Loredana a trecut la garderoba de toamnă. Ținuta spectaculoasă de peste 2000 de euro a artistei

.

Loredana (54 ani) a renunțat la hainele de vară în favoarea celor de toamnă. Artista, care se află în prezent la mare, s-a arătat nostalgică de trecerea anotimpului ei preferat, însă se bucură din plin de ținutele superbe pe care le-a ținut în garderobă pentru zilele mai reci.

Loredana a renunțat la garderoba de vară

Loredana și-a obișnuit fanii cu unele dintre cele mai spectaculoase ținute. Artista, care a dezvăluit că ținutele pentru spectacole și le creează singură, are în garderobă și piese ale altor designeri. Iar acum că vara a trecut, aceasta a apelat deja la ținutele de toamnă, cu mânecă lungă.

Recent, Loredana a a distribuit pe rețelele de socializare câteva fotografii realizate pe malul mării, unde apare îmbrăcată într-o cămașă cu print viu colorat, precum și cu o pereche de blugi tăiați. Acesta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme până la genunchi și o curea uriașă.

„Good bye Summer!! Te las în urmă cu puțină nostalgie.. Vara e anotimpul meu”, a scris ea pe Instagram.

Artista a arătat superb în aceste piese vestimentare, care nu sunt pentru buzunarul oricui. Doar cămașa costă, potrivit site-ului designerului, 385 euro (aproximativ 1.915 lei).

De asemenea, cizmele fac parte din colecția unui celebru designer, și sunt făcute din piele de vițel, cu detalii brodate, astfel că prețul este unul pe măsură: 1.750 euro (aproximativ 3730 lei).

Citește și: Ce părere are, de fapt, Loredana despre interpreții de manele: „Nu mă menajez deloc”

Citește și: Loredana Groza, extravagantă la sala de fitness în pantaloni scurți cu plasă. Cum a fost filmată făcând exerciții

Arista va juca într-un nou film

Loredana a revenit pe platourile de filmare, iar fanii ei vor avea ocazia să o vadă în curând și pe marile ecrane. Artista face parte din distribuţia celui mai noi film produs de Untold Universe, „Martorii”, alături de Cătălin Bordea şi Dorian Popa

În filmul de comedie „Mentorii”, Loredana Groza este cel de-al doilea mentor din filmul cu acelaşi nume, mai exact fermecătoarea Sandra Senzorial.

Filmările au început pe 15 august, iar pelicula va ajunge în cinematografele din țară la începutul anului 2015.

Citește și: Laura Cosoi, imagini spectaculoase de la botezul fiice sale, Aida. Cum arată casa din Maramureș a actriței

Citește și: Mihai Bobonete, reacție savuroasă după ce a văzut un pictorial provocator cu Mădălina Ghenea. „Sunt neliniștit cu găurile astea din rufe!”

Sandra Senzorial este un influencer de succes, expertă în spiritualitate, care îl va ghida pe Johnny Baltă, rol interpretat de Cătălin Bordea, să găsească calea rapidă în atingerea echilibrului interior.

Sesiuni de mindfulness, vindecare cu unde theta, astrologie şi puterea dată de pietre preţioase, sunt doar câteva dintre armele pe care Sandra Senzorial le aruncă în lupta pentru supremaţie împotriva mentorului de Fitness – Flex Barbarul, interpretat de Dorian Popa şi împotriva lui Robby Anonimul, mentorul de business.

Potrivit reprezentanților casei de producția, rolul Loredanei este presărat cu momente pline de haz şi situaţii neprevăzute care vor întreţine umorul filmului, iar personajul artistei este construit astfel încât să pună în evidenţă şarmul debordant al Loredanei şi versatilitatea ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus ținuta spectaculoasă a Loredanei

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton