Like Creața a născut al treilea copil. Ce nume și sex are bebelușul. Fosta concurentă „Chefi la Cuțite” mai are două fiice

.

Cristina Lupu, cunoscută în mediul online sub pseudonimul Like Creața, a născut al treilea copil, un băiețel. Creatoarea de conținut online și soțul ei mai au două fiice, Eza Ștefania și Zea Maria.

Like Creața și-a ținut a treia sarcină secretă timp de 9 luni și a devenit mamă pentru a treia oară luni, pe 20 noiembrie 2023.

Like Creața a născut al treilea copil. Ce nume au ales ea și soțul ei pentru băiețelul lor

Influencerița și partenerul ei de viață s-au căsătorit religios toamna aceasta. Like Creața a confirmat a treia sarcină postând mai multe fotografii din ziua nunții.

Creatoarea de conținut online a anunțat de ziua ei că a născut un băiețel, Amza Ștefan. Deși încă se află în spital, Like Creața și-a sărbătorit ziua de naștere, de pe 22 noiembrie, ciocnind un pahar de șampanie.

„În rest, am tot ce îmi pot dori, o familie superbă, sănătate, iubire, împlinire și muuultă liniște. Mă refer la liniște sufletească pentru că într-o casă cu trei copii sigur nu există liniște. Abia aștept să mergem acasă la Eza și Zea“, a scris Like Creața în mediul online.

Like Creața a devenit cunoscută în mediul online ca parte din proiectul Like One, alături de Ruxi Opulenta. Apoi, creatoarea de conținut online a participat la „Chefi la Cuțite”, unde a câștigat simpatia și mai multor persoane.

Citește și: Cum arată casa de 25 de milioane de dolari deținută de Angelina Jolie. S-a mutat în ea cu copiii, după divorțul de Brad Pitt

Citește și: Cum arată apartamentul influenceriței Laura Giurcanu: „Mereu am visat să am propria mea casă” / Video

Citește și: Câți bani are în cont Prințul William? Răspunsul dat de Prințul de Wales la întrebarea indiscretă pusă de un adolescent

Like Creața, o a doua sarcină cu risc. „M-am jucat de-a D-zeu fără să vreau”

În 2021, Cristina a vorbit despre cea de-a doua sarcină și despre pericolele la care s-a expus rămânând însărcinată la scurt timp de la prima naștere prin cezariană.

„Am rămas însărcinată când Eza avea 4 luni. Știam că indicat e să aștepți 1 an sau măcar 10 luni. Văzând că mă simt foarte bine, am zis de ce nu?! O decizie pe care am luat-o fără să mă consult cu medicul meu”, a început Cristina Lupu.

Like Creața a aflat abia la primul control care erau riscurile celei de-a doua sarcini. În cazul în care aceasta s-ar fi prins fix pe tăietura operației de cezariană sau lângă aceasta, șansele ca operația să se desfacă erau foarte mari, acest lucru ducând la alte complicații.

„Una ar fi fost să nu mai poți avea copii după ce ai naște, iar sarcina oricum ar fi fost dusă cu greu până la capăt. Evident, contează și cât e de puternic organismul tău și cât de repede se recuperează, dar chiar și așa, e riscant. Ce să zic, m-am jucat de-a D-zeu fără să vreau, dar DUMNEZEU a ales să fim bine”, a mai povestit Like Creața atunci.

Foto: Instagram/Like Creața

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton