Liviu Vârciu a recunoscut că a înșelat-o pe Anda Călin: „Am avut un bufeu d-ăsta de nebunie”

.

Liviu Vârciu s-a căsătorit, anul acesta, cu Anda Călin, cu care are o relație de opt ani. Acum sunt fericiți împreună, însă, după un an de când au format un cuplu, artistul a înșelat-o pe iubita lui. După ce a realizat cât de mult înseamnă de fapt pentru el Anda, a căutat-o pentru a remedia situația. Tânăra a reușit să treacă peste infidelitatea lui, iar acum au doi copii împreună.

Liviu Vârciu a recunoscut că a înșelat-o pe Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au cunoscut într-un restaurant, în urmă cu mai bine de opt ani. Începutul relației lor a fost unul tumultos, mai ales că artistul i-a fost infidel. Dar iubirea lor a fost mai puternică decât orice obstacol întâmpinat, iar anul acesta au făcut și pasul cel mare și s-au căsătorit.

Cântărețul spune că la momentul în care s-a aruncat în brațe altei femei, el și Anda erau certați și locuiau separat. După ce a realizat cât de mult înseamnă aceasta pentru el, a căutat-o și a făcut tot posibilul pentru a o convinge să se întoarcă la el.

„Am înșelat-o o singură dată. Aveam 1 an de zile împreună. (…) Eram despărțiți. Ea stătea în altă parte, eu stăteam acasă și am avut un bufeu d-ăsta de nebunie. Mi-am dat seama că nu pot trăi fără ea. (…) Am zis că mor fără ea”, a dezvăluit Liviu Vârciu în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Citește și: De ce Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, nu a fost prezentă la nunta tatălui ei cu Anda Călin: „Știam de cununia civilă”

Citește și: Liviu Vârciu a anulat nunta cu Cătălina Gramă (Jojo), după ce l-ar fi înşelat. Horia Brenciu trebuia să le fie naş: „Nu am putut trece peste”

De atunci, spune artistul, nu a mai avut nevoie de nicio altă femeie.

„Am sunat-o și i-am zis că dacă nu vine acasă eu o să mor. Eu nu am crezut că o să am lucrurile astea atât de puternice pentru o femeie. De atunci am 7 ani de zile în care nu știu altă femeie. Nu am înșelat-o nici măcar cu o femeie. Nu îmi trebuie”, a subliniat Liviu Vârciu.

Artistul, declarație de dragoste pentru Anda Călin

Liviu și Anda au reușit să treacă peste acel moment de infidelitate și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Artistul spune că soția lui este femeia visurilor sale și, deși se mai ceartă, nu își vede viața fără ea.

„A fost și este femeia visurilor mele, pot să o spun cu gura mare. Mi-a dăruit doi copii. Ne certăm ca-n prima zi și facem dragoste fix ca-n prima zi.(…) Cu ea am 8 ani de zile și cred că e un pic mai bine decât la început. Nu am mințit niciodată”, a mai spus cântărețul.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu, nuntă cu 360 de invitați: „Sunt foarte stresată”. Unde va fi artista în noaptea dinaintea cununiei civile

Citește și: Dan Negru, pregătit de premiera emisiunii „The Floor”, de la Kanal D: „Cel mai bun moment din viața mea nu a venit încă” / Exclusiv

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit pe 23 august, în cadrul unei ceremonii restrânse. Artistul a ales să petreacă alături de familie și cei mai apropiați prieteni, după care a plecat în luna de miere în Santorini.

Cei doi au împreună doi copii, un băiat, Liviu Matei (4 ani) și o fată, Anastasia, în vârstă de 7 ani. Artistul mai are o fată dintr-o relație anterioară, Carmina, în vârstă de 22 de ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Liviu Vârciu și Anda Călin

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton