Lili Sandu, despre suferința cu care se luptă: „Coronavirusul mi-a îmbolnăvit mama, paralizându-i picioarele”

.

Lili Sandu a trecut prin momente de coșmar și s-a rugat neîncetat după ce mama ei a făcut coronavirus, iar boala s-a complicat. Femeia a fost internată la Matei Balș acum două săptămâni, asta după ce virusul i-a paralizat picioarele.

Au urmat zile de coșmar și nopți de agonie. Lili Sandu a fost prezentă în acest timp în platoul emisiunii Vorbește lumea, la PRO TV, deși sufletul ei plângea. A reușit să ascundă calvarul prin care trecea, deși recunoaște că nu i-a fost ușor.

Citeşte și: Cum reușește Lili Sandu să nu se îngrașe. Secretele prezentatoarei de la Pro TV: „Râd mult și îmi iubesc bărbatul” / Exclusiv

Lili Sandu, despre starea de sănătate a mama ei: „L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni și lacrimi”

„Sâmbătă seara, în brațele mamei mele, locul asta magic care întotdeauna îmi alină sufletul. L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni și lacrimi, multe lacrimi, să nu mi-l ia.

Acum două săptămâni, nenorocitul ăsta de coronavirus mi-a îmbolnăvit mama, paralizându-i picioarele. Am internat-o de urgență la Matei Balș, iar diagnosticul a fost poliradiculonevrită acută, o boală neurologică asociată cu infecția acestui virus”, spune Lili Sandu, pe o pagină de socializare.

Cu toate astea, vedeta are o mulțumire, că situația nu a devenit și mai gravă decât era și nu s-a ajuns la intubare. „În prima fază, această boală poate provoca și paralizia mușchilor respiratori. Dacă se întâmplă asta, pacientul trebuie intubat și ajutat să respire mecanic”, mai spune Lili Sandu.

Citeşte și: Lili Sandu, dezvăluiri despre viața alături de băieții săi. Cum o cucerește Silviu Țolu în fiecare zi: „E sufletul meu pereche!”/ Exclusiv

Citeşte și: Lili Sandu, vedetă fără acordul tatălui: „Nu și-a dorit ca fiica lui să îmbrățișeze o carieră de artistă” / Exclusiv

Citeşte și: Fiul lui Lili Sandu a suferit o intervenție chirurgicală: „Imaginea asta mă rupe în bucăți”

Lili Sandu: „Mă vedeați râzând, dar inima mea era ruptă în bucăți de durere”

Lili Sandu îi e recunoscătoare celui de Sus, pentru că acum această poveste arată cu totul altfel, dar recunoaște că în acele momente critice nu se putea concentra la emisiune, însă încerca să îi fie aproape fiului ei pe cât posibil.

„Pe noi ne-a ajutat Dumnezeu să nu trecem și prin așa ceva, dar vă spun sincer că zilele acelea, cât încă era în situația critică, m-au dărâmat atât de tare încât cu greu mă adunam să fiu bine pentru Tomi sau să prezint emisiunea. Știu, mă vedeați râzând, dar inima mea era ruptă în bucăți de durere”, precizează Lili Sandu.

„Tratamentul își face bine efectul, acum este internată la spitalul Colentina”

Astăzi, când simte că totul va fi bine, asta pentru că cea care i-a dat viață e internată la spitalul Colentina și se simte mult mai bine, Lili Sandu își îndreaptă gândul către medicii care au făcut minuni.

„Le mulțumesc din suflet doctorilor că au fost ca niște îngeri păzitori, mi-au dat încredere că totul o să fie bine. M-am simțit atât de neputincioasă să-i alin durerile groaznice prin care a trecut și parcă aveam momente când le simțeam și eu, că doar avem aceeași inimă.. Dar astăzi am plecat de la ea zâmbind.

Tratamentul își face bine efectul, acum este internată la spitalul Colentina, durerile au mai dispărut și, chiar dacă recuperarea va fi de lungă durată, știu că rugăciunile mele o vor aduce acasă”, mai spune prezentatoarea TV.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton