Lora și Ionuț Ghenu și-au amânat nunta. Care este motivul

.

Lora (39 de ani) și Ionuț Ghenu (36 de ani) formează un cuplu din anul 2014. Deși sunt logodiți din 2016, Lora și Ionuț nu se grăbesc să-și oficializeze relația. Perechea și-a amânat din nou nunta.

Lora și Ionuț Ghenu și-au amânat nunta. Care este motivul

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vreau să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul. Tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora, pentru Click!.

În 2018, despre pereche se specula că s-ar fi căsătorit în secret. Atunci, Lora a negat zvonurile, însă din primăvara anului 2019, pe inelarul stâng, alături de inelul de logodnă, solista poartă o bijuterie similară unei verighete. Imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

Tot potrivit Lorei, a existat o ceremonie în biserică.

„A fost o ceremonie de binecuvântare a relației, ținută de un prieten bun, care este preot și care avea biserica în curtea casei parohiale. A fost foarte frumos și intim”, povestea Lora în februarie 2021, pentru revista VIVA!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Câți bani a cheltuit Lora în Bali? „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe”

Lora, mesaj îndurerat în ziua în care mama ei și-ar fi aniversat ziua de naștere

Cu cine a format Lora un cuplu fără ca presa să afle? „Am fost iubiți vreo două luni”

Cum arată Lora nemachiată. Solista acordă o atenție deosebită îngrijirii tenului ei

Lora a fost cerută de două ori în căsătorie de Ionuț Ghenu

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy. Nu s-a pus în genunchi, pentru că nu avea cum. Undeva între Serbia și România, eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos!”, povestea solista în trecut, tot pentru VIVA!.

„Apoi m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a completat.

Acesta va fi al doilea mariaj al Lorei. Între anii 2012 și 2014, cântăreața a mai fost căsătorită cu Dan Badea (45 de ani).

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton