Mădălina Ghenea, apariție senzuală în costum de baie, în Italia. Reacția virală a lui Mihai Bobonete: „Și eu mă chinui”

.

Mădălina Ghenea (36 ani) a realizat o nouă ședință foto senzuală, în care apare în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Modelul și actrița, recunoscută pentru aparițiile sale inedite, și-a surprins încă o dată fanii de pe rețelele de socializare.

Mădălina Ghenea, apariție senzuală pe balconul unui apartament din Italia

Mădălina Ghenea, care a realizat de-a lungul timpului numeroase ședinte foto pentru case de modă celebre, de o perioadă este imaginea unui brand de lenjerie intimă și se întâmplă ca, din când în când, să împărtășească cu admiratorii ei imagini din timpul pictorialelor.

De data aceasta, românca și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, pus în valoare de un insert transparent în zona decolteului.

În clipul video postat pe pagina sa de Instagram, Mădălina Ghenea se mișcă senzual, în timp ce un fotograf realiza imaginile sexi, spre încântarea fanilor ei din mediul online.

„Este superbă… dar n-am văzut-o până acum făcând vreo ședință foto în care să poarte altceva în afară de bikini”, „Ești incredibilă”, „Fiecare gest pe care îl faci poartă o senzualitate fără efort care este absolut fermecătoare”, au scris câțiva admiratori de-ai modelului.

Citește și: Mădălina Ghenea a ajuns la spital: „Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale”

Citește și: Kate Middleton și Prințul William împlinesc 13 ani de căsnicie. 5 lucruri neștiute despre ziua nunții lor

Și Mihai Bobonete a comentat la clipul senzual al vedetei, folosindu-se de stilul lui umoristic caracteristic.

„Sărut mâna! Spuneți-mi dacă leandrii sunt naturali și de unde i-ați luat că arată frumoși rău, pe Athos am mai văzut așa culoare. Aaaa și să puneți ceva la spate că e vremea schimbătoare și aci umblă niște viroze de zduhuie spitalele în ajun de Florii. Vă pup și vă felicit pentru ca ați mai zlăbit că și eu mă chinui dar merge greu!”, a glumit îndrăgitul actor.

Cum reușește românca să se mențină în formă

Deși are un program încărcat, atât ca actriță cât și ca model dar și mamă, Mădălina Ghenea reușește să arate incredibil. Aceasta are o siluetă perfectă, iar acest lucru se datorează atenției sporite pe care o acordă îngrijirii sale.

Într-un videoclip postat pe Instagram, acolo unde ţine legătura cu fanii, Mădălina Ghenea a dezvăluit că ţine post intermitent pentru a-și detoxifia organismul.

Mădălina are foarte mare grijă de părul și tenul său. Pentru a avea pielea strălucitoare, aceasta se hidratează nu doar cu multă apă, ci și folosind diverse creme de față și corp, iar vara folosește cremă cu factor de protecție.

Citește și: Andreea Bălan și fiicele Ella și Clara, la Premiile Unica.ro 2024: „Îmi place să ofer cel mai bun show”

Citește și: Loredana, Best Artist la Premiile Unica.ro 2024. Diva a întors toate privirile cu ținuta aleasă: „Nu e ușor să fii the best!” / Galerie foto

Mai mult, actrița mănâncă doar alimente sănătoase și bea multă apă pentru a se asigura că rămâne hidratată pe tot parcursul zilei.

De asemenea, Mădălina Ghenea frecventează sala de fitness, dar este și adepta plimbărilor lungi și a sportului în aer liber.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile senzuale cu Mădălina Ghenea în costum de baie

Sursă foto: Instagram, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton