Câștigătoarea de la „Vocea României Junior” care nu și-a primit banii nici acum. Ce s-a întâmplat de fapt

.

Maia Mălăncuș a cucerit jurații de la Pro TV cu vocea ei, reușind să câștige marele premiu de 50.000 de euro. Cu toate astea, ea nu a primit încă premiul.

Deși are doar nouă ani, Maia Mălăncuș a făcut furori la „Vocea României Junio”. Ea a câștigat prima ediție a spectacolului televizat, premiul cel mare fiind de 50.000 de euro. Însă va mai dura ceva timp până va putea intra în posesia banilor.

Ea are acum doar 14 ani, iar banii îi va putea primi abia atunci când va împlini 18 ani. Până atunci, ea are timp să se gândească ce va face cu ei. Ea a spus că vrea să hotărască atunci când va fi majoră. Maia a declarat pentru playtech.ro, în acest sens, următoarele:

„Momentan nu am intrat în posesia banilor de la Vocea României. Aștept să împlinesc 18 ani și după o să mă hotărăsc ce o să îmi cumpăr. Mai sunt câțiva ani până atunci având în vedere că eu am 14 ani”.

Citește și: A confirmat George Burcea despărțirea de Viviana Sposub? Ce a scris actorul pe Instagram

Citește și: Cristina Ștefan, analiză îngrijorătoare în ultimul trimestru de sarcină. „Doctorul m-a liniștit”

Citește și: Mihaela Rădulescu, mesaj pentru cei care o critică sau jignesc: „N-am chef de oameni răi sau proști!”

Citește și: Fiica lui Sorin Bontea este din ce în ce mai dezinvoltă în mediul online. Cum s-a fotografiat Miruna Bontea

Maia nu a stat deloc degeaba după câștigarea concursului „Vocea României Junior”. Ea a profitat de rampa de lansare și și-a continuat cariera muzicală, recent lansând o piesă în colaborare cu Ioana Ignat. În viitor, Maia vrea să compună propriile ei melodii, care să îi facă numele să devină cât mai cunoscut. Adolescenta a mai povestit:

„Este clar că mi s-a schimbat viața după ce am câștigat dar și pentru că am cunoscut foarte multe persoane care mi-au dorit binele, așa că m-au învățat să fac ceea ce este mai bine pentru viitorul meu. Cu Marius Moga nu am colaborări momentan. Țin doar legătura cu el și cam atât. Recent, am lansat o piesă cu Ioana Ignat și mă bucur că merge bine. M-aș muta prin clasa a XI a în București, dar asta nu depinde de mine, depinde de ce vor părinții mei”.

Pe lângă asta, artista vrea să facă mai multe și pentru promovarea ei, astfel încât tot mai mulți oameni să îi descopere muzica, după cum a declarat ea:

„Scopul meu acum este să ajung să compun o piesă singură și după să le spun tuturor că este compoziția mea proprie. Asta este următorul pas pe care vreau să îl fac în carieră. Plus că vreau să mă lansez și mai mult de atât, îmi doresc să mă promovez.”

Foto – Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton