Loredana Groza, sărut cu celebrul actor de musical Stuart Hickey. Anunțul făcut de artistă

.

Loredana Groza (53 ani) și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare în momentul în care a postat pe InstaStory un clip în care apare sărutându-se cu celebrul actor de musical Stuart Hickey. Imaginile vin la câteva luni după ce artista a confirmat divorțul de Andrei Boncea, cu care are o fată, Elena Boncea.

Loredana Groza, sărut cu actorul Stuart Hickey

Loredana a făcut furori în mediul online, după ce a publicat pe contul său de Instagram un filmuleț în care apare sărutându-se cu actorul de musical Stuart Hickey. Deși lumea s-ar putea gândi că între cei doi s-ar înfiripa o relație, de fapt, ei împart scena în spectacolul „Mamma mia”.

Imaginile cu sărutul făceau parte din repetițiile spectacolului, iar Hickey va juca pentru prima dată în acest show împreună cu Loredana, astfel că cei doi lucrează din greu pentru a se asigura că totul va ieși așa cum trebuie.

În această dimineață, artista a publicat un nou clip pe social media, unde anunța colaborarea cu Stuart Hickey.

„Vă aștept mâine seară, pentru că mâine seară voi fi în compania unui nou partener, Stuart Hiskey, care a venit direct de pe West End de la Londra și va fi primul nostru spectacol împreună”, a precizat Loredana, încântată de această colaborare.

În spactacolul Mamma Mia, pe lângă Loredana și Stuart Hickey, joacă mai mulți artiști mari, precum Horia Brenciu, Anca Sigartău și Ecaterina Ladin.

Citește și: Câți bani a câștigat Loredana Groza pentru 1.5 milioane de discuri vândute în comunism și ce relație a avut cu Ion Caramitru: „Era frustrant”

Citește și: Gina Pistol a fugit la hairstylist, la revenirea în România, după dezastrul din America. Cum arată după 8 ore petrecute la salon

Loredana, despre divorțul de Andrei Boncea

Loredana Groza și Andrei Boncea au fost căsătoriți peste 20 de ani, însă, în urmă cu câteva luni au apărut zvonuri privind separarea lor. Artista nu a ieșit niciodată în față să ofere declarații pe marginea acestui subiect. Totuși, invitată în podcastul „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar, cântăreața a făcut câteva precizări.

Citește și: Bianca Drăgușanu o acuză pe Loredana Groza că nu își recunoaște operațiile estetice: „Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele”

Citește și: Loredana, vizită memorabilă acasă la Salman Khan și Iulia Vântur. Cum s-a fotografiat cu actorul indian. „Ne-ați răsfățat!”

„La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a precizat Loredana.

După divorțul de Andrei Boncea, Loredana pare să își fi găsit liniștea în meditație și yoga. Aceasta a mers la mai multe evenimente organizate de Sadhguruy, călătorind până în India și Marea Britanie pentru a fi prezentă la acestea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Loredana Groza

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton