Madonna, dezvăluiri cutremurătoare: „Nu aveam un adăpost și eram înfometată”

.

Mult așteptatul turneu al cântăreței Madonna, „Celebration”, a început în acest weekend la Londra. Acesta fiind primul ei turneu retrospectiv, Regina Muzicii Pop interpretează unele dintre cele mai mari hituri ale sale, lansate de-a lungul celor 40 de ani de carieră.

Fanii Madonnei prezenți la concert au putut să o vadă pe aceasta făcând unele dintre mișcările ei de dans emblematice, și s-au bucrat de ținutele fabuloase alese de solistă.

Madonna, poveste de viață cutremurătoare

Ca parte a spectacolului, Madonna petrece mult timp spunându-și povestea de viață. Aceasta povestește cum a ajuns de la o artistă înfometată și studentă în Michigan, la sfârșitul anilor 1970, la una dintre cele mai mari vedete pop din lume în anii 80.

Artista în vârstă de 65 de ani și-a amintit că a fost „o dansatoare falită, fără adăpost și înfometată” care se lupta cu anorexia, după ce s-a mutat la New York în anul 1978 pentru a urma o carieră în dansul modern, notează Daily Mail.

Pe scenă, cântăreața a vorbit sincer despre viața ei de dinainte de a deveni un star pop. Totul a început cu dorința ei arzătoare de a avea o carieră ca dansatoare care a început cu urmarea cursurilor Teatrului American de Dans Alvin Ailey și studierea dansului sub îndrumarea Marhei Graham.

„Am fost o dansatoare anorexică timp de câțiva ani”, a spus Madonna despre primele ei experiențe la New York.

„Eram falită, nu aveam un adăpost și înfometată dar nu voiam să mă întorc acasă pentru că eu nu renunț. Așadar am decis să devin cântăreață”, a afirmat artista.

Citește și: Madonna are un nou iubit, cu 35 de ani mai tânăr. Cine este și cu ce se ocupă bărbatul care i-a furat inima

Citește și: Madonna, primul mesaj după internarea în spital. Artista în vârstă de 64 de ani a fost găsită inconștientă

La scurt timp, Madonna a început să danseze pentru alți artiști și în același timp și-a început cariera muzicală. Mai întâi și-a făcut o trupă, după care a ales o carieră solo.

În acea perioadă, cântăreața avea probleme financiare, astfel că a început să aibă relații cu bărbați care să o ajute cu nevoile ei de bază zilnice.

„Nu aveam bani nici să fac o baie sau un duș așa dar am început să ies cu bărbați care aveau dușuri și băi”, le-a povestit ea fanilor.

„Mă întâlneam cu ei și dacă credeam că sunt drăguți inițiam o conversație pe această temă, ”deci locuiești singur”, iar ei spuneau „Da”. Ai baie sau duș? Iar ei dădeau din cap și se uitau la mine de parcă aș fi fost nebună. Iar atunci spuneam, hai să luăm cina”, a mai spus Madonna.

Artista, la un pas de a-și anula turneul

Pe parcursul momentelor sale de povestiri dintre piese, Madonna a vorbit și despre problemele sale recente de sănătate, care aproape au forțat-o să anuleze turneul.

Artista a fost transportată de urgență la spital, după ce a contactat o infecție bacteriană în luna iunie și a fost găsită fără cunoștință.

„Primul meu gând când m-am trezit în spital au fost copiii mei. Al doilea gând al meu a fost că nu vreau să dezamăgesc pe nimeni care a cumpărat bilete pentru turneul meu”, a dezvăluit Madonna.

Elaborând, aceasta a spus: „De asemenea, nu am vrut să îi dezamăgesc pe oamenii care au lucrat neobosit cu mine în ultimele luni pentru a-mi crea spectacolul. Urăsc să dezamăgesc lumea”.

Citește și: Madonna, omagiu emoționant pentru israelieni și palestinieni. „Imaginați-vă că vi s-ar întâmpla vouă!” Ce le-a spus fanilor la concert

Citește și: Pink, declarații fără perdea despre Madonna și primii ani în showbiz: „Nemernicii ăia nu s-au putut pune cu mine”

În cele din urmă, turneul „Celebration” a fost amânat, dat nu anulat.

„A fost un an nebunesc pentru mine și nu am crezut că voi reuși. Am uitat cinci zile din viața mea”, le-a mai spus ea spectatorilor din Londra.

„Dar îngerii m-au protejat, iar copiii mei au fost acolo și copiii mei mă salvează de fiecare dată. Și dacă vreți să vă săun un secret despre cum am supraviețuit, m-am gândit: „Trebuie să trăiesc pentru ei. Trebuie să supraviețuiesc pentru copiii mei”, a continuat Madonna.

Pe lângă povestea ei personală, Madonna le-a adus un omagiu și starurilor anilor 1980, Michael Jackson și Sinéad O’Connor, care au încetat din viață.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Madonna

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton