Maia Morgenstern, despre tragedia din Israel și rudele pe care le are acolo: „Niciodată nu l-am văzut plângând”

.

Războiul din Israel a deschis o rană adâncă în sufletul Maiei Morgenstern. Actrița are rude în Țara Sfântă și tragedia pe care cei dragi o trăiesc o impresionează până la lacrimi.

Maia Morgenstern a relatat convorbirea sfâșietoare avută cu un apropiat care trăiește acolo, omul vesel pe care îl știa e, astăzi, doborât de tristețe, și de neputință.

Maia Morgenstern: „Israel e acasă”

“Cu toată inima, din tot sufletul alături de Israel! Pentru PACE! Pentru VIAȚĂ! Astăzi de dimineață m-a sunat Puiu, Puiu Rappaport. Fratele meu, unchiul meu, prietenul meu, familia mea. Mereu vesel, optimist, puternic, binedispus, tonic. Mereu pus pe glume, mereu o vorbă de duh, mereu o binecuvântare sau o amintire prețioasă de împărtășit. Mereu un sfat bun, o incurajare: o să fie bine! Îți suntem alături! Hai fruntea sus! Suntem o famile! Suntem noi!!

Ne sunăm de Sărbători, avem atâtea de povestit. Și mereu aceeași discuție: ei? “Când mai vii pe la noi?”Când mai vii pe’acasă? Israel e acasă! Te așteptăm cu drag, cu soare, cu mare, cu măsline, cu humus, cu cântece vechi, cu copiii, cu nepoții, cu miere, cu fructe…curmale și portocale. Poate, am să vin sigur! În vacanță. Israel e acasă”, mărturisește Maia Morgenstern, pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Maia Morgenstern, 40 de ani de la cununia cu Claudiu Istodor: „Mi-am pus perdeaua bunicii în cap, pe post de voal”

Citeşte și: Maia Morgenstern, sfătuită să nu dea la Teatru: „ ‘Parcă te piepteni cu furca’, auzeam adesea, ca un refren de bun venit”

Maia Morgenstern: „Puiu m-a sunat plângând. Are peste 80 de ani”

Suferința rudei sale a îndurerat-o profund pe marea actriță. Omul vesel pe care îl știa vărsa lacrimi.

“Astăzi, Puiu m-a sunat plângând. Apel video: plângea tare Puiu. Are peste 80 de ani, are copii, are nepoți. Nu pot, mi-a spus, nu pot să vorbesc. Mai bine scriu. Niciodată nu l-am văzut plângând. Poate doar când a murit mama. Sau TITI- Isac Rappaport, fratele său.

M-a rugat să scriu un mesaj. De susținere. Suntem alături! Vă susținem! Vă avem în gândurile și în inimile noastre! Suntem o familie! Alături de Israel!”, adaugă Maia Morgenstern.

Citeşte și: Maia Morgenstern, anunț îngrijorător pe rețelele de socializare: „Am trecut printr-o spaimă cumplită”

Citeşte și: EXCLUSIV. Maia Morgenstern, despre copiii ei: „Trăiesc cu niște cicatrici, cu niște răni nevindecate ale etapelor pierdute, dar nu aș face altfel”

Citeşte și: INTERVIU. Maia Morgenstern, detalii de la filmările pentru „Dirijorul Tăcerilor”: „Eu însămi puteam să devin o amenințare”

Apelul lansat de Maia Morgenstern

Actrița lansează un apel către toți cei care iubesc să meargă în Israel, care își fac vacanțele acolo sau meditează, și care astăzi pot aduce un cuvânt de susținere. “Acum vă rog și eu, la rândul meu, pe voi, dragi prieteni. Voi, cei care iubiți Israelul, pentru care Israel înseamnă destinație de vacanță sau loc al spiritualității…sau prilej de împlinire profesională sau…

Vă rog mult: un cuvânt bun, un gând de susținere! Vă mulțumesc!”, mai spune Maia Mongenstern.

Foto: Facebook, arhivă

Vezi şi ce este gruparea Houthi din Yemen! Totodată, află ce înseamnă semit!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton