Liviu Vârciu, profesorul de la Unica Urban Party. Pe ce cheltuie artistul banii: „Nu mai port nimic fake” / Video exclusiv

.

Liviu Vârciu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, a venit la Unica Urban Party 2023, unde a încins atmosfera alături de colegul său din trupa L.A., Adrian Zainea. Aici, cântărețul a vorbit despre accesoriile de care nu se desparte niciodată, dar și de ce și-a dorit toată viața să fie profesor.

Într-un interviu acordat Unica.ro, simpaticul artist a dezvăluit că a renunțat de mult la fake-uri și asta pentru că lucrează foarte mult pentru a se întreține pe el și familia lui.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Liviu Vârciu, profesorul de la Unica Urban Party

La Unica Urban Party, Liviu Vârciu a ales să se îmbrace în profesor, respectând dress code-ul serii: „Profesor sau elev”.

„Profesor. Toată viața mi-am dorit să fiu profesor”, a spus Liviu Vârciu, care a precizat că ar putea învăța copiii „lucruri esențiale, cum ar fi încrederea de sine, să gândim pozitiv, să ne urmărim visurile pentru că cu siguranță se vor împlini”.

Artistul a explicat că a ales să îmbrace un costum mai vechi, dar care este făcut dintr-un material foarte bun.

„Port un costum din 2000 din material foarte bun că nu se șifonează, că de asta îl și țin din 2000.  Nu glumesc. Tricoul este din 2005, s-a scămoșat puțin. Că așa sunt profesorii, veneau cu tricourile un pic scămoșate, că nu aveau bani”, și-a comentat Liviu Vârciu ținuta.

„Bascheții sunt noi, dar fake-uri. Nu am avut bani de originali, dar nu se prinde nimeni. Dacă merg mai repede nu se prinde nimeni”, a glumit cântărețul.

Citește și: Cine este Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu. „L-am cunoscut într-un restaurant”

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu, dezvăluiri depre relația cu celebrul să tată. Cum își câștigă banii Carmina

De ce nu mai vrea artistul să poarte fake-uri

Liviu Vârciu a povestit că, la un moment dat, a fost prins când purta un ceas foarte scump, dar care nu era original. Și din acel moment a decis că va purta doar accesorii originale.

„Am un ceas original, nu merg cu fake-uri. Este original, ceea ce am învățat de la un prieten de-al meu. Augustin Viziru mi-a zis la un moment dat. Aveam un ceas la mână care costa 98.000 de euro.  Era un Constantin Vacheron, un fake. Am făcut și o poză pentru o copertă. M-a văzut pe copertă și mi-a zis: „De unde ai avut tu bani?” Și mașina mea costa 22.000 de euro. Și a zis: „Cum ai tu ceas de 98.000 când tu mergi cu o mașină de 22.000? Și atunci am zis, mai bine îmi iau un ceas original”, a povestit cântărețul.

De asemenea, Liviu a spus că poartă un inel de iubita lui, Anda, care este un accesoriu de suflet.

„Am un inel făcut cadou de iubita mea, sufletul meu și inima mea și femeia care mă ajută cu nervii să fiu bine”, a precizat el.

De asemenea, Liviu Vârciu a ales să poarte niște brățări cu pietre semiprețioase.

„Chiar dacă le găsești pe stradă nu te apleci să le iei, că te apleci degeaba”, a spus râzând artistul.

Citește și: Liviu Vârciu, despre cum a pierdut patru milioane de dolari cu trupa L.A.: „Ne-au păcălit foarte tare!” / Video exclusiv

Citește și: Anda Călin, detalii despre căsătoria cu Liviu Vârciu și afacerea prin care vrea să câștige bani. „El a mai tăiat din invitați”

„Nu sunt disperat după firme”

Deși arată întotdeauna impecabil, Liviu Vârciu spune că nu obișnuiește să cheltuie mulți bani pe haine.

„În afară de adidași nu mai port nimic fake. Am ajuns la un nivel la care muncesc foarte mult și atunci pot să îmi permit și eu o haină. Nu sunt disperat după firme, nu vreau să scrie nimic pe mine, dar dacă e o haină bună, din material bun, poate să fie și no name, o iau”, a explicat cântărețul, care a readus hit-urile trupei L.A. pe scena Unica Urban Party.

Cât despre accesoriile pe care le are acasă, Liviu spune că „nu sunt nici 2 lei, dar nici mii de euro. Sunt într-o zonă de bun simț. Am trei copii, nu pot să am accesorii scumpe”.

„Am cumpărat o curea Gucci, nu o port de frică să nu o stric”, a glumit el.

Mulțumiri speciale sponsorilor și partenerilor – DR. FITERMAN, MAGNAPHARM, cu brandurile FORCAPIL și BIOOIL, PARKLAKE Shopping Center, CORSO, LILIAC, KANAL D și WORLD Class – care ne-au fost alături și au făcut posibil ca evenimentul Unica Urban Party să se desfășoare și în acest an! Mulțumim LUME SOCIAL BAR pentru cocktailurile pregătite cu drag și oferite invitaților noștri!

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Liviu Vârciu

Sursă foto: Unica Urban Party

Montaj Video: Ada Cheroiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton