Loredana Groza și-a sărbătorit tatăl. Vasile Groza a împlinit 86 de ani: „E un motiv de mândrie” / Video

.

Loredana Groza și-a sărbătorit tatăl. Vasile Groza a împlinit, pe data de 5 august, vârsta de 86 de ani, iar artista a vrut să îi transmită celui mai important bărbat din viața ei și un mesaj special pe rețelele de socializare.

Cântăreața a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de tatăl ei, însoțită de un mesaj emoționant.

Loredana Groza și-a sărbătorit tatăl

Loredana Groza a afirmat că este fericită că încă îl are alături pe tatăl cei, cel care a sprijinit-o întotdeauna, la bine și la greu. Artista a vrut să îi transmită lui Vasile Groza și o urare mai specială.

„La Multi Tata!!!! Astăzi e ziua ta!! 86 de ani!! E o minune în fiecare zi să te știu alături, să mă bucur de zâmbetul tău, de îmbrățișările tale, de poeziile tale, de minunatele tale cărți, de povețele tale, de dragostea ta!!”, a scris Loredana pe Instagram.

„E un motiv de mândrie pentru oricine care a ajuns la vârsta asta! Numai tu știi cum ai reușit. Un domn trecut de 80 de ani îmi spunea de curând că pentru octogenari nu fiecare an, fiecare lună e o victorie împotriva timpului necruțător! Tot ce-ți doresc e să fii puternic și optimist în continuare, să treci cu grație peste orice obstacol și să fii mereu inspirat să ne poți scrie toate poveștile pe care vrei să le împărtășești oamenilor. Te iubesc, te iubesc li iar te iubesc!”, a mai scris artista pe rețeaua de socializare.

Citește și: Loredana Groza, show incendiar într-un club din Mamaia. Cum s-a afișat artista. „Ceva spectaculos!”

Citește și: Loredana Groza, apariție sexy pe străzile din Londra. Unde au mers artista și fiica ei, Elena Boncea / Video

Citește și: Loredana Groza, apariție spectaculoasă într-o ținută creată de ea: „Glamorous Diva” / Video

Citește și: Loredana Groza preferă naturalețea atunci când își lucrează abdomenul. Cum s-a afișat la sală, la 52 de ani

Ce cadou i-a făcut Loredana tatălui ei

După câteva ore, Loredana a revenit în mediul online alături de fiica sa, Elena Boncea, dar și de tatăl ei, Vasile Groza. Cele două i-au cântat acestuia „la mulți ani!” și l-au pupat de câteva ori pe obraz.

„Vă mulțumesc! Mulțumesc la toată lumea și să fie frumos în viața noastră”, a spus și Vasile Boncea, în timp ce Loredana le-a arătat fanilor ei că urmează să se bucure de un tort de înghețată pe care i l-a făcut cadou tatălui ei.

Mai multe vedete i-au transmis mesaje de felicitări lui Vasile Groza. Printre acestea s-au numărat Catrinel Marlon, Alex Abagiu și Anca Țurcașiu.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Loredana Groza și Vasile Groza

Sursă foto: Instagram, captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton