Te iubesc pentru totdeauna!”, a adăugat Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha și-a cunoscut tatăl biologic după 25 de ani

Prezentatoarea are o poveste de viaţă care nu nu te poate lăsa indiferentă. Vedeta și-a întâlnit tatăl biologic după 25 de ani. 

“El este tatăl meu natural, ca să elucidez misterul (de unde culoarea mea). Poza aceasta e făcută în urmă cu ani, după 25 de ani de căutări. În spatele acestei fotografii, stă, de fapt, mama mea! Ea este eroina”, povestea Majda Aboulumosha, pe o rețea de socializare, la un moment dat.

Tatăl vedetei a plecat când ea avea doar un an, iar mama ei și-a refăcut viața cu un bărbat minunat. “Mami era tânără, dar o luptătoare. Mi-a spus mereu că atunci când o să vreau să-l cunosc, ea o să-mi fie alături. Nu i-am pus prea multe întrebări, de teamă să nu-i creez amintiri neplăcute. Când aveam şapte ani, îmi aduc aminte că eram îmbrăcată într-un halat vişiniu, mă rugam şi numărăm stelele.

Acela a fost momentul în care am hotărât că Cel de Sus îmi va fi tată. Tot atunci mi-am pus dorinţa să-mi întâlnesc tatăl natural. Ştiam că mă asculta, ştiam că într-o zi o să se întâmple”, mai spunea Majda Aboulumosha.

Citeşte și: Ce planuri au Valentina Pelinel și Cristi Borcea de sărbători: „Mă surprinde mereu cu cadouri și cuvinte frumoase”/ Exclusiv

Citeşte și: Cum au arătat Andreea Esca și Alexandre Eram în ziua nunții, în anul 2000. Milionarul avea o altă relație când vedeta PRO TV l-a cucerit

Citeşte și: Brigitte, dezvăluiri rare despre viața cu Emmanuel Macron la Palatul Élysée. Motivul pentru care a amânat timp de 10 ani mariajul

Citeşte și: Oana Radu confirmă separarea de soțul ei, Cătălin Dobrescu. Cum explică artista despărțirea

Majda Aboulumosha a fost anunțată că tatăl ei a murit

Vestea că el a murit a cutremurat-o. A suferit, dar continua să se agațe de aceea speranță, că totul e doar un vis urât.

“Mă pregăteam pentru acel moment, inclusiv pentru o eventuală respingere. După mulţi ani în care nu primeam niciun răspuns, până la urmă, prin diferite cunoştinţe arabe, am reuşit să găsesc un semn. Mi-au spus că tatăl meu nu mai trăieşte. Am plâns, nu înţelegeam de ce. Eu credeam în visul meu. Eu ştiam că o să-l găsesc. Aşteptasem atâţia ani. Trecuseră încă şase luni, timp în care inima mea îmi tot spunea mereu să continui să-l caut, ştiam că Dumnezeu mi-a vorbit atunci la şapte ani, eu credeam în mine şi în EL”, mărturisea ea.

Cum a lămurit misterul

A făcut totul ca să lămurească misterul, iar într-o zi a mers la ambasada Libiei. “Mi-am făcut curaj şi m-am dus să stau de vorbă cu ambasadorul. L-am rugat , în cazul în care o să audă vreodată de el să-i spună că-l caută fata lui. Ca nu vreau nimic, doar să dau mâna cu el.

După 10 zile am primit un telefon. Era colegul lui de facultate, care mi-a spus că tatăl meu trăieşte. I-am zis că ştiu! Am simţit!”, și-a amintit Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha, despre întâlnirea cu părintele ei: „Într-o lună, de Crăciun, am luat masa cu tata”

Întâlnirea dintre ei s-a petrecut chiar în preajma sărbătorilor. “Ne-am auzit pentru prima dată la telefon şi i-am spus că eu când eram mică îi scriam moşului, îi spuneam ca vreau să-l Cunosc pe tata de Crăciun. Asta s-a întâmplat. Într-o lună am reuşit să-l aduc în România. Într-o lună, de Crăciun, am luat masa cu tata. Am locuit împreună o lună. S-a întors fix când Jacqueline, fetiţa mea, avea un an, vârsta pe care o aveam eu când el plecase. I-am zis că nu s-a schimbat nimic”, povestea Majda Aboulumosha.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton