Lourdes Leon, pe urmele Madonnei. Artista a apărut într-o rochie extrem de decoltată

.

Lourdes Leon nu se dezice de moștenirea sa. Fiica Madonnei are cele mai excentrice apariții, iar ultima sa ținută a uimit întregul internet.

Modelul în vârstă de 26 de ani și-a serbat ziua de naștere săptămâna trecută, iar pentru această ocazie tânăra a ales o ținută nonconformistă.

Lourdes a ieșit în oraș cu câțiva prieteni apropiați. Iar la restaurant ea a apărut îmbrăcată într-o rochie neagră cu un decolteu larg și cu spatele decupat. Ea și-a accesorizat ținuta cu un lanț masiv cu o cruce, iar părul și l-a lăsat desfăcut.

Lourdes Leon, pe urmele Madonnei. Artista a apărut într-o rochie extrem de decoltată

Într-o imagine, Lourdes Leon apare ținând în mâini un buchet de flori.

De curând, fiica Madonnei a lansat primul ei single, intitulat „Lock&Key”.

Lourdes Leon, pe urmele Madonnei. Artista a apărut într-o rochie extrem de decoltată

Vineri, Madonna i-a transmis un mesaj fiicei sale, pe rețelele de socializare. Postarea conținea un colaj de imagini cu ea și fiica sa, însoțit de mesajul: ”La mulți ani Lourdes Maria! Sunt atât de mândră de Femeia, Artistul, Omul care ai devenit. Nu uita niciodată cine ești, micuță stea… strălucești mai tare ca toate stelele de pe cer”.

Lourdea Leon și celebra sa mamă au o relație foarte apropiată. De curând, cele două au fost observate la New York Fashion Week.

Madonna, cel mai bun sfat dat fiicei sale, Lourdes

În trecut, Lourdes a povestit cum mama sa a crescut-o cu strictețe. Dar, ea a declarat că tot Madonna i-a dat cel mai bun sfat în momentul în care și-a început viața pe cont propriu.

„Am fost atât de îngrijorată de felul în care aveam să duc o viață decentă și mai luxoasă decât atunci când am absolvit facultatea și nu câștigam foarte mulți bani. Ea mi-a spus: „Ține minte, lucrurile astea nu sunt reale. Nu este vorba de bani sau fața ta sau cât de sexy arăți. Este vorba despre ceea ce aduci lumii sau ceea ce vei lăsa în urma ta”. Asta mă trezește mereu la realitate când sunt cuprinsă în jurul a tot”, a declarat modelul, citată de Daily Mail.

Lourdes este fiica cea mare a Madonnei cu Carlon Leon.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton