Lizzo, acuzată de hărțuire sexuală: „Își înjosește dansatorii în moduri care nu sunt doar ilegale, ci și absolut demoralizante”

.

Lizzo a fost acuzată de hărțuire sexuală de trei dintre foștii ei dansatori. Arianna Davis, Crystal Williams și Noelle Rodriguez susțin că artista a creat un mediu de lucru ostil, iar celebra cântăreață americană, în vârstă de 35 de ani, este protagonista unui proces în care i se aduc acuzații grave.

Foștii dansatori susțin, de asemenea, că Lizzo, pe numele ei adevărat Melissa Viviane Jefferson, a făcut presiuni asupra unuia dintre dansatori să atingă un artist nud la un club din Amsterdam și a supus grupul la o audiție „chinuitoare”, după ce i-a acuzat în mod fals că aceștia ar fi consumat alcool în timpul serviciului.

Lizzo, acuzată de hărțuire sexuală

Trei dintre dansatorii lui Lizzo au acuzat-o pe aceasta de hărțuire sexuală și de crearea unui mediu ostil prin hărțuire sexuală, rasială și religioasă, în mai multe incidente petrecute între anii 2021 și 2023, potrivit unui proces intentat marți, notează The Guardian.

Arianna Davis, Crystal Williams și Noelle Rodriguez au acuzat-o pe Lizzo, o interpretă cunoscută pentru că a îmbrățișat pozitivitatea corpului și celebrarea fizicului ei, că a atras atenția asupra creșterii în greutate a unei dansatoare și că a certat-o, apoi a concediat-o pentru că ar fi înregistrat o întâlnire.

În plus, acuzatorii susțin că dansatoarea șefă a artistei, Shirlene Quigley, și-a impus convingerile creștine asupra altor dansatori și i-a denigrat pe cei care au făcut sex înainte de căsătorie simulând, de asemenea, sexul oral, împărtășind fantezii sexuale lascive și discutând despre virginitatea unui alt dansator.

În proces nu este precizat dacă Lizzo știa despre presupusul comportament al lui Qugley, însă reclamanții, dansatoarele Arianna Davis, Crystal Williams și Noelle Rodriguez, cred că artista era la curent cu plângerile formulate împotriva acesteia.

„Natura uluitoare a modului în care Lizzo și echipa ei de conducere și-au tratat artiștii pare să fie împotriva a tot ceea ce Lizzo reprezintă în mod public, în timp ce în privat își înjosește dansatorii în moduri care nu sunt doar ilegale, ci și absolut demoralizante”, a afirmat avocatul dansatorilor, Ron Zambrano.

Citește și: Serena Williams a dezvăluit sexul celui de al doilea copil cu ajutorul unei drone. Ce farsă i-a făcut Alexis Ohanian / Video

Citește și: Carmen Electra, de nerecunoscut. Actriţa face gesturi ciudate şi uimeşte cu noua imagine

Citește și: Modul inedit în care Michelle Yeoh și-a anunțat căsătoria cu Jean Todt: „Dragostea nu moare”

Citește și: Channing Tatum, la detectorul de miciuni. Cum a ajuns în biroul directorului, împreună cu Sandra Bullock

Artista și-a obligat dansatorii să meargă într-un club de striptease

Călătoria la clubul de striptease din Amsterdam a avut loc după o reprezentație în acel oraș, la începutul acestui an. Potrivit acuzațiilor aduse lui Lizzo, petrecerile artistei de după un concert au devenit o rutină, iar participarea dansatorilor la ele nu era obligatorie. Însă cei care luau parte erau favorizați de cântăreață și aveau o mai mare siguranță a locului de muncă.

La club, Lizzo „ a început să-i invite pe membrii echipei sale să atingă pe rând artiștii nud” și să prindă jucării sexuale lansate de pe scenă, se spune în procesul intentat cântăreței.

„Lizzo și-a îndreptata apoi atenția către domnișoara Davis și a început să o preseze să atingă sânii uneia dintre femeile dezbrăcate”, se mai arată în documentele depuse la tribunal.

Dansatoarea a refuzat, însă Lizzo a început să scandeze, îndemânând-o la acest lucru. Când, în cele din urmă Davis a acceptat și a atins-o pe femeie pentru scurt timp, grupul a izbucnit în râs.

Apoi, Lizzo ar fi presat un alt memebru al personalului ei să urce pe scenă și a început să strige „dezbracă-te”.

O săptămână mai târziu, după un spectacol la Paris, Lizzo și-a invitat dansatorii într-un club, astfel încât „ar fi putut să învețe ceva sau s-ar fi putut inspira din acel spectacol”, potrivit procesului.

„Ceea ce Lizzo a omis să menționeze atunci când a invitat dansatorii la spectacol a fost că era vorba de un bar de cabaret nud”.

Dansatorii au fost „șocați că Lizzo le-ar ascunde natura evenimentului, răpindu-le astfel alegerea de a nu participa”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lizzo

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton