Liviu Vârciu, imagini spectaculoase din luna de miere. Artistul și soția lui, Anda Călin, au ales o destinație exotică

.

Liviu Vârciu (43 ani) și soția lui, Anda Călin (34 ani) s-au căsătorit vineri, 23 august, în cadrul unei ceremonii restrânse. Artistul a preferat să nu anunțe public nunta cu iubita lui, publicând câteva imagini de la eveniment de abia a doua zi. Acum, cei doi au plecat în luna de miere dar nu singuri, ci alături de nașii lor.

Liviu Vârciu și Anda Călin, lună de miere în Santorini

După o cununie civilă și una religioasă la care au participat doar familia și prietenii apropiați, Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat împreună cu nașii lor, Oana și Cosmin Voevodschi, în luna de miere, la Santorini.

Artistul și soția lui au distribuit în mediul online câteva imagini spectaculoase din luna de miere, unde se bucură de priveliști care îți taie respirația.

Cei patru au ales o locație superbă, în centrul orațului Fira, Santorini, un hotel de cinci stele care le oferă acestora nu doar o priveliște de neuitat, ci și room service și un restaurant care servește preparate din bucătăria mediteraneană.

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit civil după opt ani de relație. Primele imagini de la cununie. Cuplul are doi copii împreună

Citește și: De ce Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, nu a fost prezentă la nunta tatălui ei cu Anda Călin: „Știam de cununia civilă”

Liviu Vârciu și Anda Călin par să se bucure din plin de luna lor de miere, după ce s-au căsătorit după o relație de opt ani. Cei doi au împreună doi copii, Anastasia și Liviu Matei, care se pare că au rămas acasă în această perioadă.

Cât costă o noapte la hotelul din Santorini unde s-au cazat artistul și soția lui

Liviu Vârciu și Anda Călin nu au ales doar o destinație exotică, ci și una care nu este pentru buzunarele tuturor. Hotelul de lux la care s-au cazat promite să își trateze clienții „ca pe o celebritate internațională”, iar prețurile sunt pe măsură.

Astfel, pentru o noapte de cazare, cu mic dejun inclus, artistul plătește între 2.938 lei și 3.620lei, în funcție de tipul camerei ales și numărul de persoane cazate în cameră.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la Festivalul Mamaia 2024. Loredana Groza, Anca Țurcașiu și Lidia Buble, elegante pe scena concursului / Foto

Citește și: Fotografie adorabilă cu Dani Oțil și Răzvan Simion adolescenți: „Doi copii neschimbați până azi”. Secretul prieteniei dintre prezentatorii „Neatza cu Răzvan și Dani”

Cei doi au vedere spre mare și se bucură de piscină imediat ce ies din cameră, pe terasă.

Deși acum s-au căsătorit într-un cadru restrâns, Liviu Vârciu a precizat că va organiza anul viitor și o petrecere la care să fie prezenți cât mai mulți prieteni de-ai săi din lumea mondenă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini din luna de miere a lui Liviu Vârciu și a Andei Călin

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton