Lista completă a interdicțiilor impuse de Daiana lui Rareș la Insula Iubirii: „Exagerează enorm”

.

La „Insula Iubirii”, tensiunile și provocările sunt la ordinea zilei, iar pentru Daiana Prodan și Rareș Petre, aceste provocări s-au transformat într-o adevărată probă de foc. Rareș a dezvăluit în cel de-al patrulea episod, difuzat pe 22 iulie 2024, pe Antena 1, că iubita sa, Daiana, a trecut printr-o dramă profundă în copilărie, fiind abandonată de tatăl biologic, ceea ce a contribuit la gelozia și nesiguranţele ei. În acest context, Daiana i-a impus lui Rareș o listă lungă de interdicții pe insulă, ceea ce a stârnit controverse și discuții aprinse. Ce i-a interzis să facă?

Ce i-a interzis Daiana lui Rareş la Insula Iubirii

Pentru a-și proteja relația și a evita situațiile care ar putea să-i declanșeze insecuritățile, Daiana Prodan a formulat o listă de reguli stricte pe care Rareș Petre trebuie să le respecte în preajma ispitelor de la „Insula Iubirii”. Lista sună cam aşa:

Nu accept:

  1. Să le faci masaj;
  2. Să le laşi să se frece de tine;
  3. Să te porţi mai frumos cu ele decât cu mine;
  4. Să le faci complimente exagerate;
  5. Să le atingi pe sâni, talie, picior (orice poate fi cu subînţeles);
  6. La date-uri nu accept să dormi în pat cu ele;
  7. Să staţi în jacuzzi sau cadă împreună;
  8. Să le iei în braţe în piscină sau pe umeri, sau orice;
  9. Să bei cu ele la date-uri încât să te poată prosti să faci ceva;
  10. Pe scurt, nu face lucruri care m-ar răni şi lucruri ce tu nu suporţi să le primeşti din partea mea.

După ce Rareş s-a plâns ispitelor că are o listă interminabilă de la partenera sa de viaţă, Daiana a comentat pe marginea afirmaţiei făcute de concurentul de la „Insula Iubirii”, menţionând că a exagerat enorm.

Citeşte şi: Marcel Andrei, ispita de la „Insula Iubirii”, a lucrat cinci ani în armată. Cum arăta înainte, fără barbă și fără tatuaje

Citeşte şi: Când și cum a aflat Bianca Mitroi de la Insula Iubirii că Robert Braia i-a aruncat motanii de la balcon. Imagini cu cele două animăluţe: „Am fost sub şoc”

Dacă are cineva lista din producție, să o aducă, că nu e așa lungă. El nu m-a lăsat să merg la filmări cu pantaloni mai lungi decât pe fund. Exagerează enorm cu lista aia. Aceleași limite ni le-am impus reciproc”, a declarat Daiana în reality-show-ul de la Antena 1, sugerând că și el are așteptări similare de la ea.

Daiana Prodan, în lacrimi, după ce a aflat ce a spus Rareş despre ea

Rareș Petre a vorbit deschis despre trecutul dureros al Daianei Prodan, menționând că aceasta a fost abandonată de tatăl ei biologic și nu are o relație strânsă cu tatăl vitreg. Aceste dezvăluiri au fost făcute cu intenția de a explica comportamentul protector și uneori posesiv al Daianei.

Nu poate să aibă încredere în ea. La un moment dat, eu pentru ea, am fost mamă și tată. Știu că nu a fost bine, dar… Oricum, ea a avut o copilărie grea pentru că nu a avut tată, a crescut fără tată, tatăl ei a abandonat-o, are un tată vitreg pe care nu prea îl suportă, e mai ciudată treabă”, a declarat Rareș în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”.

După ce a văzut imaginile în care Rareș vorbește despre copilăria ei, Daiana Prodan a izbucnit în lacrimi, exprimându-și dezamăgirea și furia că el a adus în discuție un subiect atât de sensibil.

M-a deranjat că a vorbit de tatăl meu, atât. Eu nu am vorbit, nu știu de ce a făcut-o el. Nu are de ce să înțeleagă, dar trebuia să tacă. Trebuia să-și dea seama de ce sunt așa atașată”, a spus Daiana, vizibil afectată, în episodul 4 difuzat pe 22 iulie 2024 la Antena 1.

Povestea de dragoste dintre Daiana Prodan şi Rareş Petre

Relația dintre Daiana și Rareș este una plină de emoții intense și provocări. Cei doi sunt împreună de doi ani și, deși au trecut prin multe împreună, dinamica lor este complexă și adesea tumultuoasă. Daiana, lucrând în domeniul Horeca, și Rareș, fiind student, au decis să participe la „Insula Iubirii” pentru a-și testa fidelitatea și a-și rezolva problemele de cuplu.

Încă de la început, Daiana a demonstrat că Rareș este foarte important pentru ea. De multe ori a plâns de dorul lui și de teama a ceea ce ar putea face el în lipsa ei, înconjurat de ispite. Posesivitatea și gelozia ei au devenit evidente pentru toți cei din jur, inclusiv pentru ispite și ceilalți concurenți.

Cine sunt Daiana și Rareș de la Insula Iubirii

Daiana Prodan și Rareș Petre formează un cuplu care a captat atenția publicului încă de la începutul sezonului 8 al emisiunii „Insula Iubirii”. Daiana lucrează ca ospătăriță, în timp ce Rareș este student. Povestea lor a început acum doi ani, când Rareș s-a îndrăgostit la prima vedere de Daiana la restaurantul unde ea lucra. Cu timpul, aceasta s-a lăsat cucerită de farmecul lui Rareș, iar acum cei doi sunt extrem de atașați unul de celălalt.

Deși relația lor este marcată de iubire profundă, este, de asemenea, plină de provocări. Participarea lor la „Insula Iubirii” este o încercare de a-și testa limitele și de a vedea dacă pot trece peste nesiguranţele și geloziile care le-au marcat relația.

Sursa foto: A1.ro, Facebook şi Captură Video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton