Madonna, imagine rară cu toți cei șase copii. Artista a sărbătorit împlinirea a 66 de ani în Italia / Galerie foto

.

Madonna și-a sărbătorit cei 66 de ani cu toți cei șase copii ai săi, Lourdes (26 ani), Rocco (24 ani), David (18 ani), Mercy James (18 ani) și gemenele Stella și Estere (11 ani). Artista și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere de neuitat în Italia, la care a fost prezent și noul ei iubit, Akeem Morris, cu care s-a plimbat zilele trecute pe străzile din Portofino.

Madonna, imagine rară cu cei șase copii

Desfășurată la Teatro Grande, adunarea fastuoasă a inclus o cină în aer liber cu prietenii apropiați ai Madonnei, Steve Klein, James Vu Anh Pham, Daniele Sibilli, James Vu Anh Pham, Luigi Murenu și Iango Henzi, precum și iubitul ei, Akeem Morris.

Madonna a distribuit pe rețelele de socializare imagini de la petrecerea care a avut loc pe 19 august, alături de mesajul „La Dolce Vita”.

Într-o imagine, artista apare îmbrăcată într-o rochie albă și o bustieră neagră – cu copiii ei, care erau, de asemenea, îmbrăcați în haine formale. Această poză a fost prima publicată pe pagina de Instagram a cântăreței, cu toți cei șse copii ai ei, de la Ziua Recunoștinței din 2022.

Citește și: Cine este Akeem Morris, cel mai nou iubit al Madonnei. Artista, surprinsă la brațul bărbatului cu 37 de ani mai tânăr ca ea

Citește și: Jennifer Lopez a depus actele de divorț în ziua celei de-a doua aniversări a căsniciei cu Ben Affleck: „Este foarte dezamăgită”

Artista și-a sărbătorit fiul cu un tort special

Însă Madonna nu este singura din familia sa care și-a sărbătorit ziua de naștere. Aceasta a organizat încă o petrecere pentru a-l sărbători pe Rocco, fiul pe care îl are cu Guy Ritchie, care a împlinit 24 de ani pe 11 august.

Aceasta a reușit să își surprindă fiul cu un tiramisu uriaș. Surorile gemene ale lui Rocco au fost și ele fotografiate la petrecerea lui, în ținute coordonate alb-negru.

Citește și: O femeie a intrat în Cartea Recordurilor după ce și-a făcut 18 tatuaje cu Madonna: „Lumea se holbează la mine”

Citește și: Luke Perry a avut o relație cu Madonna. Cine i-a dat de gol: „M-a tras în dressing și mi-a spus”

„LA MULȚI ANI ROCCO — Drumul lung și întortocheat prin toate stările și încarnările tale a fost tumultuos și plin de surprize”, a scris Madonna într-o postare separată pe Instagram din 11 august.

„Dar curiozitatea ta și sufletul artistic a fost lipiciul care ne-a ținut împreună”, a mai scris ea.

Referindu-se la cariera lui Rocco ca pictor, ea a continuat: „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru artă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine. Suntem împreună de multe vieți. Te iubesc pentru eternitate”

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Madonna și copiii ei

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton