Lidia Vadim, despre ultimele clipe în care l-a văzut pe Corneliu Vadim Tudor, tatăl său: „A făcut 22 de stopuri cardiace”

.

Lidia Vadim își amintește cu lacrimi în ochi despre momentul în care și-a pierdut tatăl. Ultimele clipe cu el pe un pat de spital i se perindă și acum prin memorie.

Nu s-a gândit niciodată că drumul spre Spitalul Mililitar va fi ultimul pe care îl vor face împreună. Dacă pentru mulți Vadim Tudor a fost politicianul incisiv, omul de presă, pentru Lidia a fost un tată minunat.

Lidia Vadim: „L-au ridicat ca să îi rupă tricoul”

“Ultima oară când l-am văzut mișcându-se a fost când l-au ridicat ca să îi rupă tricoul și l-am văzut picând pe pat”, mărturisește Lidia.

Lidia Vadim, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, a dat detalii despre momentul tragic al spitalizării tatălui său și dispariția lui. Lidia a descris cu lux de amănunte modul în care tatăl său a fost adus la spital și transferat la terapie intensivă.

“Când am ajuns cu el la spital, l-au așezat pe un scaun cu rotile și l-au dus în camera de resuscitări. Ultima oară când l-am văzut mișcându-se a fost când l-au ridicat ca să îi rupă tricoul, l-am văzut picând pe pat. Au venit toți doctorii din lume, nu am văzut niciodată atâția doctori pentru un singur om… În momentul în care l-au scos de acolo, era intubat…știam ce înseamnă asta…”, a povestit Lidia Vadim.

Citeşte și: Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a vorbit despre povara numelui pe care îl poartă: „Întotdeauna am avut o viață atipică”

„Ne-au spus că a făcut 22 de stopuri cardiace, că a intrat în moarte cerebrală”

Fiica fostului lider a mărturisit că, ulterior, li s-a permis să intre în camera în care se afla Corneliu Vadim Tudor și au realizat imediat că situația era extrem de gravă. Li s-a comunicat că, în eventualiatea în care acesta va supraviețui, va rămâne în stare vegetativă.

“Ne-au lăsat să intrăm la el și ne-am dat seama că nu e ok. Ne-au spus că a făcut 22 de stopuri cardiace, că a intrat în moarte cerebrală. Și că, dacă va supraviețui, va rămâne o legumă”, a povestit fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, în emisiunea În oglindă, care va fi difuzată sâmbătă, la Kanal D2.

Citeşte și: Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, ar fi rămas văduvă după trei luni de la căsătorie

Citeşte și: De ce ocolește Aurelian Temișan litoralul românesc: „E o dezamăgire totală”/ Exclusiv

Citeşte și: Radu Ștefan Bănică ar participa la America Express. Ce planuri are fiul lui Ștefan Bănică. „Urmează o surpriză”/ Video exclusiv

Lidia Vadim, despre problemele financiare

Lidia Vadim recunoaște că familia a avut probleme financiare, pentru că tatăl său nu a acumulat niciodată o avere personală, investindu-și întregul câștig în programe umanitare și ajutorarea câinilor vagabonzi.

“Din 2008, de când el nu a mai intrat în Parlamentul României, lucrurile au început să meargă rău. Tata niciodată nu a strâns un leu, tot ce a câștigat a dat. Pe programe umanitare, pe ajutorarea câinilor vagabonzi …făcea programe umanitare… Noi eram pe zero. Nu a mai intrat salariul lui, nu mai aveam un leu”, povesteste Lidia Vadim.

Ulterior, Corneliu Vadim Tudor a devenit membru al Parlamentului European, asigurând astfel familiei sale un venit lunar stabil. Cu toate acestea, Lidia Vadim a subliniat că și în această etapă, tatăl său continua să doneze întreaga sumă obținută.

“Apoi, peste un a intrat în Parlamentul European. Si ne-am reglat, în sensul că aveam un venit sigur, lunar. Dar si acolo, tot ce câștiga dădea”, a adăugat fiica fostului politician.

Cu ce datorii au rămas

Situația s-a deteriorat din nou în momentul în care Corneliu Vadim Tudor nu a mai obținut un mandat în Parlamentul European. Lidia Vadim a dezvăluit că, la momentul decesului acestuia, tatăl său avea o datorie la tipografie în valoare de 50.000 de lei.

Foto: Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton