Madonna, primul mesaj după internarea în spital. Artista în vârstă de 64 de ani a fost găsită inconștientă

.

Madonna a transmis primul mesaj după ce, în urmă cu câteva zile, a fost transportată de urgență la spital. Artista în vârstă de 64 de ani a fost găsită inconștientă în New York. Ulterior, cântăreața a fost internată la reanimare și intubată. Starea ei a fost atât de gravă încât familia cântăreței era pregătită „pentru ce era mai rău”.

Madonna a fost internată de urgență sâmbătă, 24 iunie 2023. În urma investigațiilor medicale, managerul artistei, Guy Oseary, a anunțat că aceasta suferă de „o infecție bacteriană serioasă” și are nevoie de recuperare. În consecință, turneul Madonnei, care ar fi trebuit să înceapă pe data de 15 iulie, va fi amânat.

Madonna, primul mesaj după internarea în spital din cauza unei „infecții bacteriene serioase”: „Sunt pe drumul spre recuperare”

„Vă mulțumesc pentru energia pozitivă, rugăciunile și cuvintele vindecătoare și de încurajare”, a scris Madonna pe Instagram, pe 10 iulie, alături de un selfie. „V-am simțit iubirea. Sunt pe drumul spre recuperare și sunt incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea”, a continuat.

Citește și: Madonna are un nou iubit, cu 35 de ani mai tânăr. Cine este și cu ce se ocupă bărbatul

„Primul meu gând când m-am trezit în spital au fost copiii mei”, a mai scris. Madonna este mamă a șase copii, Lourdes (26 ani), Rocco (22 ani), David (17 ani), Mercy (17 ani) și gemenele Stella și Estere, în vârstă de 10 ani. Lourdes a fost alături de mama ei pe toată durata spitalizării, notează New York Post. „Toți membrii familiei Madonnei s-au reunit”, a precizat sursa citată.

Citește și: Momente grele pentru Madonna! Artista și-a pierdut fratele și s-a despărțit de iubit

„Al doilea gând a fost că nu am vrut să dezamăgesc pe nimeni care a cumpărat bilete pentru turneul meu. De asemenea, nu am vrut să-i dezamăgesc pe oamenii care au lucrat neobosit cu mine în ultimele luni pentru a-mi crea show-ul. Urăsc să dezamăgesc oamenii”, a mai scris Madonna.

Familia Madonnei susține că artista „se crede invincibilă”

Potrivit unui membru al familiei solistei, acest eveniment a fost un apel de trezire la realitate pentru Madonna, care a muncit până la epuizare în pregătirea următorului turneu. „În ultimele zile, nimeni nu a știut cum se va termina totul, iar familia ei s-a pregătit pentru ce era mai rău. De aceea totul a fost ținut secret de sâmbătă. Toți au crezut că o vor pierde”, a declarat un membru al familiei, pentru Daily Mail.

„Acum mă concentrez pe sănătatea mea și să mă recuperez. Vă asigur că voi reveni cât de curând voi putea! Planul actual este de a reprograma etapa nord-americană a turneului și de a începe în octombrie, în Europa”, a mai scris Madonna pe Instagram.

Citește și: Madonna, urâțită de operațiile estetice suferite? Ce spune medicul estetician despre intervențiile artistei

Citește și: Pink, declarații fără perdea despre Madonna și primii ani în showbiz: „Nemernicii ăia nu s-au putut pune cu mine”

„Nu trăia o viață așa sănătoasă cum ar trebui la vârsta ei și s-a epuizat în ultimele două luni. Crede că încă este tânără când, de fapt, nu mai este. Și se crede invincibilă”, au mai spus apropiații Madonnei. „Totul, inclusiv turneul, ia o pauză în acest moment și nimeni nu are voie să menționeze ceva legat de lucru în jurul ei deoarece o va lua razna. Își va pune cariera și faima înaintea sănătății până în ziua în care va muri”, a mai spus sursa.

În postarea în care a anunțat amânarea turneului Madonnei, managerul cântăreței, Guy Oseary, a insistat că se așteaptă ca artista „să își revină complet” și că „starea ei de sănătate se îmbunătățește”, însă a adăugat că este „încă sub îngrijiri medicale”.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton