Mădălina Pamfile s-a căsătorit în Dubai. Ce rochie a purtat vedeta

.

Mădălina Pamfile s-a căsătorit civil, în Dubai, cu bărbatul cu care își împarte viața de câțiva ani, un om de afaceri albanez. Fosta asistentă TV a purtat în ziua marelui eveniment o rochie albă, pe corp și cu decolteu generos.

Ceremonia a avut loc pe un iaht, iar Madălina Pamfile a avut aproape cele mai importante persoane din viață. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la fastuosul eveniment.

Mădălina Pamfile s-a căsătorit în Dubai

„Mi-aș dori o nuntă mai retrasă, noi în fața altarului nu putem să fim asta pentru că suntem de religii diferite. O petrecere, vreau rochie albă, inelul eu mă voi duce să îl iau. Nu ne-am organizat încă”, spunea Mădălina Pamfile, înainte să facă marele pas, pentru Antena Stars.

Mădălina Pamfile a mai fost căsătorită

Mădălina Pamfile nu este la primul mariaj. Ea a mai fost căsătorită timp de doi ani cu Alin Bruno, dar în 2017 au plecat pe drumuri separate.

Citeşte și: Tom Cruise are o iubită cu 25 de ani mai mică. Femeia care l-a cucerit pe actor după trei divorțuri: „A rămas în apartamentul ei”

Citeşte și: Dani Oțil, sfaturi pentru bărbați, de Valentine’s Day: „Asta e o capcană”. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu / Video

Citeşte și: Harry a umilit-o pe Camilla atunci când a mers să își viziteze tatăl bolnav. Soția lui Charles nu o să uite acest „tratament”

Citeşte și: Mihai Leu, cucerit de soție cu un mesaj de suflet: „Iubirea noastră crește și strălucește tot mai puternic”

Citeşte și: Cum sărbătoresc vedetele Valentine’s Day. Andreea Bălan, fericită în brațele lui Victor Cornea: „Iubirea adevărată vindecă” / Galerie foto

Cum l-a cunoscut Mădălina Pamfile pe omul de afaceri albanez

Întâlnirea cu actualul soț i-a schimbat total viața. Vedeta a ales discreția în ultimii ani. Mădălăna Pamfile nu s-a mai expus la evenimente mondene, a preferat să își petreacă timpul cu cele două fetițe și cu alesul ei. După multă suferință, destinul s-a dovedit generos cu ea. Asistenta Tv a ajuns să fie răsfățată așa cum visa, atât ea, cât și fetițele sale. Pe prima moștenitoare a născut-o în iulie 2018, iar a doua a venit pe lume pe 27 februarie 2020.

„Când am rămas însărcinată mi-a trebuit foarte multă liniște, când l-am întâlnit pe tatăl fetițelor mele mi-a cerut să stau mai mult în casă, să fiu mai liniștită. Am și crescut și nu mă mai pot expune atât de mult, asta nu înseamnă aia am uitat de unde am plecat. M-am maturizat.

Noi ne cunoaștem de 10 ani, pe atunci eram pe drumuri diferite. Acum șase ani, era primăvară, ne-am reîntâlnit și ne-am apropiat foarte mult. El a făcut primul pas. Nu a fost dragoste la prima vedere, asta pentru că ne-am cunoscut acum 10 ani de zile. Ne-am dat o șansă, lucrurile au venit natural. Eu lui nu îi dădeam nicio șansă,” mărturisea Mădălina Pamfile.

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton