Lora a dezvăluit de ce nu a devenit mamă până la 41 de ani: „Nu a fost o chestie de alegere”

.

Lora și Iubitul ei, Ionuț Ghenu, și-au cumpărat un teren, își fac o casă și se declară încântați de felul în care au evoluat lucrurile în viața lor. Apoi au în plan alte călătorii, dar în ceea ce privește un moștenitor lasă destinul să îi surprindă.

Lora (41 de ani) are convingerea că momentul în care va deveni mamă va fi ales de Divinitate. Solista recunoaște că această trăire nu a ținut de alegerea ei. „După căsuță mai vine o căsuță, că și fratele meu construiește fix acolo. Apoi ne dorim să stăm mai mult timp în Bali, pentru că avem prieteni acolo. Mai departe cum e scris și cum vrea Doamne Doamne de la noi”, a mărturisit Lora la Antena Stars.

Lora: „Vom face camere de oaspeți, dar nu facem camere cu gândul că asta trebuie să fie camera copilului”

Artista își construiește casa mult visată chiar lângă cea a fratelui ei, dar nu pregătește în noua locuință și camera copilului, asta pentru că lasă viața să o surprindă. Cu toate astea, e sigură că într-un anumit moment din viață va fi mamă.

„Vom face camere de oaspeți, dar nu facem camere cu gândul că asta trebuie să fie camera copilului. Sunt sigură că voi fi mamă în viața asta, doar că nu știu când și nu știu cum. Toate sunt scrise într-un fel, toate sunt aranjate într-un fel.

Neavând această responsabilitate în acest moment, ne-a făcut pe mine și pe Ionuț să fim foarte prezenți în viețile unor oameni și să fim un ajutor pentru niște persoane care chiar aveau nevoie de chestia asta. De asta cred că Dumnezeu știe foarte bine ce face”, precizează Lora.

Citeşte și: CRBL și soția lui, Elena, experiență inedită la Power Couple: „Mi-a fost greu să iau decizia de a participa”

Citeşte și: Sarah Ferguson, diagnosticată și cu cancer de piele. Ducesa a aflat în urmă cu câteva luni că are cancer la sân

Citeşte și: Devin Ratray, Buzz din „Singur acasă”, spitalizat „în stare critică” înaintea procesului de violență domestică

Citeşte și: Cum arăta Andreea Esca în copilărie. Imagini pe care știrista Pro TV nu le-a mai făcut publice: „Eram cu râsul, și când eram băiețel”

Lora: „Dacă nu am copii până acum, nu a fost alegerea mea, este strict de divin”

Artista spune că nu s-a supărat niciodată că nu are ce și-a dorit. Lora are convingerea că totul se întâmplă cu un rost și că finalul în această poveste e încă departe, pentru că oricând se poate întâmpla ceva.

„Faptul că nu am copii acum nu a fost o chestie de alegere. Nu am ales eu să nu am copii. Pur și simplu cred cu tărie că se aranjează lucrurile pentru fiecare om, pentru fiecare destin. Știe Dumnezeu mai bine ce are nevoie de la fiecare. Noi suntem OK, nu poți să crezi în Dumnezeu de aici până aici și să nu îți convină că nu îți dă nu știu ce. Și deodată să te superi pe el.

Nu poți să faci asta. Ori crezi ori nu crezi. Și eu cred până la capăt. Dacă nu am copii până acum, nu a fost alegerea mea, este strict de divin”, susține artista.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton