Loredana lovește din nou. Fotografia sexy cu care artista a cucerit internetul: „Diva României”

.

Loredana Groza continuă să facă furori pe rețelele de socializare, unde postează imagini în care apare în tot felul de costumații sexy. Vedeta în vârstă de 53 de ani a ales de data aceasta o ținută neagră, mulată, atrăgând complimente din partea admiratorilor săi.

Cântăreața și-a obișnuit fanii cu imagini care mai de care mai sexy, iar ținutele pe care le poartă sunt dintre cele mai spectaculoase. Loredana nu își arată deloc vârsta, vedeta având o siluetă la care visează orice femeie.

Loredana Groza, în ipostaze sexy

Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România, s-a reinventat, iar în ultima vreme le arată fanilor săi o parte a ei pe care nu a vrut să o expună la începutul carierei sale. Acum, vedeta nu se ferește să își expună partea sexy și senzuală, prin intermediul unor fotografii în care apare îmbrăcată în unele dintre cele mai frumoase ținute.

De data aceasta, artista a ales să poarte o salopetă neagră, cu mâneci de liliac, mulată și cu spatele gol. Aceasta și-a asortat ținuta cu o pereche de tocuri negre, în timp ce părul blond și l-a lăsat liber, pe spate.

Loredana a zâmbit la cameră, în timp ce era surprinsă în câteva ipostaze senzuale.

„Care este dorința ta? Fii ceea ce vrei să fii!”, este mesajul postat de Loredana pe Instagram, alături de fotografiile care au atras aprecierile internauților.

Citește și: Papucii din blană de oaie cu care Loredana Groza a făcut furori printre „fashioniste”. Cât costă perechea

Citește și: Cum arată Loredana fără extensii sau perucă. Diva a renunțat la look-ul extravagant

Citește și: Foștii jurați Chefi la Cuțite, dați în judecată de Antena 1. Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu: „N-am făcut nimic rău”

Citește și: Iulia Albu, moment jenant la America Express. „Nu mă reprezintă, nu îmi face cinste. Dați cu pietre!”

Artista, lăudată de fani

Postarea Loredanei a generat o mulțime de comentarii, admiratorii acesteia fiind încântați de ultimele fotografii distribuite de vedetă în spațiul online.

„Superbă, puternică, o adevărată femeie”, „Diva României”, „Ești foarte sexy”, „Ravistantă”, „Forever young”, „Minunată”, „Divină”, „Ești superbă”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de internauți la postarea Loredanei.

La începutul acestui an, Loredana a făcut o schimbare importantă în viața sa. Artista a călătorit în India alături de fiica sa, Elena Boncea, făcând o mică pauză de la cariera sa. Acolo, ele au participat la la câteva seminarii ținute de Sadhguru, unul dinte liderii spirituali ai lumii.

Apoi, Loredana și Elena au mers la Londra pentru a fi prezente la un alt eveniment Sadhguru.

„Loredana s-a întors în India, cu fată cu tot. La Guru, la cel care a fost pe aici. Vrea să-și facă și piese în atmosfera și cu muzica de acolo. De-ale ei. Mi-a zis, că ce, nu merge să-și ia și ea o vacanță? De 36 de ani cântă, dar nu a avut niciodată un concediu”, dezvăluia la momentul respectiv Vasile Groza, tatăl artistei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile cu care Loredana Groza a cucerit internetul

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton