Loredana Groza, apariție sexy pe străzile din Londra. Unde au mers artista și fiica ei, Elena Boncea / Video

.

Loredana Groza (53 ani) se bucură din plin de viață zilele acestea. Artista a călătorit la Londra alături de fiica ei, Elena Boncea, și au mers împreună la câteva evenimente. Dar, înainte de toate, Lori și-a făcut și câteva fotografii pe străzile londoneze, într-o ținută cu care a atras toate privirile.

La fel ca la fiecare apariție publică, Loredana a arătat impecabil într-o ținută superbă, neagră, care i-a scos în evidență silueta ideală, la care orice femeie visează. Artista refuză să îmbătrânească și pare să fie în anii ei de glorie.

Loredana Groza, sexy pe străzile din Londra

Loredana a împlinit 53 de ani pe data de 10 iunie, iar de atunci vedeta pare să aibă parte de cele mai frumoase momente. A sărbătorit cu fast alături de cei dragi, apoi a dezvăluit că va face parte din distribuția celui mai nou serial de pe Antena 1, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, iar acum se află la în Marea Britanie unde se bucură de clipe de neuitat cu fiica ei, Elena.

Ajunsă la Londra, Loredana a avut două evenimente importante pe listă: concertul lui Harry Styles și o meditație cu Sadhguru.

Însă, înainte de toate, artista a profitat de ocazie pentru a-și face poze cu un obiectiv cu care fiecare turist din Londra vrea să aibă amintiri: celebra cabină telefonică roșie.

Citește și: Loredana Groza, surpriză de proporții. Artista apare nemachiată în cel mai nou videoclip / Video

Citește și: Loredana, petrecere de pomină de ziua ei. Artista a împlinit 53 de ani și a atras toate privirile cu ținuta ei

Îmbrăcată într-o cămașă neagră legată în talie și cu decolteu generos și cu o pereche de pantaloni negru, cu despicătură lungă, Loredana a arătat uimitor, atrăgând privirile tuturor celor din jur.

Cântăreața și-a lăsat părul blond liber și și-a completat ținuta cu o pereche de saboți cu strasuri.

Loredana, alături de fiica ei la concertul lui Harry Styles

În ultima perioadă, Loredana și Elena Boncea își petrec tot mai mult timp împreună. În urmă cu câteva luni au făcut o călătorie de neuitat în India, iar acum se bucură din nou de momente mamă-fiică la Londra. Cele două au mers la concertul lui Harry Styles, unde s-au distrat de minune. Artista a postat pe contul ei de Instagram câteva filmulețe realizate la concert, unde apare în prim plan Elena, care cântă și dansează fericită.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Loredana, ședință foto incendiară în prezența unor muncitori. „Lasă-i să-și facă treaba!” Cum s-a afișat diva pe șantier

Citește și: Loredana, diva de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. A venit în cea mai scurtă și decoltată rochie, însoțită de fiica ei

De asemenea, Loredana și Elena Boncea au participat și la un eveniment Sadhguru pentru a medita alături de Fondatorul Fundației Isha, care desfășoară activități educaționale și spirituale. Bărbatul predă yoga de mai bine de 40 de ani.

Nu este pentru prima dată când Loredana și Elena participă la un astfel de eveniment, ele urmând câteva ședințe de-ale acestuia și perioada când au fost în India.

Vezi în Galeria FOTO cum a apărut Loredana Groza pe străzile din Londra

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton