Lora a spus care este secretul relației de 9 ani cu Ionuț Ghenu. Cum s-au cunoscut: „Nu ne-am prea înțeles”

.

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu din anul 2014. Deși sunt logodiți din 2016, cuplul și-a amânat nunta întâi din cauza pandemiei de coronavirus și apoi din cauza programelor încărcate. De curând, cântăreața a spus care este secretul lor pentru o relație fericită și de lungă durată.

Lora și Ionuț Ghenu au fost colegi de muncă înainte de a deveni un cuplu. Ionuț a fost tour managerul solistei, iar, în acea perioadă, cei doi nu s-au prea înțeles. Într-un podcast din 2021, Lora mărturisea că Ionuț abia lua contact cu industria muzicii, iar ea, până atunci, lucrase doar cu profesioniști. De aceea, solista nu a prea avut răbdare cu el.

Lora și Ionuț Ghenu, o poveste de iubire de aproape un deceniu. „Am învățat arta contradicției”

Recent, Lora spus care crede ea că este secretul relației îndelungate cu Ionuț Ghenu. „Să nu ai cu cine să ai acest joc al argumentelor și al contraargumentelor, să nu îți țină creierul viu, mintea ascuțită. Ionuț e foarte inteligent, are un suflet foarte bun și am cu cine să mă înțeleg în momentul în care nu suntem pe aceeași lungime de undă. Putem să ne ciondănim, să ne contrazicem. Am învățat arta contradicției și cum să ne respectăm diferențele de opinie ori cum să ajungem la un numitor comun”, a declarat Lora, la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Lora și Ionuț Ghenu s-au apropiat într-un an dificil din viața solistei, care doar ce se despărțise de primul soț, comediantul Dan Badea. Ionuț Ghenu forma atunci un cuplu cu actrița Doinița Oancea. Treptat, relația de prietenie dintre Lora și Ionuț a devenit una de iubire, iar de atunci formează un cuplu îndrăgit de public.

După divorțul de Dan Badea, Lora nu s-a apropiat doar de Ionuț Ghenu, ci de întreaga ei echipă. În trecut, solista descria acea perioadă drept o terapie de grup. S-au deschis unii față de ceilalți, s-au apropiat și s-au împrietenit.

Citește și: Dan Badea, declarație rară despre căsnicia cu Lora, la 9 ani de la divorț. „A fost important umorul”

Citește și: Schimbarea pe care a făcut-o Lora în stilul ei de viață: „Îmi place cum arăt. Am circumferința de un metru la șolduri”

Citește și: Ce spune Ionuț Ghenu despre presupusul conflict dintre Lora și Delia. „Mi-a scris un prieten, când eram în Bali”

Lora, cerută de două ori în căsătorie de Ionuț Ghenu

Relația dintre Ionuț Ghenu și Lora a pus punct prieteniei dintre solistă și Doinița Oancea. Actrița a suferit foarte mult după despărțirea de Ionuț. Totodată, s-a simțit trădată de Lora. Mai târziu, însă, Lora a declarat că ele nu au fost cele mai bune prietene.

„Nu era prietena mea. Eu am vrut să fim prietene. (…) Nu a apărut, chestiile astea nu apar pur și simplu (n.red.: cineva a oferit informațiile respective). Am fost amică, am fost prietenoasă, mi-am dorit să fiu prietenă, dar nu poți să obligi pe cineva să te placă, punct. (…) Nu exista absolut nimic (n.red.: între Lora și Ionuț, când el și Doinița erau un cuplu)”, a declarat Lora în 2021, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Lora a fost cerută în căsătorie de două ori de Ionuț Ghenu, prima oară pe apă, într-o bărcuță, undeva între Serbia și România. Apoi, solista a fost cerută a doua oară într-o seară de 8 Martie. Cuplul doar ce revenise dintr-o vacanță în Maldive când Ionuț i-a oferit Lorei al doilea inel, cu o piatră de culoarea apei din Maldive.

Foto: Instagram/Lora

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton