Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima dată: „Fericirea pe care o simt acum este imensă”

.

Liviu Teodorescu a devenit pentru tată după ce soția lui, Iulia, a adus pe lume primul copil al cuplului. Artistul în vârstă de 30 de ani a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Liviu, care a devenit cunoscut odată cu participarea la show-ul „Vocea României”, este mai fericit ca oricând. Cântărețul a devenit pentru prima dată tată, pe 3 iulie.

Liviu Teodorescu a devenit pentru prima dată tată

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au devenit părinți. Artistul a dat vestea pe Instagram, unde nu a dat prea multe detalii. Și asta pentru că a vrut să își împărtășească bucuria cu fanii lui, la scurt timp după ce soția sa a adus pe lume o fetiță. Însă le-a promis admiratorilor că va vorbi mai mult despre micuță peste câteva ore.

De asemenea, artistul a ținut să le spună tuturor cât este de mândru de soția lui.

„Sunt tată! Revin mâine cu detalii! E totul bine, fericirea pe care o simt acum este imensă. Iulia ești o eroină. Credeam că o cunosc bine pe femeia de lângă mine, dar se pare că ești mult mai mult decât știam eu. Sunt copleșit. A fost o zi incredibilă. Te iubesc, Doamne!”, a scris Liviu Teodorescu pe InstaStory, la două ore după miezul nopții.

Liviu și Iulia au anunțat că vor deveni părinți la începutul lunii martie. Tânăra a filmat momentul în care i-a dezvăluit artistului că urmează să devină părinți, iar reacția artistului este emoționantă.

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Liviu Teodorescu. Ce a descoperit Sore în mansarda cântărețului

Citește și: Liviu Teodorescu, anunțat de soția sa că va deveni tată, într-un mod inedit! Videoclipul cu momentul e viral / VIDEO

Citește și: Liviu Teodorescu și soția sa vor avea o fetiță. Cântărețul a dezvăluit ce nume va purta copilul

Citește și: Modul inedit prin care Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie

Ce nume au ales Liviu și Iulia pentru fetița lor

Liviu Teodorescu și Iulia au dezvăluit, în urmă cu câteva luni, numele ales pentru fetița lor. Cântărețul a spus, la momentul respectiv, că vor să își numească fetița Ecaterina.

„Îi vorbesc, îi cânt, ne-am gândit la un nume și cred că ăsta o să rămână: Ecaterina! Bunica Iuliei purta acest nume, dar noi ne-am gândit la asta d-hoc”, spunea atunci artistul, citat de Wowbiz.

Liviu și Iulia formează un cuplu încă din băncile liceului. Înainte de a ajunge în fața ofițerului stării civile, cei doi au avut o relație de 11 ani. Pe 3 iulie 2021, cei doi au spus DA, în cadrul unei ceremonii frumoase. Alături de ei s-au aflat familia și prietenii.

La doi ani distanță, tot pe 3 iulie, Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au devenit părinți pentru prima dată, întregind astfel familia.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Liviu și Iulia

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton