Loredana, primele declaraţii după ce a fost anunţat noul juriu X Factor: „A trebuit să declin invitaţia”

.

Loredana a făcut recent primele declarații după ce s-a anunțat noua componență a juriului X Factor. Deși a fost o prezență constantă în ultimele două sezoane, artista a decis să refuze invitația de a reveni în această postură pentru noul sezon al show-ului muzical. Care a fost motivul?

Loredana, primele declaraţii după ce a fost anunţat noul juriu X Factor

Loredana a făcut parte din juriul X Factor în sezoanele nouă şi zece, cel din urmă fiind şi cel pe care l-a câştigat alături de Nick Casciaro. La mai bine de doi ani de la ultimul sezon, show-ul muzical va reveni pe micile ecrane, însă, de data aceasta la masa juriului fiind o nouă formulă: Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică.

Loredana a anunțat cu regret că nu va putea să fie jurat în noul sezon X Factor, deși ultimul sezon al emisiunii a fost câștigat de echipa sa. Într-o postare pe social media, Loredana și-a exprimat bucuria pentru revenirea show-ului după o pauză de peste doi ani, însă a subliniat că motivele obiective au determinat-o să refuze invitația Antena 1.

Citeşte şi: Ce face Loredana cu hainele pe care nu le mai poartă? „Sunt ținute unicat!” / Exclusiv

Artista a explicat că are deja alte angajamente care coincid cu filmările X Factor: un film de lung metraj, un nou album și concertul său aniversar „Loredana Forever” de la Sala Palatului.

„Mă bucur că reîncepe X Factor-ul după o pauză de mai bine de 2 ani! Chiar dacă ultimul sezon X Factor l-am câștigat cu echipa mea, cu părere de rău vă anunț că a trebuit să declin invitația @antena1_oficial de a fi jurat în noul sezon din motive obiective, având deja alte angajamente simultan cu filmările show-ului: un film de lung metraj, un nou album și nu în ultimul rând concertul meu aniversar Loredana “Forever” de la Sala Palatului! Succes tuturor!!”, au fost declaraţiile făcute de vedetă pe contul ei de social media.

Citeşte şi: Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor România

Din cine este format noul juriu X Factor

Noul sezon X Factor, care urmează să înceapă în curând la Antena 1, aduce cu sine o formulă de juriu complet nouă. Delia, cea mai longevivă membră a juriului, va fi însoțită de trei noi colegi: Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică.

Delia, cu entuziasmul său caracteristic, a declarat că este nerăbdătoare ca show-ul muzical să înceapă şi sa descopere noi concurenţi talentaţi, cu poveşti de viaţă impresionante.

„Sunt bucuroasă să vă anunț că un nou X Factor stă să înceapă. Abia aștept să pornim în căutarea concurenților, să le ascultăm poveștile și să ne bucurăm împreună de un spectacol cum doar muzica ne poate da. Pentru că muzica e totul, muzica e pasiune, dragoste și inspirație pentru ceilalți! Și da, X Factor îți poate schimba viața!”, au fost declaraţiile făcute de artista Delia.

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România, având o carieră de succes în industria muzicală de peste două decenii. Încă de la debutul său în anii ’90, ca membru al trupei La Familia, Puya a reușit să se impună pe scena hip-hop-ului românesc prin piese care abordează subiecte sociale și politice, dar și prin colaborări cu numeroși artiști de top. Cariera sa solo a fost la fel de prolifică, artistul lansând multiple albume de succes și hituri care au devenit emblematice pentru muzica urbană din România.

Citeşte şi: Cum arată casele din Fundulea la care lucrează Puya. „Plantăm, facem o livadă. Punem ceapă, mazăre, usturoi românesc”

Cu ocazia anunțului său ca nou jurat la X Factor, Puya a declarat că își dorește să împărtășească din experiența sa și să ofere sprijin și îndrumare noii generații de artiști, contribuind astfel la descoperirea și promovarea unor noi talente în muzica românească.

„Mă simt onorat de invitația primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor și sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care și-au pus toate speranțele în concursul ăsta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show și, așa cum și mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut și eu alți tineri să își urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor!”, a menţionat Puya.

Ștefan Bănică, veteran în juriul X Factor, a adăugat: „Mă bucur că se reia X Factor. Este al optulea sezon în care sunt jurat la această emisiune, iar rolul meu este același: să descopăr concurenți cât mai buni și să-i pun în valoare. X Factor este, pentru mine, o emisiune în care cred că vedeta este concurentul, și nu juratul. Avem o formulă nouă în juriu, cu Marius Moga și Puya, alături de mine și Delia. Sper să ne înțelegem și fiecare să vină cu experiența lui din muzică, acumulată de-a lungul anilor, s-o împărtășească concurenților și să fie un concurs cât mai spectaculos!”

Citeşte şi: Imagini din casa lui Ștefan Bănică Jr. Cum i-a filmat Lavinia Pîrva pe Violeta și pe fratele ei mai mic / Video

Marius Moga a completat și el că abia aşteaptă provocarea X Factor, ca să întâlnească oameni noi şi să fie un mentor care să-i inspire pe viitorii concurenţi.

„De când mă știu, mi-a plăcut să descopăr oameni talentați și să îi ajut să își ducă visul mai departe. Odată cu noul X Factor, vreau să continui această misiune și să întâlnesc oameni care strălucesc și sunt gata să muncească pentru visul lor. Cred că avem puterea de a schimba vieți și de a aduce în fața publicului voci noi și extraordinare. Îmi doresc să fiu un mentor care inspiră. Vreau să le ofer viitorilor artiști sfaturi bazate pe experiența mea și să-i ajut să-și găsească încrederea de care au nevoie pentru a-și depăși limitele. În industria muzicală, talentul este la fel de important ca și munca, perseverența și ambiția de a reuși!”, a spus Marius Moga.

Sursa foto: Facebook şi A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton