Mădălina Stoica, dezvăluiri de la filmările Klaus & Barroso: “A venit STS-ul peste noi”. Cum este Micutzu dincolo de camerele de filmare / Exclusiv

.

Mădălina Stoica se numără printre cele 3 actrițe din distribuția comediei fără înjurături Klaus&Barroso, interpretând un rol secundar – pe Antonia, iubita lui Klaus. Prezentă la Happy Cinema, unde a avut loc proiecția specială a filmului, actrița a povestit, în exclusivitate pentru UNICA, întâmplări de pe platourile de filmare, dezvăluind totodată și cum este de fapt, în realitate, Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă Micutzu. Mădălina a ajuns să facă parte din proiect pe ultima sută de metri pentru că actrița selectată inițial nu a mai putut fi prezentă la filmări. Ulterior a trecut printr-un casting pentru ca echipa să-și dea seama dacă se pliază sau nu pe personaj.

Cu replici bine scrise, filmul stârnește hohote de râs și îți menține interesul până la capăt. Klaus, un barman combinator, trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, Barroso, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Dar minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul. Pot două iubiri imposibile și un strop de onestitate să îi salveze? Mădălina Stoica, actrița care o interpretează pe Antonia, iubita lui Klaus în film, ne povestește cum a ajuns în distribuție, dar și detalii de culise.

Cum te-ai alăturat producției?

Eu lucrez cu Bogdan Theodor Olteanu de ceva timp și m-am alăturat mai degrabă întâmplător, pentru că a fost o combinație de indisponibilitățile altor actrițe și un soi de casting. Am tras lozul câștigător.

Mădălina Stoica, dezvăluiri de la filmările Klaus & Barroso: “A venit STS-ul peste noi”. Cum este Micutzu dincolo de camerele de filmare / Exclusiv

Mădălina Stoica a vrut să dea la Psihologie, dar a debutat într-un scurtmetraj

Când te-a prins microbul actoriei?

Am fost în trupa de teatru Brainstorming, am fost în trupa de teatru a Liceului George Coșbuc și acolo am călcat pentru prima oară apa așa un pic cu teatrul, după care am dat mai degrabă întâmplător. Eu voiam la Psihologie, dar am făcut un scurtmetraj Anathema de Andreea Borțun înainte să intru la facultate și am zis: poate dau și la Actorie, dar nu mă simțeam făcută pentru asta sau că aș avea neapărat ce să caut acolo.

Ai avut rol secundar?

Nu, principal. Apropo și de proiectul acesta, a renunțat actrița principală Nicoleta Hâncu și căutau o altă actriță. Regizoarea Andreea Borțun m-a văzut jucând la Ideo Ideis într-un rol, după care m-a contactat și mi-a oferit acest rol.

Citește și: Victoria Raileanu trage un semnal de alarmă: „Mi se pare deja inacceptabil și rușinos” / Exclusiv

Ai fost omul potrivit la locul potrivit.

Cam așa pare că sunt în general.

Mădălina Stoica, despre filmările oprite de STS: “S-au mai calmat spiritele”

Cum a fost la filmările pentru Klaus & Barroso?

A venit STS-ul peste noi la un moment dat. Am interceptat cu o frecvență de la ei și a trebuit să oprim filmarea și să discutăm cu ei să vedem ce s-a întâmplat. Inițial erau mai suspicioși în legătură cu ce se întâmplă, dar după aceea și-au dat seama că filmăm un film și că e complet inofensiv și s-au mai calmat spiritele. S-a băut foarte multă cafea, au fost foarte mulți bărbați, e un film făcut cu foarte mulți bărbați după cum se vede și din cast și într-un subsol mic începe să se simtă chestia asta după niște zile de stat acolo.

Mădălina Stoica, dezvăluiri de la filmările Klaus & Barroso: “A venit STS-ul peste noi”. Cum este Micutzu dincolo de camerele de filmare / Exclusiv

Unde ați filmat?

În clubul The Fool, care este la subsol. Filmările pentru Klaus&Barroso au durat 16 zile, 12 ore în fiecare zi.

În clubul lui Cosmin Nedelcu Micutzu. Cum este el dincolo de camerele de luat vederi?

Exact, unde este acționar. Timid. Este și impunător, dar este un om foarte cald. A fost foarte plăcut să lucrez cu el. Am mai lucrat la Taximetriști împreună.  

Citește și: Carol Ionescu a spus cum este viața pentru un actor tânăr: „Norocul e mult mai important decât mă așteptam” / Video exclusiv

Mădălina Stoica joacă în serialul “Bravo, tată” de la Antena 1

Ce ai în plan mai departe?

Aș vrea mai mult teatru, pe teatru este slăbuț, joc în serialul “Bravo, tata” la Antena 1 și film da, cât mai mult. Serialul este tot o comedie, dar e foarte diferită comedia de televiziune de comedia de film. O interpretez pe Ramona, managerul lui Gioni care e jucat de Răzvan Fodor. În rest mă vedeți la Apollo Teatru în spectacolele Sara/Mara, Taximetriști și vom avea o premieră în februarie cu Apollo Party.

Mădălina Stoica, dezvăluiri de la filmările Klaus & Barroso: “A venit STS-ul peste noi”. Cum este Micutzu dincolo de camerele de filmare / Exclusiv

Cât de mult contează să ai chimie cu partenerul cu care joci?

Foarte mult. Cred că poți s-o faci să meargă pentru că e un set de skill-uri actoricești pe care le ai și poți să faci orice situație să funcționeze, dar contează enorm, îți ușurează treaba foarte mult dacă ai chimie cu partenerul tău.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton