Mădălina Ghenea, apariție sexy la 36 de ani. Cum și-a petrecut ziua de naștere cu iubitul ei, Grigor Dimitrov

.

Mădălina Ghenea a împlinit pe 8 august vârsta de 36 de ani și a avut grijă să aibă parte de o zi de naștere așa cum a visat. Stabilită în Italia în urmă cu mai mulți ani, Mădălina Ghenea a postat pe rețelele de socializare o imagine sexy, cu doar câteva ore înainte de aniversarea sa.

De asemenea, ea și-a ținut la curent fanii cu felul în care a decis să își sărbătorească ziua de naștere: făcând unele dintre activitățile ei preferate.

Mădălina Ghenea, despre iubitul ei, Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea a postat pe Instagram o fotografie sexy, dar și o imagine de la festivalul Marateale, unde a fost premiată.

„Au mai rămas doar câteva ore până la ziua mea de naștere… 8.8. Știu că nu mă prea pricep la Instagram, dar sunt oarceum mândră de câteva lucruri mici care s-au întâmplat în ultima vreme și, desigur, am întârziat să le împărtășesc cu voi. Mai întâi acest premiu uimitor pe care l-am primit pe aceeași scenă pe care inspirația mea pentru totdeauna, unica și inegalabila Sophia Loren, a primit un Marateale”, a afirmat Mădălina Ghenea.

„Deși am citit prin ziare că am fost fotografiată în Maratea într-un fel de vacanță, ei bine, „vacanța” a durat doar 20 de ore în care abia am dormit, am mâncat multă mâncare bună, s-au făcut multe poze, cu sau fără acordul meu, mi-am făcut interviurile și am participat la ceremonia de premiere. Motivul pentru care arătăm destul de obosiți în fotografii este că am călătorit 15 ore pentru a ajunge acolo și 25 pentru a pleca de acolo”, a precizat modelul.

Citește și: Mădălina Ghenea, hot în cel mai sexy costum de baie! Românca a stârnit pasiuni cu apariția ei: „Încetează să ne omori!”

Citește și: Mădălina Ghenea a confirmat relația cu tenismenul Grigor Dimitrov. Cei doi s-au sărutat la Wimbledon

De asemenea, ea a ținut să îi mulțumească iubitului ei, tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, pentru faptul că îi înțelege munca și o susține.

„Trebuie să îi mulțumesc acestei ființe umane incredibil de frumoasă, Grigor Dimitrov, pentru că a călătorit cu mine și de asemenea pentru că a înțeles că trebuie să sacrific mult timp de calitate împreună pentru a fi în fața unui computer aproape zi și noapte în ultimele luni, dar cu rezultate bune”, a mai spus Mădălina Ghenea.

Cum și-a petrecut modelul român ziua de naștere

Într-o serie de InstaStory-uri, Mădălina Ghenea le-a dezvăluit fanilor ei cum și-a petrecut ziua de naștere. Aceasta a zburat în Statele Unite unde s-a bucurat de răsfăț la un spa. Mai târziu, modelul a petrecut câteva ore la piscină, unde Grigor Dimitrov i-a făcut o fotografie imediat după ce aceasta a înotat, iar la final Mădălina a ales să facă o baie cu spumă.

Citește și: Mihai Bobonete, mesaj viral pentru Mădălina Ghenea, după publicarea unui pictorial sexy. Cum a reacționat Grigor Dimitrov

Citește și: Mădălina Ghenea povestește trauma trăită, după ce a fost jefuită: „Am slăbit 5 kg, în aceste săptămâni pline de lacrimi”

„La mulți ani mie! Pasul unu: zbor”, a scris Mădălina pe Instagram, unde a postat o imagine din avion, care avea destinația Washington.

„Pasul doi: beau un ceai verde la spa”, a continuat modelul.

„Pasul trei: înot”, a mai scris Ghenea într-un alt story.

„Pasul patru: privesc apusul. Pasul cinci: fac o baie cu spumă”, și-a continuat românca seria de story-uri.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum și-a petrecut Mădălina Ghenea ziua de naștere

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton